Playa del Rönnö

Tjoo. Ännu en härlig dag på stranden. Och visst, nu har man fått lite färg. Trots att jag har koppar-kastanje-kanel-med spår utav furu-färgat hår och känslig hud. Jesper fick följa med idag också, han har ju tjatat i 28 år om det. Jag och Joanna badade också, niice. Har vaknat rätt tidigt på mornarna nu, i lagom tid till "Hej hej sommar" med Nick Schröder.

Önskar hur som helst att alla dagar kunde vara i stil med denna och gårdagen. Fast att åka en vecka utomlands och bara ligga och steka på stranden är inte min grej. Jag blir för rastlös. Men i goda vänners sällskap och när man har nåt att göra eller prata om då är det toppen! Åh, sommaren! Jag säger då det, såna här dagar är det bästa jag vet. För jag har så roliga personer i min omgivning. Läste i Joannas blogg att hon också skrivit om musslan, men jag måste ändå berätta för de som inte läser. Jesper och en unge han lekte med hade hittat en mussla och hade den i en plastpåse. Så sa ungen: "Men nu är inte musslan kvar, den bet sig ur och smet!" Haha, jag och Joanna undrade fundersamt när musslor fick tänder!? Absolut dagens skratt.

En dag på beachen ;)

Oh ja. Idag var en sån här härlig dag då det bara blev slappande på stranden med tjejerna. Jag och Anna vågade oss på att simma. Kallt som stryk men jag älskar att simma. Och tro det eller ej, det var en riktig heting där. Som Joanna och jag säger "mörka killar med mörka ögon, funkar alltid". Fast det är lite motsägande till det som kommer nu. Hetingen hade nämligen en bror med sig som jag inte riktigt såg ansiktet på. Han hade skägg så jag undrade om han skulle varit het utan det. "Men aldrig, värsta primitiva apan" säger Joanna. Hahaa. Hon sa nåt mer också som jag inte minns, men skitkul lät det. Härligt ytlig är hon allt.


När man kommer hem och sätter sig i soffan med Jesper säger han: "Har du tänkt på vad bebisar har ögonen långt ner i ansiktet?"

"Ehm..njäe", säger jag.

"Åh, vi måste kolla i den där roliga boken, den med alla inälvorna."

"Hum"...
("Se människan" heter den och är full av bilder på allt grejsimojs i kroppen, inklusive foster. Jesper brukar förundrat titta i den ibland.)
Sedan tittar vi på bilder av fostrets utveckling.
"Caaarrro kollaaa! Guud vilken fuul!" säger ungen. "Värsta knölskalle."

Rart med barn...


Nice evening

Blev en rätt tidig kväll, men inte mindre trevlig för det. Anna och jag begav oss in till stan på eftermiddagsfronten, sedan åkte vi hem till Anna P i Granloholm. Där var också Hedlund och sedan kom Emelie och Larsson. Trevliga människor. Först såg vill Sällskapsresan, haha och sedan det allra första avsnittet av Vänner. Hon hade just köpt boxen, med 30 dvd-skivor sådär, med flera avsnitt på varje. Det blev tal om att ha ett Vänner-maraton, men orka! Anna räknade ut att det skulle bli flera dygn. Men iaf, efter detta var Anna och jag tvugna att åka. Hon skulle hämta upp sina parents som sett den nya Beck-filmen. Men på lördag..då siktar vi på ännu en rolig kväll!


Btw, magproblemen är tillbaka. Fast så farligt är det inte nu...men kul är det ju inte kan jag påstå. Snyftelisnyft.

FETHET-listan, sista dagen!

Åhhh äntligen. Vi är framme vid W! Jag och Joanna pratade först om att göra en topp 10, men kom fram till att det var alltför svårt. Fast vi kom överens om vilken som skulle vara etta, nämligen snyggingarnas snyggingar Wentwort Miller! =D (Jag var dock inte riktigt beredd att låta Josh bara vara 2:a, men men). Här kommer iaf de sista snyggingarna vi har att erbjuda.


W
Wentworth Miller - Tänk om vi aldrig börjat följa Prison Break slaviskt! Då hade vi kanske missat denna guden. Han medverkar ju tyvärr inte i alltför mkt annat =P Iaf, det är svårt att komma på en sexigare man än denna. Japp, man måste säga man, vi hade gissat på att han var 25...vi hade fel med ett decennium sådär. Och hur hett är det inte när en sån här skitsnygg människa hellre sitter hemma och spelar alfapet än att gå på krogen!? HETT, säger jag. Men hur ska vi få en chans att träffa dig Wentie om du bara är hemma? =(
William med det långa efternamnet (prinsen) - Jodå du är het. Inte alls i klass med föregående, men en listplats i all ära får du.
Will Smith - Het choklad här. Duschscenen i början av "I robot" haha den får mig att rodna.


X
Xzibit - Jaarå, vi kom på en även på X.

Y
Tyvärr, här måste vi göra er besvikna...ingen Y-snygging.

Z
Zlatan - Jag har inte hållt med de som sagt att han var snygg förut, men nu måste jag ge mig. Han måste ha fixat tänderna och någonting mer, för nu har han ju ett jättesnyggt leende. Och just det där speciella Zlatan-leendet är svårt att motstå. Han är dessutom lång och mörk, vad mer kan vi begära?


Image and video hosting by TinyPic Jaaa Wentworth, idag är det bara du som ska få vara med på bild!!

Jesper goes Top Model

Jajjamen, nu har man stylat lillebror. Han var faktiskt med på det. Såna här saker kan lätt hända när man är uttråkad. Även att han alltid ska göra nån ful pose på varje kort, haha. Undra var ungen fått sitt posande ifrån? Fin första bilden är även...rakt hår på ena sidan, slickat..och på den andra lockigt. Alla bilder funkade tyvärr inte, men här är några iaf.



Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

FETHET-lista dag 7

Oja, idag blir det snarare en Het-choklad-lista. Idag kommer iaf bokstäverna T, U och V. Jag tror varken jag eller Joanna kan hålla oss snart, vi har längtat såå efter att få publicera W!! Idag är ju näst sista dagen. Känns nästan som att en tår är på väg att rulla ur ögonvrån. Snyyft. Åhå vad less jag blir förresten! Självklart skulle gitarr-jävla-strängen gå av ändå. Så nu kan jag ju ändå inte spela. Hade ju verkligen varit ett bra tidsfördriv. Tur att den inte spratt på mig iaf. Hörde ett ljud från gitarren och när jag kollade hade den gått av. BUHU! Nu till hetingarna...

T
Tyler Hoechlin - Heeetingen i Sjunde Himlen. Synd att det bara är de gamla avsnitten som går i repris hela tiden, där är ju inte denna heting med.
Tom Welling - Oh, killen har det där perfekta utseendet. Synd att han har lite av en mes-stämpel, iaf enligt mig. Kan han inte bara försöka sig på att göra nån roll där han spelar svin. Skulle vara kul att se.
Tyrese - Het choklad här! Och musklerna, mama.
Taye Diggs - Het choklad här med!
Tad Hilgenbrink - Konstigt att det finns så lite information om denna heting ute på nätet. Han är iaf med i American Pie - Band camp och spelar Stiftlers lillebror. HET!

U
Usher - Inget usch här inte, den här killens kropp alltså! Åhåå så het. Tänk att dansa med den här hetingen. Skulle inte gå att tacka nej till.

V
Val Kilmer - Den unga versionen. Snacka om att han var het då!



Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tom, Taye, Usher, Tyler och Tyrese.

Jag vill se Håkan live igen

Jepp jepp. Sitter här och tänker på Håkan Hellström. Han har såna fiina låtar. Kan ju bero på att Anton nyss var här och spelade en massa såna låtar på gitarren. Då påmindes jag om hur bra låtarna är. Linus skulle ju lära mig spela och visst jag lärde mig en hel del ackord, men mest ville han faktiskt spela själv. Hihi, minnen. Jao, vad har hänt mer idag? Inte så mycket faktiskt. Jo en promenad innan dess att vi gick hit, då jag fick lätta hjärtat lite, puh. Sånt kan vara väldigt bra emellanåt. Jesper blev ju såklart asglad och ASJOBBIG när Anton kom. Undra varför ungar jämt ska vara så? När man har nån kompis hemma förvandlas de till världens mest enerverande små människor. Aja, nu ska jag nog gå och äta nåt.


Image and video hosting by TinyPic

FETHET-lista dag 6

Idag kommer bokstäverna P, R och S. Vi hoppade över Q eftersom vi inte kunde komma på något namn på Q över huvud taget...förutom Quentin Tarantino. Och Joanna förbjöd honom på listan, trots filmerna. Jag förstår mig faktiskt inte på henne, han har väl en vacker panna? Suck suck.

P
Paul Walker - Min lillebrors största idol. Och visst har karln en snygg kropp och ett leende man inte kan motstå.

Q - (Ingen Quentin här idag då...) Jag försöker smyga med honom ändå.

R
Ryan Gosling - Sedan vi grinat ihäl oss till filmen Dagboken är vi såld på honom. Åh jag kan bara inte släppa filmen. Eller denna charmiga och smarta kille.
Ryan Donowho - När du dog i O.C dog en liten bit av våra hjärtan. Han ser ut att vara i vår ålder men hur gammal var han Joanna? Typ 26. Lite tokigt. Roligt namn med...Ryan Don't know who?
Ryan Phillipe - Du har sådana där läppar man bara känner att man vill smaka på. De ser liksom så goda ut.

S
Santa Cruz (egentligen Roque också) - En av de absolut hetaste fotbollsspelarna i världen! Kanske hetast på listan idag. Spelar i Paraguay och jag förbannar mig själv att jag missade när Sverige spelade mot dem, helt utan anledning dessutom.
Simon Rex - Allas vår porr-Simon. Lugn det gör inget, du är lika het ändå och vi bryr oss inte om att du varit med som ensam skådis i ett par rullar av den mer avklädda sorten. Du tog igen det när du spelade George i Scary Movie.
Sean Faris - Spelade kåtjäkeln i serien Life as we know it. Har nästan samma leende som Tom Cruise men den här killen lär vara 1000 grr snyggare.
Sean Penn - Het gamling kan man väl säga. Mest imponeras jag över hans briljanta skådespeleri.
Stavros Niarchos - Paris Hiltons heta ex.
Sean William Scott - Trots att den töntiga Stiftler inte lyckades få alltför många brudar på fall, är vi säkra på att den riktiga killen bakom karaktären lätt skulle charma oss.
Sakis Rouvas - Joannas snygg-grek. Och ja, han är ju inte ful precis.
Snygg-Lars! - Jag kunde inte låta bliii att smuggla in honom på listan, trots att Joanna inte vet. Hihi. Få blonda killar har lyckats få en hedersvärd plats på vår lista, men här kommer en riktig guldlock. Vem har väl inte önskat sig en lika matt T-zon som allas vår Snygg-Lars från ICA-reklamerna.


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Överst fr vänster: Ryan Gosling, Sean Faris, Paul Walker, Santa Cruz, Simon Rex, Ryan Donowho och Snygg-Lars!

FETHET-lista dag 5

Mina damer och herrar, dags för bokstäverna M, N och O. Vilket vi inte kunde hitta allt för många snyggingar på. OCH...Nicholas Cage är såå borttagen från min.

M
Mekhi Phiefer - Här snackar vi HET choklad på hög nivå. Och choklad med hög kakaohalt är ju den allra godaste. Han har med andra ord allt som krävs för att få mig och Joanna på fall. Fast lugn alla ni andra...vi har aldrig sagt att vit chocklad inte går hem. Men kolla in musklerna på bilden nedanför, maami.

N
Nick Zano - Hmm halvheting. Men eftersom Nicholas Cage är off the list så var vi ju tvungen att ha någon på N.

O
Orlando Bloom - Åh jag tycker han är så lik Carl Philip. Trots alla mes-roller han spelat är han ändå min favvomes. Vad är vårt ordspråk nu Joanna? "Mörka/mörkhåriga killar med mörka ögon går alltid hem". Vet inte hur många gånger jag läst det på din lista. Det går inte att förneka att karln är snyyygg.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Orlando Och Mekhi. De enda som förtjänade att vara med på bild idag. Blev en rätt kort lista idag ändå mot för gårdagens J-invasion. Åhå man blir nästan lite deppad över att se så heta människor.

FETHET-lista dag 4

Oja, det här kanske är den bästa dagen? Nu kommer i alla fall hetingarna på J, K och L. Haha, jag och Joanna hade ett intressant resonemang igår. Jag: "Om man var gift, undra om man skulle dumpa sin man då om man fick Josh Hartnett eller Wenthworth Miller?" Båda: HYYFSAT!


J
Josh Hartnett - Jag saknar ord. Jag har varit förälskad i honom i flera år, ojoj. Finns ingen med de ögonen och de läpparna. Scarlett-bitchen kan slänga sig i väggen.
Jude Law - Här snackar vi klassiskt råsnygg. Nästan lite för perfekt utseende där.
Jake Gyllenhaal - Han har blivit het numera. Det är nåt speciellt, han verkar intelligent. Och så har han såna fina ögon.
Johnny Depp - Mannen som kan spela alla roller. Han är sofistikerat snygg och manlig!
James Dean - Du blev säkert det vackraste liket av alla.
Jared Leto - Sexighet på hög nivå. Han har också fina drag.
James Franco - Vad kan man säga? Han platsar helt klart på vår lista helt enkelt.
Jonathan Rhys Myers - Åhå, vilken blick alltså.
Jay Hernandez - Återigen, vi kan inte förneka det! Jag och Joanna har en het-choklad/sydamerikan-fetish.
Jesse Metcalfe - Åh vad jag vill att du ska vara vår trädgårskille!

K
Kevin Zegers - I Transamerica är du bara för het. Me wanna tooouch.
Kevin Costner - Den unga, om jag får be.
Keanu Reeves - Alltså han är inte heller självklar på listan. Han är också mest sofistikerat snygg.

L
Linus Wahlgren - sist men inte minst. En av få svenskar som fick vara med på vår lista. ÅÅH vad jag är kär i honom.




Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Jake, Jesse, Jude, Kevin, Linus....och JOSH.

FETHET-lista dag 3

Jajjamen, jag vet att ni knappt kan vänta på vad som kommer härnäst. Idag är det bokstäverna G, H och I som presenteras. Jag våndas över hur många jag kommer vilja lägga upp bilder på imorrn när J-invasionen kommer. För övrigt såg jag Scary Movie 4 igår med Fjanton och Joanna + en massa braat-bilder på Anton. Aja...nu till det INTRESSANTA.

G
Gael Garciá Bernal - Listan kunde inte börja bättre! Han är absolut dagens hetaste.
George Stults - En snubbe från Sjunde himlen. Måste vara uniformen som gör det. Killar, ni vet att vi inte kan motstå uniform.

H
Henke Larsson - Jaarå, när vi ser hans bara överkropp blir vi kära.
Heath Ledger - Dig har vi drömt om ända sedan vi såg "10 orsaker att hata dig" om och om igen.
Hayden Christensen - Något speciellt över killen som gör honom så sexigt söt.

I
Ian Thorpe - Simmaren. Ja vad säger vi Joanna? Stora fötter...stor ***
Ian Somerhalden - Har aldrig följt Lost, men killen lär vara död numera. OOHÅÅ vad het han är.


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Gael och HaydenImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic HAHA!

Ian Somerhalden och Ian Thorpe.

Alltså jag kunde verkligen inte låta bli att lägga upp bilden på Ian! Hahha vad faaan, tänkte jag när jag hittade den. Vad gör karln? Tyvärr Amanda måste jag säga, det blev ingen fantom med på listan. Den andra snubben du tipsade om såg för övrigt ut som en blandning mellan Michael Jackson, Jack White och en inte alltför het brud.

FETHET-lista dag 2

Jajjamen nu kommer killarna på bokstäverna D, E och F. Hade för övrigt skrivit ett långt inlägg om Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" men tekniken var inte på min sida och valde att vägra publicera det.

D
Diego Luna - Charmig och söt.
David Beckham - Han håller fortfarande. Trots att han är lite mesig sådär är han ju fortfarande het.
David Boreanaz - Mest här för att fylla ut den lite tunna listan idag och mer Joannas önskemål. Men helt o-het kan man ju inte säga att karln är.

E
Eric Bana - Känns inte heller helt självklar. Men jaa..något är det hos honom.

F
Fredrik Ljungberg - Här kommer en mer självklar. Vem minns inte tiderna på Tallskogen då jag hade en affisch uppsatt utåt i fönstret på honom. Haha det var tider det.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Diego Luna, Fredrik Ljungberg

Vår unika FETHET-lista =D

Efter mycket om och men enades vi om att publicera 3 bokstäver i alfabetet åt gången med hetingar. Det var helt enkelt för svårt att skära ner till en topp 10-lista. Idag mina damer och herrar får ni ta del av hetingarna på A, B och C! Varsågoda.

A
Adam Brody - Nördighet har väl aldrig någonsin varit sååå sexigt!!
Ashton Kutcher - Han verkar vara så jordnära. HET är han helt enkelt.
Andy Roddick - Åh, hetare som svingar racket får man nog leta efter.
Andreas Wilson - Snälla prata inte, håll bara dina underbara läppar stängda och se vacker ut!
Alexander Skarsgård - Duschscenen i Hundtricket lär vi sent glömma.

B
Brad Pitt - Du är tidlös. Därför får du vara ensam bland b-snyggingarna.

C
Chad Michael Murray - Behöver jag förklara? Näe.
Colin Farrell - Bad boy nr 1. Med den irländska dialekten till blir han så sexig.
Chilian Murphy - Något är det över honom som vi inte kan slita blicken ifrån.
Charlie Hunnam - Kanske den hetaste av alla på dagens lista. Varför får vi se så lite av dig? Suger du som skådis eller?



Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Adam Brody,                      Charlie Hunnam,                                               Andy Roddick

Stämning på torget

Även fast jag inte bryr mig mycket om fotboll så var det ändå en härlig stämning på Stora torget igår kväll när Sverige mötte England. Och det roligaste kanske var att höra alla "neeeej" och "ooohn" när England höll på att göra mål. När det blev 2-1 till dem och det bara var några minuter kvar så var alla jätteuppgivna. Men jag sa hela tiden "Det är luuugnt jag lovar att de hinner!" Och Sverige hann! 2-2 och vi fick se bar hud på Henke. Mhmm. Det var för övrigt fler hetingar där än väntat, många som valt att gå dit. En sak vi störde oss på var att en snubbe i Englands lag hette "skrev". För visste bertyder crouch det? Han var inte het iaf. Det kan ju inte vara så kul för honom att ha växt upp med det namnet. Brad Pitt är ju bara kul på svenska liksom.


Idag måste jag städa. Mitt rum är igenväxt ungefär.

Blickar ut över världen

Image and video hosting by TinyPicAv Anton

Tänk vad mycket världen har att erbjuda egentligen. Undra hur mycket det finns där ute som passar just mig? Antagligen HUR mycket som helst. Det är lite trollkarlen från Oz över den här. Follow the yellow brick road...

Jungfrutur & Fotboll

Woho Anna tog sitt körkort idag! Så hon hämtade upp mig, Joanna och Larsson och så for vi ut på en tur. Måste säga att hon kör väldigt defensivt och regelrätt. Men det håller väl i nån vecka, hihi. Vi åkte i alla fall hem till Anna Persson. Hon sa att vi troligtvis skulle vara hemma hos henne på midsommar. Trevligt värre. Ikväll verkar det som att det blir till att kolla på fotboll på storbildsskärmen på stan. Då kanske man träffar lite roligt folk också. Jag blir bara bättre dag för dag! Nu borde vi åka på roadtrip. Fatta vad kul, synd att man är en fattiglapp. Oj vad det regnar ute...blir till att ta paraply med till stan. See you there.

Image and video hosting by TinyPic Värt att nämna är också att idag var min älskade lillebror på första sidan i tidningen. Han är ju på sån här permobilvecka på Norra berget, han är grym på att köra ungen. Tror de lär sig trafikregler och sånt. Fast han kan redan det sen ifjol.

Värmande ord

Min Jesper är min älskling. När jag satte mig i soffan för att se på TV med honom en dag sa han "Carro vet du, jag trivs så när du är i närheten!" GULLUNGE! Jag blev så glad. Det var värt att ägna ett inlägg bara åt det.

Sweeties in the sun

Image and video hosting by TinyPic


FLER SÅNA HÄR DAGAR ÖNSKAS! Fast Joanna, de två fingrarna hörde inte hemma här. Inte moget, haha.

Vilka fetheta saker Asos har

VILL HA. Jag vill ha en massa saker...speciellt från Asos.com. Här är en av topparna jag inte skulle tacka nej till. Har ingen liknande, så undra om man får en strypkänsla av den? HET ändå.



Image and video hosting by TinyPic

Vilka fula barnprogram det finns idag!

Hah! Ja jag har sett på ett mycket lärorikt barnprogram vid namn "Katjakaj och Bentebent". Avsnittet hette "Det var en gång en ko - som egentligen var ett moln". Shit vad jag skrattade. För det var verkligen sådär skitmesigt och man kunde faktiskt tro att det var jag själv som hade skrivit det. Ni som har hört mina fina födelsedagssånger till mamma exempelvis kanske förstår. Kan räcka med att ha sett mina underbara konstverk där alla personer har konstiga skallar, för att förstå. Länge sedan jag ritade såna fina teckningar nu. Jag kanske borde bli barnboksförfattare och samtidigt illustratör? Njäee... Jag ska ju bli papparazzi. Det står ju typ skrivet i stjärnorna. Eller kanske man skulle bli lyxhemmafru som Joanna? Jag vill inte dirket bli en Bree men...(även fast hon lätt är coolast). Nej till botox, ja till rött hår. OJ jag menar koppar-kastanje-kanel-med spår utav furu-färgat!!  Hur som helst. Det finns verkligen mycket fula och onödiga barnprogram idag. Annat var det på min tid när det var Disneyklubben och Astrid Lindgren som gällde. Fast sedan kom ju Cartoon Network rätt tidigt om jag minns rätt, så den kanalen är man ju inte heller helt obekant med. 

Det var något mer jag skulle berätta, har nog glömt. Jo..har sett mer film nu. "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" (skum titel) och "Kocken" (skuuum film!) Film nr 1 hade i alla fall en hel del sköna repliker som man inte kunde låta bli att skratta åt. Magen ville inte att jag skulle skratta. Så det högg till, men det gjorde inte så mkt. Kocken var skum...Kjell Berqvist ska ju alltid spela så elak. Som han är bra på visserligen. Har läst lite mer i min bok också, den är fortfarande skum. Men skumma saker är ofta bra. Väntar på att mamma ska läsa ut Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Kan bli intressant läsning. Eller så kommer det bara resultera i större rädsla för män, hehe.

Idag orkade jag mig ut en sväng och just nu mår jag bra. Känns underbart. Fast det kommer ju stundvis så jag litar inte på att det är över än. Familjen säger att jag blivit mager. Tror inte riktigt det för jag tycker jag ser ut exakt som vanligt. Dessutom gör nog inte 4 dagar en alltför mager...

Image and video hosting by TinyPic

I am Sam

Åh jag måste bara skriva av mig lite. Alla sjukfasoner de här dagarna har gett mig chansen att se mycket film Så det är ju bra. Tyvärr bara sånt som går på Tv, men ändå, den jag såg nyss var så FIN! I am Sam hette den och handlade om en efterbliven pappa (Sean Penn) som hade en intelligensnivå som en 7-åring. Och så fick han en dotter (Dakota Fanning). Alla försökte ta henne ifrån honom för att de inte trodde att han kunde ge henne allt hon behövde och uppfostra henne riktigt. Jag måste ju bara säga det, herregyd vilken bra skådis Sean Penn är. Dakota Fanning var verkligen inte dålig hon heller, har inte sett någon film med henne förut. I alla fall så var filmen verkligen värd att se. Jag är förvånad att jag inte grinade, eftersom jag nästan alltid gör det till filmer. Och så hade han en massa förståndshandikappade vänner och de var så roliga. Jag bara önskar att folk, speciellt ungdomar, kunde vara mer toleranta. Mot alla olikheter.  

Jag blir alltid så nedstämd när jag ser såna här filmer. Jag måste bara säga det, förståndshandikappade människor är hur häftiga som helst. Så härligt öppna och såna glädjespridare. Minns när vi hade föreställningen Escape på Tonhallen och en grupp förståndshandikappade satt i publiken. Efteråt var de så lyckliga och alla ville krama en. Man log faktiskt hela dan efter det, för de var verkligen så härliga. Och i Rumänien när jag och Anna träffade barn med downs syndrom. En tjej stod och tittade på mig så länge, sedan helt plötsligt kom hon fram och gav mig världens varmaste kram. Alltså jag blir såå rörd av sånt här. Så är det bara, sån är jag. Och när Jesper har varit på läger för rörelsehindrade och förståndshandikappade och familjerna fått följa med, då har jag ju träffat en mängd barn som inte bara är rörelsehindrade som Jesper. Och de vill så mkt, de är såna kämpare. Om bara vi som inte har dessa problem kunde sluta klaga på alla småsaker.

Åh vad jag hoppas

Mmm nu ska jag banne mig bli bra! Just nu krampar inte magen och jag behöver inte sitta halvt ihopvikt. Det är ett framsteg! Tror det beror på en massa oro. Även fast skolan är slut finns det ju en mängd andra saker man oror sig för och tänker på. Och så fort jag kommer på mig själv med att tänka på sånt hugger det lite mer i magen, så det måste vara något sånt i alla fall. Förstår inte varför jag inte kan ändå inställning till vissa saker, så kanske det skulle bli bättre.

Glömde berätta en kul grej från min och Antons promenad för ett antal dar sedan. Eller först kan jag ju berätta att jag inte alls kände igen Anton när jag mötte honom. Såg att det var en person och jag ville ju vinka, men det såg verkligen inte ut som honom. Han gick annorlunda och hade bratat till sig! BRAT-Anton! Borde nästan lägga upp bilden han skickade så skulle ni förstå vad jag menar. Sedan såg vi i alla fall en mås som trodde att den var en hund. Den skällde. Vi sa till den att den borde försöka vara sig själv istället och inte någon annan. Men dumjäkeln lyssnade inte utan fortsatte skälla. På tal om djur så är jag övertygad om att våra sköldpaddor vill ta livet av sig. De bråkar jämt och biter varandra. Och mellan det så tar de sats och åker med världens fart rakt in i glaset så det smäller. Och när de får komma och gå omkring på golvet så står den ena och går rakt emot samma dörr hela tiden. Han bara står där och trampar och trampar och fattar inte att han inte kommer komma igenom och vänder man på honom så går han bara tillbaka och fortsätter på samma sätt. Lite Carola-varning över deras intelligensnivå.

AJ!

Aaaaaj aaaj min mage! Var tvungen att åka till farbror doktor idag men han kunde inte säga något. De tog i alla fall tester. Det kunde vara glutenallergi eller laktosintolerans. Men proverna skulle inte åka iväg förrän på måndag, så det tar ett tag innan jag får veta. Vad ska jag göra nu då? Ligga i sängen hela dan och plågas av min dumma mage. Förstår inte varför den jämt ska hålla på så här. AJ!!!

Jag kommer ju aldrig palla att föda barn. Vad är det för snack om att rödhåriga tål smärta 3 grr bättre än andra? Måste garanterat vara psykisk och inte fysisk smärta. Eller så har jag bara så jäkla ont helt enkelt. Det kanske skulle göra dödsont på en annan, hmm?

Sommarens levnadsregler

Jaa jag har inget val. Den här sommaren kommer bli den fattigaste hittills. Hoppas vädret blir bra. För då kan jag ju leva på sol och vatten. Jag har endast mig själv att skylla för att jag inte letade jobb i tid. Klantigt jaa. Men jag har iofs verkligen ingen lust att göra ansträngande saker heller..så egentligen kanske det inte är helt fel att bara vara på stranden och slappa? Om man ändå ska jobba i höst (förhoppningsvis). Problemet ligger ju i att jag vill shoppa en massa onödiga saker och inte tvingas prioritera vad jag ska lägga pengarna på. Gillar inte att behöva spara, men inser ju att jag måste. Hatar att det nästan bara ska handla om kontakter. Här kommer min lista över de skojiga reglerna jag kommer måsta leva efter om ingen oväntad inkomst skulle hjälpa mig.

1. Ingen shopping på hela sommaren. Inga örhängen, inga sommartoppar...what-so-ever. Gyd det är så man vill grina. Jag är glad att jag innan detta har köpt en massa onödiga saker, så är jag ju inte helt utan alternativ liksom. Men jag vill ju uppdatera. Ständigt. Det får dock vänta.
2. Helst inga inköp av tidningar. Där får man hur mycket inspiration och shoppingtips som helst.
3. Inte bli fadder i sommar. Ehm, näe det är en ganska självklar punkt. Det måste nog vänta några år hur som helst.

4. Inga resor. Åh så glad jag är att jag inte känner allt för stort behov av att resa just i sommar. Tack mamma, skolan och mig själv för att jag fått åka på så mycket resor den senaste tiden. Dessutom åker vi säkert någonstans med familjen och då spelar det ingen roll om man är fattig eller inte. Utomlands är ingen nödvändighet i sommar, Sverige är ju kalasfint.
5. Inga konserter eller gatufesten. Njäehäpp, det gör mig inte alltför mycket. Synd att inte få träffa en massa folk men det finns andra tillfällen. Musiken kan jag klara mig utan live en sommar. Synd bara att min mp3 + min dator är trasiga, faaasiken.
6. Känner jag att det är alltför svårt att leva efter dessa regler får det väl bli jobba på gatan då. Som sista utväg. Jag har ju i alla fall en som skulle vilja va kund.

U-länderna klarar det...så varför skulle inte jag då göra det? 
Jag kanske ska skriva en låt och börja uppträda på stan? JA! "Jag har inga peeeengar, inget körkort och inget jooobb, därför hoppar jag i sääängar. Eller sån lyx kan jag inte unna mig...det får nog bli busken i paaaarken." Lite Phoebe-stil i Vänner. Kan funka...

Image and video hosting by TinyPic

Fet-het dag =D

Åh jag mår rätt bra nu. Fortfarande en aning förkyld men det går över snart! Det är verkligen varmt, shiit. Sitter här i mitt linne å är halvdöd, fast jag ser lite ut som en Solero-glass i det. Och man får sån fin rödfärg på läpparna av solen. Perfekt. Det blev en stekardag på Rännö av alla ställen idag. Jag, Joanna, Annorna, Larsson och Emelie. Och glass! Och barnfamiljer. Det var så kul iaf. Läste nyss Joannas blogg och hon sammanfattade dagens diskussion så bra. Vad stolta vi är över att vara som vi är. Som jag skrev i ett tidigare inlägg, vad otroligt glad jag är att jag inte är som min syrra. Som måste hämtas hem dyngfull från festen vid ån av mamma för att vakterna ringer. Mina mål är att upptäcka platser, träffa människor, göra något minnesvärt och fixa en bra utbildning. Inte vara med i Big Brother och få bekräftelse. Och ångesten vilar på betygen, inte på hur jag ska lyckas få ett ragg på krogen. Vi är såå olika! Konstigt hur uppväxten har påverkat oss så olika.

Men som sagt, vi har ju fjantat oss idag och gjort en Fet-het-lista. Men jag tror stenhårt på att man måste kombinera en lite galen fjant-stil med en mer allvarlig stil, då kan det inte bli bättre. Eller jag måste det i varje fall. Jag måste få fjanta mig och vara crazy. Men en annan stund kan jag lägga ner en massa timmar på olika seriösa projekt, som att åka 40 mil mitt ut i ingenstans från Rumäniens huvudstad och spendera en vecka med fattiga människor. En stund kan jag sluka Cosmopolitan, men en annan stund vill jag bara läsa en jäkligt bra bok som får mig att tänka. Samma med filmer och musik och TV-program. Vissa gånger vill jag verkligen se Chic flicks med någon snygging, men lika gärna ser jag någon film som bara skulle höra hemma på Draken. Det är så bra att folk man umgås med är olika egentligen. Man får helt enkelt tillfredställa en massa olika behov som man har då.

Dirty dancing 2

Har haft kul dessa två dagar på studentfesterna. Det är såå illa att jag mår dåligt nu och måste skippa kvällen. (Nej inte bakis, sjuk faktiskt.) Folk var roliga! Men gyd så varmt det var, så mycket folk. Nu får man ju inte träffa Peter Siepen, my buddy. Näe jag överlever bra. Men alltså ANNA! VAD gjorde du med Torben igår!!? Alltså jag dog seriöst av en chock när Anton berättade, HAHAHHAHA! Du som var fullständigt nykter...inte Torben dock.

Å jag hörde ett sånt roligt citat av vår kära Carola, mouhaha. Hon skulle göra någonting och få en fjärdedel av det, men minns inte vad. "NÄE jag vägrar om jag inte får en femtedel!!" hade hon skrikit. Hon är ju till och med sämre på matte än jag.

Baah jag ville ju gå ikväll med...skitkropp som inte kan härda ordentligt ;)

Dirty Dancing haha

Jag fattar det fortfarande inte. JAG har tagit studenten! Det är så stort och det är verkligen blandade känslor. Kommer sakna alla älskade ungar så mycket, fast jag vägrar såklart släppa ifrån mig alla. Får jag inte med mig några då blir jag banne mig less. Åh det var en rolig dag (och kväll) igår. Hoppas på en lika rolig kväll den här kvällen och nästa med. Hur ska man sammanfatta studentfest dag nr 1 då? KUL! Blev lite dirty dancing där, men jag skyller allt på tadaa...ANTON. Nääerå. Det var hur som helst kul! Jag måste ju också säga att Torben var kvällens roligaste. Haha våran dans till Grease-medleyt slår ni inte i första taget. Han var Travolta, jag var Olivia. Åh så kul! Det blir alltid extra kul när de spelar den sortens låtar, nostalgi på hög nivå. Och "Vill ha dig i mörkret hos mig" och "ABC" det är sån musik det ska va. Däremot den där himla skiten "Boten Anna" tror jag de spelade 4 grr eller nåt. Usch den suger. Kul för folk som heter Anna kanske, men inte annars.

Jag tror nästan hela klassen var där också. Naturarna var ju inte få de heller. Innan festen åkte vi hem till Klara, jeeses vad fint hon bor. Efter åkte vi till Johannas farmors lägenhet och lånade den, de är på Gotland. Perfekt gångavstånd från stan. Jag är såå glad att jag inte tog klackar igår, då hade fötterna varit döda! Det var grymt skönt med en promenix efter 2-tiden kan jag säga. Ljust var det också, uppfriskande. Imorse när jag åkte bussen hem slogs jag av hur FINT Sverige är. Kolla 2 fjortisstudenter.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Updatering: SHIT, jag vaknade nyss. Har alltså sovit bort hela dan, vad misslyckat.

Fy fan vad jag är bra!! =D

...För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten! ..Fy fan vad jag är bra! SP3a, woooho! Fattar ni? Jag har ju tagit studenten, shit! Nu blir det 3 dagars fest på statshuset.

Shake that royal but

Åh jag är på sånt bra humör. Det var så roligt att gå i paraden på stan med fina kläder och viftande flaggor. Det var verkligen hur mycket folk som helst som stod längs vägarna och kollade, 22.000 sa Kjell Lönnå. Kom ju lite för tidigt in så då passade jag på att gå och glänsa lite på stan i mössan och de vita kläderna. Då kom det ju såklart fram turkar och skulle heja. Och en tant som jag inte alls hade nån aning om vem det var typ jagade efter mig med kameran. What? Sedan samlades vi bakom Hedbergska och där var alla finklädda och i full gång med att fixa flaggor. Det var så roligt, vi stod framför ett stort gäng som såg ut att komma direkt från filmen American Pie- Band camp. Hehe orkesternördar om man vill kalla det så. Vi skrattade så när de började spela liknande musik också, som de sedan spelade om och om igen.

Tro på fan att jag har lyckats igen! Men nu var papparazzi-bilden inte medveten. Jag skulle fota Vickan på scenen, men just då vänder hon sig om och typ halvböjer sig ner, och visar sin lilla kungliga bak för hela Sundsvall. På den sekunden det tar har jag hunnit fånga ett kort på det. Även att Tarras var med! Det var så sjukt roligt. Hon såg precis ut som i Familjen på Tv4. Samma frilla och kläder. Dagens skratt! Titta och njut. Jag hade dessutom mina kungakronsörhängen för att hedra monarkin.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Mamma visade mig förresten en kamera i en tidning som "smyg-fotografer" borde köpa stod det. Det var nån vridbar grej på den. Men mamma då, inte behöver jag nåt sånt inte...Jag klarar mig ju så bra ändå med att smygknäppa!

Wanna be a wannabe?

Idag åkte jag in till körskolan och satt och läste teori vid en dator. Jag förstår seriöst inte hur jag ska kunna lära mig allt och hålla reda på allt.

Måste bara nämna att jag såg en sån wannabe på stan idag. Ni har antagligen sett en massa bilder på kändisar där de går runt med en take-away latte. En sån hade såklart hon i högsta hugg. Hela hon bara skrek kändis-wannabe så in i tusan. Min systers högsta dröm är att vara en Stureplanstjej. Hon är nog den största wannaben jag vet. En av de viktigaste sakerna för henne är att säga "schjokla" åt choklad, med äkta Olinda-mål. Och när vi åker bil och närmar oss Stockholm skriker hon ut alla sina lyckliga fjortisläten hon kan. "ÅÅÅH Stockholmskillar, iiiiih iiieeeeeeaaao!" Självklart är hennes drömkille Anton i Big Brother. (Och alla andra med back-slick och rosa tröjor.) Ursäkta mig, men jag klarar inte av henne.


Åh imorrn är det 6 juni. Fira! Jag kan studentsången alldeles bra nu och imorrn ska mössan på. Prinsessan Vickan kommer ju till och med. Åh jag och Linus borde ju härma Kungen och Silvia om vi möter henne. Undra vad hon skulle säga då? Om man liksom kommer "Men mein flicka, åh så fin!" Och så Linus "Ehh hej gumman, har du sett mina läsglasögon?" Skulle vara sjukt kul. Fast då kanske Säpo rycker öronen av oss...

Grillkväll med klassen

Ja det var en mysig kväll! Pernilla och Ellen hade kommit på jätteroliga presenter till oss. Alla fick varsin bok som passade till dem på nåt sätt. På mitt paket stod det "Till Carro, allas vår rödhätta. "BAH tänkte jag! Vaaaad menar de med att kalla mig för nåt så simpelt som bara rödhårig? Alla skulle läsa upp vad som stod på paketet och sen öppna och kolla vilken bok de fått. Jag fick en deckare som hette Rödluvan. HMM jag var noga med att påpeka: "Faktiskt är min hårfärg koppar-kastanj-kanel, men tack så mycket." "Glöm inte med spår utav furu" påminde Kim.

Vi åt good mat. Grillad kyckling, tsatsiki, sallad med fetaost och grejer, potatissallad, kött...Och så prinsesstårta. Mycket trevligt. Så spelade vi kubb med. Jag och Linus var noga med att håna och psyka varandra. Alltså jag måste verkligen erkänna det, jag är nog så dålig på kubb som någon människa kan bli! Alltså till och med Anton skulle säkert klara sig bättre. Linus psykade mig ju hela tiden, så jag skyller på att det var det som var felet. Han var minsann lika dålig! Det blev rätt tidigt som folk avlägsnade sig och vi åkte vid 10, vi började ju tidigt så. Jenny var en ängel och skjutsade hem mig. Tack bästaste Jenny! I owe you one. Nu vill jag hitta på nåt med Joanna också ju, det var länge sen. Hyra film låter som en bra idé.

Förresten, Gnarls Barkleys låt Crazy är inte bra...

Barnvakt och frosserier

Jepp, igår kväll blev det till att vara barnvakt åt lillen. Jesper. Snacka om att det blev chokladfrosserier också. Var länge sen, äter så gott som aldrig godis längre..knappt choklad. Men igår köpte vi en massa glass och en massa choklad. Marabou digestive, mmmm. Sedan såg vi på Kopps och jag läste Bamse för ungen. Efter det såg jag en film på 2:an. Y tu mamá también hette den och den fick Jesper verkligen inte se märkte jag. Det var med Diego Luna och Gael Garcia Bernal (het). Den var bra faktiskt, kändes så äkta. Ingen typisk amerikansk skitfilm det där inte...Jobbigt bara att de ska prata skiitfort och hur mycket som helst. Filmer på ettan och tvåan brukar man kunna lita på.

Idag ska vi hem till mentorerna med klassen. Kan bli kul, jag vet ikke.
Förresten, KILLAR är farliga.

Min lilla förebild

Idag blev jag riktigt imponerad kan jag säga. Jag satt i soffan och bläddrade lite i den åh-så-tråkiga teoriboken för körkortet. Så kommer min lilla Jesper "Vill du ha hjälp?" "Haha ja" sa jag och förväntade mig inte dirket att han kunde nåt. Så bläddrar vi lite i den och jag ser nåt jag inte alls fattar. "Vakuumservo, vad fan är det!?" undrar jag förvirrat. Då börjar ungen berätta och kommer sen in på hur trumbromsarna fungerar och vad som är fördelen med bakhjulsdrivna bilar. Jag sitter helt mållös ungefär. Han är ju 9 år!!Snacka om att känna sig dum! När jag var nio var jag upptagen med att kräva alla killar till min Barbie, medan Anna fick han med ett ben. Sedan testar jag om han kan kontrolllamporna på instrumentbrädan. Visst, inga problem. Han vet mycket väl vilken ex oljelampan är och berättar att man ska stänga av motorn så fort den lyser. Shiit, unge. Barn är verkligen smarta och så observanta. Jag är helt klart grymt imponerad. Harry måste ha lärt honom en massa som jag helt enkelt aldrig har intresserat mig för.

Har hunnit med att promenera och åka fyrhjuling idag med. Jesper och Harry körde en varsin och jag och mamma gick. Men eftersom mamma nödvändigtvis måste välja den jobbigaste vägen, nämligen till masterna, så blev det åka efter ett tag. Fika gjorde vi med, myysigt. Skogen är väl ändå underbar, man blir så avslappnad. Men när det kom en svärm med 290078 myggor i som tänkte döda mig blev det inte en lugn stund.


Hörde att lärarmiddagen inte var så lyckad igår. De flesta hade gått vid 10-11. Åh jag blir nästan lite glad. Jag var övertygad om att jag skulle få fetångra det, men tydligen inte. Smart att belata 400 spänn och bara vara där några timmar. Lärarna hade tydligen inte alls varit så fulla, förutom några och inga stripperier. Jag har förövrigt sett teatern Alladin nu, den var ju jättebra.