Silent tears

Jag som var på sånt bra humör igår. Konstigt att allt bara kan vända så himla snabbt. Jag såg inga problem och jag tänkte bara på vad framtiden har att erbjuda. Just nu ser jag bara tillbaka, minns. Jag behövde verkligen jobba idag. Där har man inte tid att tänka på något annat än den uppgift man har för stunden. Tur att jag hade ett långt pass. Faaan är det enda jag har att säga egentligen. Faan är ett sånt jävla meningslöst ord, men bra för dem som inte kan förklara.

Underbar & älskad av alla

(....Och på jobbet går det också jättebra). Det heter pocketboken som jag håller på att läsa. En sån där feel good-bok i stil med Bridget Jones. Lättläst och underhållande. Jag hade inte frivilligt gett mig in på en Kafka så här på sommaren kanske. Det är ju alltid kul att läsa om någon som är misslyckad och motarbetad, så man kan känna sig lite mer lyckad/lycklig. Eh?

Nu har vi fått schemat för Gatufesten också. Ser okej ut, förutom att jag slutar och börjar dumma tider. Såna tider då man får vänta över en timme på bussen hem och såna tider då man antagligen kommer minst 5 min sent då man börjar. Jaja, jag har ett jobb, jag ska inte klaga. No problems! Jag vet inte ens om jag ska gå på GF än. Ser lite mörkt ut, men jag kanske kan försöka fixa det en dag i alla fall. Tanken på att gå och stinka matos de kvällarna är inte frestande. 

Mitt favoritnöje just nu är att plåga alla i familjen med min nya odör. Jag springer fram och här fingrarna under näsan på de stackarna när de minst anar. Jag själv tycker att det är ASKUL.  


 Klicka för större bild om du inte fattar det dumskalle.


Nu kan jag andas ut

Puuuuuuuuuuuuh! Äntligen ett livstecken från Anton. Det har inte gått att varken sms:a eller ringa honom och jag trodde ju seriöst att karln hade gått och dött. Jag hade ju såklart läst i tidningen att en 20-årig man ramlat ner för ett stup i Visby. Men det var inte klanten fjanten utan någon annan från Skövde. De kunde ju ha skrivit fel! Sundsvall, Skövde, låter ju nästan lika. Hjärtklappning borta. Nä fy fan för sånt där.

Who's the big KLANT?

Dagen har varit rolig men jag har hunnit med några missar.

1. Jag inser att jag tagit med mig påsen med Subway-kläderna till stugan istället för påsen med badkläder, MJUKISBYXOR, handduk och en varm tröja. Jobbskadad!? Tur att det regnade idag säger jag bara och att jag fick låna mjukisar av farmor. Var ju grymt sugen på att bada, men det sket sig ju.
2. Jag kör dåligt i Härnösand eftersom Matildas dumma kille är med och psykar mig. Glömmer allt vad högerregeln och väjningsplikt heter. Det mesta skiter sig.
3. På vägen hem glömmer jag att lägga i handbromsen på färjan och bilen rullar bakåt. Ett ilsket tut får mig att vakna till och då har jag tagit i bilen bakom. Som TUR var blev det inga märken eftersom bara gummkanten eller vad det är nuddade. En arg förare påminner mig dock att jag borde veta att jag ska lägga i handbromsen. Jo tack jag vet, jag hatar dig också, stick fule fan och förlåt då, tänker jag tjurigt och låter mamma köra hem. Jag skyller på Matildas kille här med, jag kan inte köra med psykfolk i bilen.

4. Jag åt garanterat mest tårta av alla. = Jag betraktas som familjens fetto superstar.


 That outfit is a mistake too...


Tveksamt

Ja tveksamt om det blir till att bada idag. Får se om det blir soligare ute. Nu åker jag i alla fall till stugan! Byyee.

Impulsköp = lycka

Idag har jag jobbat och shoppat lite. Köpte saker som jag inte har köpt på hur länge som helst. Pocketböcker (4 st, det var rea) och lösgodis. Det passar bra eftersom jag ska till stugan imorrn. Jag kan inte minnas senast jag läste en bok, men det var länge sen, tyvärr. Det ska bli ändring på det. Imorgon blir det nog årets första dopp, tragiskt att jag varit så sen med det i år. I kalla havet, huhu. Hoppas på sol bara.

Nattjobb och pratglada killar

Ett under har skett! Jag vaknade kl 13.02 idag. Det har inte hänt många gånger i mitt liv. Kan ju bero på att jag somnade 5 imorse, efter att jag jobbat natt, men jag brukar ändå vakna tidigare när jag jobbat sent. Så nu är jag lite yr, men jag har hunnit med en promenad och lite sånt redan.

Det blev en knäpp natt. Det var inte mycket folk och jag och Linn visste inte riktigt vad vi skulle sysselsätta oss med för att inte somna. Det kom in två killar som satt och pratade med oss i flera timmar, så det var lite kul. En var tydligen nån från Paradise Hotel, eller om det var Temptation Island (som jag aldrig sett), men det var inte han själv som nämnde det som tur var, utan nån fnissig full tjej som kom in. Han var riktigt rolig och vi skrattade oss igenom kvällen, trötta som vi var. När jag skulle hem vid 4 var de kvar och ville ha skjuts, men det fick de inte. =P Sånt vågar jag mig inte på.

Åhh Anton är på Gotland, det är så fuskigt. Finaste Gotland.

Räddad midsommar

Jag trodde jag skulle skriva i bloggen idag att det här blev den tråkigaste midsommaren hittills, men ack nej, det blev inte så. God mat och tårta på dagen och sedan efter mycket om och men kom vi äntligen iväg till Maja som hade fest i Skönsberg. Det var riktigt roligt, det är ju alltid kul att träffa Allstapojkarna och de andra. + Nya bekantskaper. Det blev Singstar, dans, jordgubbsätande, kubb och poker (där de som åkte ut fick göra något pinsamt). En kille som hade träffat mig och Joanna förut gav oss genast varsitt nytt smeknamn. Han kom ihåg mig som "Molle", tjejen som grinade till Micke och Molle som vi såg hos Larsson ifjol. Joanna fick heta "Gessle" eftersom hon är med i en Gessle-låt.


Ja, en glad midsommar fick vi. Jag och Linnea dansade även lite kring Larsson som är en perfekt midsommarstång. ;)


Jazz? No that's not my style

Tjooho. Här sitter jag och stinker matos, men vad gör det när Kungens inbjudan till Västerbotten slarvades bort. Han skulle ju inviga en Buddhastaty stackarn. Ser ni vad mycket ni lär er av att läsa min blogg! Ni smarta som läser måste ju vara sjukt allmänbildade vid det här laget.

Igår provade jag på Antons nya Singstar iaf, kuuuul men svårt med rapp och sånt shit. Jag fick även möjlighet att under kvällens gång ropa "Det här blir bloggen!" Och nu blir det bloggen. Berättelsen börjar med att Anton kommer ut ur duschen och har T-shirt och handduk på sig. Helt plötsligt drar han bort handduken och under en mikrosekund hinner jag tänka "Vad faaan gör han!?" Gissa vart på kroppen en mönstrad strumpa sitter? Ehm...ja, jag vill ju inte gå in på detaljer. Det hela slutade med en gapskrattande Carro.

Vi skrev även på en ny låt. Den blev så jazzig och sånt gillar jag inte (men den blir nog bra till slut). Vi hade då himla roligt medan vi skrev den. Vi skulle kolla på en sida där man kan hitta rim och jag vet inte allt vi kunde tänka oss att stoppa in i låten. Vi gör båda såna utsvävningar och kommer in på sidospår, så till slut fattar man ingenting.

Image and video hosting by TinyPic

1 liter...fetvarning

Ojoj min mage nu alltså, haha. Jag och Vicky gick till Tempo och köpte 1 liter jordgubbar var. Sedan utmanade vi varann för att se om båda orkade äta upp sin liter. Det gjorde vi båda två, men nu är båda yra i huvudet och har ont i magen. Mitt kommer nog snart gå över, ska nog vara redo för lunch in a minute. ;) Jag är väl en Big mama alltid. Vi får se hur det blir. Vi satt och psykade varann när vi skulle äta och Vicky såg lite illamående ut när jag frågade om hon tänkte gå och spy rött. =)

Randiga pyjamasbyxor

Gäääsp, man blir lite trött av att jobba natt. Har sett film idag och slöat bara. Såg Underbara älskade och The Illusionist, båda var bra på sina sätt. Underbara älskade var mest deprimerande och jobbig att se. En familj som alla sitter i en bil kör på ett rådjur och så dör mamman och ena sonen. Kvar blir pappan och den andra sonen. Usch, sånt tycker jag inte om att se. Det som var bra med filmen var att den kändes så verklig. Det blir inget nu-löser-sig-alla-problem-slut, utan de tar en dag i taget. Precis som det är, tiden läker inte alla sår.

The Illusionist var bra den också. Jessica Biel är lika söt som i Sjunde Himlen. Gillar lite magi sådär, som i The Prestige, som jag också såg nyligen. Nu ska jag återgå till att vara trött. My pyjamas is the shit.


Image and video hosting by TinyPic

Don't mess with me!

Åhh så här blev det första fotot. Kul att se. Känns roligt att ha dödat Anton med gift...Bäst att inte bråka med mig. =)


Image and video hosting by TinyPic

Lycka är...

Just nu är äkta lycka att ha en morgon ledig då man kan se på Nic Schröder i Hej hej sommar. Han är ju bara för kul (och ful). Synd att det inte blev nåt Flyg 29 saknas då som jag och Joanna verkligen hade längtat efter. Jag läste att Sverige var först med att sända serien (som är från USA) så de nya avsnitten kommer inte vara klara förrän i höst. Svt planerar att köpa in dem så fort det går, så förhoppningsvis nästa sommar visas det. Vi måste ha hopp Joanna, och tålamod.


Image and video hosting by TinyPic

Det tog då tiiid

Tjoho. Nu har jag kommit hem efter att ha varit hos Anton hela dagen. Vi fotade 4 olika grejer, eller 4 olika mord rättare sagt. Hann inte se hur bilderna blev i datorn, men det får jag förhoppningsvid göra. Kanske ni också. Det tog sååå lång tid, mest för att det krånglade med kameran. Att Anton var med gjorde ju knappast att saker och ting gick snabbt heller. ;P Jag har fått många "dig-ska-jag-säga-upp-kontakten-med-moments." Ett av dem inträffade för några dagar sedan.

06.54 - Piiip piiiip jag piiper juu! hörs från en viss persons mobil. Jag får alltså sms.
06.54 - Vaaa?! ringer alarmet redan. Nej jag ska ju inte kliva upp förrän 09.15. Gaah! Det är Anton som har skickat ett sms.
06.55 - Hej! Kan du köpa bananer till mig idag innan du börjar jobba? läser jag yrt. (Jag börjar vid 12, nödvändigt att skicka då!)
06.56 - Jag är vid detta klockslag helt övertygad om att jag ska säga upp kontakten med Anton! Ska jag köpa nåt så ska det vara skit som han kan äta, tänker jag ilsket och kan inte somna om.
09.15. Jag går upp utan att ha somnat om. Ilsken efter att ha jobbat 9 timmar dagen innan och verkligen behövde de 2 timmarnas extra sömn.
10.00 - Jag tror jag lugnade ner mig vid den tiden ungefär och kom på att jag inte ska säga upp kontakten. Jag ska kanske bara förpesta vardagen lite för honom? ;)

Working 9 to 5

Hinner typ inte uppdatera här. Den här veckan har varit full av jobb, men det är ju bra. Går inte att sitta någon längre stund vid datorn heller eftersom den värmer upp mitt redan kokheta rum som badar i sol hela dagen. Så svårt att sova nu.

Igår var jag och såg Les Miserables som Kvartersteatern sätter upp i år. De är ju alltid så bra och jag fick verkligen anstränga mig för att inte grina (sann fjolla). Det var ju två småttingar som sjöng, såå söta med asbra röster. Jag var tvungen att försöka tänka på annat och kollade runt i publiken om det satt nån ful/snygg/konstig/lullig person och det funkade faktiskt.

Imorgon blir det fototajm, längtar!

Om bara jag hade nåt att säga till om

Tjaao. Idag var det ytterligare en varm dag. Kändes skönt att bara jobba fyra timmar, blir mer imorrn. Efter det blev det stan med Fjanton. Jag tror vi luktade på parfymer tills vi blev dumma i bollen.

Vi planerar ett nytt foto-koncept och jag hoppas det blir av på söndag. Ska bli så kul. Nu är det ju inte en sån sjuk idé trots allt, men man vet ju aldrig när Anton får visioner. Om jag hade fått bestämma (vilket jag naturligtvis inte får) hade jag gjort något i den här stilen. Kanske rentav exakt snott hela grejen. Ja jag hade ju såklart bytt ut fjollan i mitten mot mig själv. Kolla vad de klänger på den satans fjollan. Fast jag hade banne mig kissat på mig om jag stått mitt emellan Andreas Wilson och Wenthworth. Jag skulle inte kunna sluta prata med Wenthie för jag vill ju veta om T-bag-peddot dör i Prison Break nångång. Och kanske hade jag försökt få honom att säga åt snubbarna med makten att sparka karaktären Sarah och ersätta henne med mig. Så några foton hade det nog kanske inte blivit...

Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic


Men som den där Martin Luther King sa...."I have a dream".

För vissa går det mindre bra

Puuuh vad varmt det är. Niiice! Jag har varit i stugan idag och strosat runt i solen, det är mitt favoritställe här på jorden. (Om vi inte räknar med Arlanda, hihi). Jag fick köra också, både dit och hem så det blev ju en 20 mil. När vi som bäst sitter och fikar ringer plötsligt polisen till mamma. Gissa vad det var då? Matilda lodisen har blivit tagen för snatteri i Stockholm. Fy fan vad pinsamt. Butiken gjorde en polisanmälan så nu blir det förhör. Så himla rätt, det har verkligen gått för långt nu. Jag hoppas verkligen hon kan få hjälp med sin kleptomani. Det går inte bra för Jesper heller. =/ Jag trodde seriöst mina öron skulle falla ner i avgrunden och ögonen ploppa ur hålorna värre än på Guiness rekord-TV, när jag fick höra att ungen SKOLKAT. Ja, jag saknar fortfarande ord. Min lillebror är 10 år. Vart är världen på väg!?

Gårdagen var också rolig. Jag, Joanna, Andreas/Karlstad och Anna Magnusson spelade TP. Man blir lite rädd för Joanna när hon är sådär tävlingsinriktad. + Dålig förlorare (men vi gillar dig dock ändå arga kvinna). ;) Att jobba natt gick också bra, jag bara skrattar mig igenom timmarna. Kunderna kanske tror att jag också är full?


Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic

Med mina bara händer

Vi hade roligt i natt. Har inte fått mycket sömn eftersom jag alltid vaknar rätt tidigt, men jag hoppas det blir lika kul ikväll. Kammade ju hem hela 80 spänn var i dricks också, det är en timlön extra. ;) Utan att vi ens horade nåt. Fast det var många som var helt väck och flirtiga, det var väl de som gav dricksen. Kvällens kommentar var ändå "Jag vill att du tar i mackan med dina bara händer" "Ehhm nja jag måste ha handskar." "Kan du inte ta i mig med dina bara händer då?" Ieeuh. Så klättrade han upp och var halvt liggande över disken. "Du måste nog gå ner". Så tog jag tag i handen hans med min kladdiga handske istället så han skulle gå ner. ;P "Åh med handsken, höhö". Herregyd. En sak jag gillar är när det kommer bra låtar på radion när man kör bil, härlig känsla. Som Lemon Tree. Då satt jag där och skrålade "I'm driving around in my car lallalalalla...LAAA!".




Bögiga teletubbies

Haha jag läste nåt så roligt igår. Barnprogrammet Teletubbies kan komma att stoppas i Polen för att det sägs främja en homosexuell livsstil. Haha vaa? Anledningen är att det noterats att Tinky Winky setts bära en kvinnlig handväska, fast han är en kille. Åhh nej alltså. Nu kommer ju alla bli bögar för att de ser på Teletubbies. Själv tycker jag ju dock att det är ett program endast för efterblivna eller liknande, så det borde förbjudas i vilket fall som helst...De funderar även på att sparka lärare som talar om homosexualitet i skolan. Skärpning dumma Polen, vi gillar bögar.

Image and video hosting by TinyPic De ser ju lite bögiga ut måste jag erkänna. ;P Och den där jävla bebis-solen, den får i alla fall mig på onda tankar.

Ja till nåt annat. Jag ska jobba natt idag, hela fyra timmar. Det ska bli rätt kul, för många kommer ju och hälsar på en som varit på krogen. Bara det inte blir supermycket folk, risken finns. Igår hade vi personalmöte med tårta, Malin slutar oturligt nog. Det kommer ganska många nya, så nu känner jag mig nästan lite gammal.

Joanna har manligt besök har jag hört, så dit vågar man inte ringa och störa. Snacka om isolerad. ;)