Here I go again on my own

Har jobbelijobbat idag, endast 3 ½ timmar och det spelades sån glad musik idag att jag också blev glad. Till "I walking on sunshine" stod vi och diggade med och jag såg framför mig hur vi kastade mackorna med lätthet in i toasten och sedan kastade vi dem vidare till varandra med stora leenden och allt i takt till musiken såklart. Ungefär som i en musikal. Tyvärr gjorde vi inte riktigt så, men det var ett härligt "Scrubs-moment". Jag får ofta sådana....

Har skrivit en egen låt nu. Jag har text och melodi, men kan ju inte spela något instrument. Ska lära mig det nån vacker dag. Fast den är hemlig, inte för någon annans öron...än iaf. "Spellbinding faces. " heter den. Undra om jag ska lära mig sjunga den med stängd mun? Eller njaa...det är bara "Lilla snigel" som funkar än så länge.

Image and video hosting by TinyPic

Keep on singing our song

Igår jobbade jag ett långt pass för en gångs skull, det enda den här veckan. Sedan åkte jag direkt hem till Anton. Vi finslipade på vår första låt och började avancera till att sjunga i skalor. Ahaaa, yeah yeah. ;P Sedan skrev vi en ny. Den är halvfärdig än så länge, men den är tjusig. Väldigt pessimistisk (I hate it all), men vi får skriva en överdrivet glad låt sedan då. Snart har vi fått ihop till en Carros och Antons greatest hits-skiva.

Am I still awake?

Tja. Efter att ha sovit 3 timmar i natt är jag kanske inte världens piggaste, men jag tar igen det i natt. Det var ok att jobba igår, inte alltför jobbiga människor, och vi kunde ju faktiskt inte mer än att skratta åt allihopa. Men nu är jag faktiskt less, vi har fått schemat för nästa vecka och jag ska jobba natt båda dagarna! Jag måste säga att jag inte kan jobba natt i framtiden, mamma vill inte låna ut bilen då heller. Orka åka in och jobba 3 timmar liksom, det känns sjukt onödigt. Jag får verkligen dåliga pass, tre eller fyra timmar de flesta dagarna nu känns det som.

Idag var det kaos. Vi hade slut på allting och jag och Emma fick stå där själva tills Anton kom, eftersom Nathalie mådde dåligt och gick hem. Bra med två nya och en eeenormt lång kö = kaos. Kort funkade inte när folk skulle betala och jag ville bara trycka ner en fet macka med alla dressingar på i kassan ungefär. =p Nu är det en trött och less Carro som skriver, jag ska nog sluta nu då...men hela veckan har varit dåligt planerad, slut på en massa saker. Köper man en dyr macka ska man fasen få det man vill ha på den. Dåligt Subway...

Det var ändå en skön känsla att köra hem i natt efter 4 nångång. Helt ljust och riktigt fint faktiskt.




 


Stolt nörd

Wohoo jag har gjort om i bloggen. Vad tycks? Jag var less på det gamla utseendet helt enkelt, så jag tyckte den kunde bli lite mer somrig. Jag är stolt att jag över huvud taget lyckats ändra något, med mina datakunskaper. Magnus hjälpte mig lite, som tur var, så jag behöver inte känna mig allt för nördig. Huaa en massa koder som skulle läggas in här och där. Jag har aldrig ändrat i den förut, så nu var det ju på tiden. Till hösten kanske den blir lite höstig då. =)




Förortsungar

Igår blev det film och glass med Joanna, filmen Förortsungar närmare bestämt. Jag tyckte den var rolig och söt. Lill-tjejen från IKEA-reklamerna var ju toppen och Gustav Skarsgård, mmmm (hetare än sin bror). Fast hans frisyr var i skabbigaste laget, men vi bortsåg från den. Vissa gånger var han lik Kim, haha. Jag gillade de oväntade rap-inslagen som varje karaktär fick, det blev lite "oj vad händer nu"-känsla. Så filmen var väl bra, inte verklighetstrogen direkt, men vad gör det när det är film? Det är också barnen som löser det mesta i filmen, det gillas. Coola kids.



Image and video hosting by TinyPic

Jag förtjänar glass

Kort arbetsdag idag, endast 3 timmar. Kändes ju nästan lite onödigt kort. Lön idag fick jag också, wiiiho. Imorgon ska jag jobba natt om jag inte lyckas byta bort det passet (tveksamt). Det är ju mer lockande planer på kvällen än att jobba...Det passet känns hur onödigt som helst, börjar kl 1 på natten och slutar 4. Man får knappt något i OB heller. Aja, kan ju va kul att se hur alla fulla människor beter sig. =P

Igår testade jag den nya Solero-glassen, mmmm smakar sommar och strand. Joanna snart är det dags. ;) Idag åt jag en gammal goding, Magnum strawberry white. Mmmmm älska glass.
Image and video hosting by TinyPicNu är det helg!

Kändis nästa

Snöörvel och snoooor. Jag är jätteförkyld nu, men jag har jobbat idag. Tur att jag är ledig imorrn. Fick springa bak och snyta mig konstant typ. Kunderna måste ha trott att jag var grinfärdig hela dagen, jag såg ut som att jag legat och deppat i 20 år ungefär. Att tycka synd om sig själv var bara att välja bort helt. Istället tyckte jag sjukt synd om en liten pojke som fick ett epilepsianfall och bara ramlade ihop på golvet. Där fick han ligga gråtandes tills den sega ambulanspersonalen kommit. Usch vad hemskt det var, visste inte vad jag skulle göra riktigt. Lilla vän, jag hoppas allt gick bra sedan. =/ Då blev jag ju gråtfärdig på riktigt, så där kunde jag skylla på förkylningen.

Till det roliga. Jag och Anton har skrivit en låt. =D Den är sjukt bra (fråga Joanna och Anna, haha). Texten är verkligen djup, en kärlekshistoria med väldigt fin melodi. Den heter "A girl with one leg, named Peg" eller något liknande. Hur bra som helst. Jag och Anton rockar FETT.
 
Image and video hosting by TinyPic

Namnsdagsbarn

Hurra jag har namnsdag idag. Och söta mormor fyller 75.

Carolina är en kvinnlig form av namnet Karl. Karl kommer från det latinska Carolus och har tolkats "fri man". Därmed kan man sluta sig till att Carolina betyder "fri kvinna" men även betydelserna "den starka" eller "den hjältemodiga" har nämnts. Namnet är känt i Sverige sedan slutet av 1700-talet, blev vanligt kring förra sekelskiftet och rider sedan 1980-talet på en popularitetsvåg. Namnet bärs av cirka 36 100 kvinnor och flickor och omkring 11 100 har Carolina som tilltalsnamn.

Bland annat jag. Fast de stavade med K i texten, så jag bytte ut det mot C. För att det är fiiiinare. (Och för att jag råkar stava det så). Höhöö.

Image and video hosting by TinyPic Den lyckliga fria kvinnan.

Myspys

Igår blev det myspys-kväll med film och chips med Larsson och brudarna. ;) Vi såg Deja vu och den var smart och intressant. Det blev mycket diskussioner där och vi förstod kanske inte alltid varför det blev som det blev. Till slut kändes det ändå någorlunda klart. Tur att Anna var med som förstår sig på teknik. ;) Idag blir det inget jobb heller. Inte förrän på tisdag. Får fortfarande sug-pass, men men. =P

Pratade med Sanna på jobbet och hon prisar Västerås (Hon kommer från ett ställe inte långt ifrån). Jag blev sugen på att flytta dit nu efter det samtalet. Tydligen jättefräscha studentlägenheter och en jättefin skola. Staden är också fin, ligger ju vid Mälaren. Fast jag gillar ju Uppsala också. Synd bara att där lär man få bo i en källare utan fönster ungefär. Och boendet gör ändå rätt mycket. Fååår seee vart livet tar mig...





Saker som sög

Jag och Joanna såg Spiderman 3 igår. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Vissa saker sög ju.

1. Det blir så löjligt när Toby Maguire ska spela ond heting som tjejerna kollar efter på stan. Sorry men det går inte bra när man ser ut som en but-ugly punkunge. Då föredrar jag till och med hans nördiga hamster-look.
2. Heta människor ska inte dö. (Nämner inga namn).
3. När Toby Maguire dansar vill jag bara blunda hårt hårt och inte öppna ögonen igen förrän det säkerligen är över.

Image and video hosting by TinyPic Not a fan...sorry.

Samtal på msn

Ibland har vi alltför vettiga diskussioner på msn...

Carro: Se sanningen? Att du är lik michael pitt eller? eller va?
Linus: först tog du min heder, och nu har du också tagit ifrån mig allt jag någonsin har trott på.
Carro: gud?
Linus: MEN SKA JAG BLOCKA DIG!!?
Carro: va??
Linus: ja, de e nästan bud på det. så kan du ju sitta där hemma i matfors med din mobbingkompanjon Joanna och tänka på allt du gjort.
Carro: haha ja jag är en mobbare av naturen
Linus: mm de avspeglar sig avsevärt i dina patetiska försök att få mig att känna mig som en avlägsen varelse i denna bittra högerpolitiska värld.
Carro: yeah, i'm like...whatever
Linus: Du försöker att uppnå en högre grad av levnadsvärde genom att rent skriftligt verbalt trycka ner mig till en nivå som inte ens ett djur kan infinna sig på.

Carro: alltså vad går du på din patetiska avlägsna varelse?
Linus: Att du sedan anses av omvärlden vara en skötsam och ödmjuk flicka är den värsta dubbelmoralen man någonsin kan finna. Jag går på mitt inre sinne.
Carro: remember 1 thing...akta dig alltid för vad du säger när en person du pratar med råkar ha en blogg

Dagens lookalike

Det här måste vara Linus! Haha hur kul som helst. Jag håller med dig Anton, Linus är lik Michael Pitt. Det får du bjuda på Linus, det är ju inte alla som liknar James Dean också. =P

Image and video hosting by TinyPic


Pjåål

Här sitter man och knarkar två paket Extra drops. Jag trodde de då skulle hjälpa mot halsont men det gör de inte. De smakar ju gott i alla fall (lakrits och jordgubb). Jag vill ha såna där skitgoda som Anton hade, vad hette de? Körsbär tror jag det var. Buhu vad pjåligt det var med mig idag. Pjååål, pjåååål.

Image and video hosting by TinyPic

Skvadrar på stan

God morgon. Hade ju varit najs att kunna sova till 12 eller nåt och sedan inte ha lång tid på sig att ta sig till jobbet. Men nu har jag lång tid på mig. Börjar inte förrän kl 3. Hade turen att träffa sötnosarna Johanna och Jenny igår på stan. Jenny, du och jag = New York! Eller hur? ;) Sedan kom Torben med och så mötte vi Pernilla. Så stod vi skvadrar där och pratade om livet efter studenten. Herregud det har redan gått ett år snart.

Åh mailen från mina tyska kompisar i London är så gulliga. Jag saknar dem verkligen. =(


Image and video hosting by TinyPic

Release me!

Jag vill så gärna åka iväg nånstans. Sitter nästan och längtar efter hösten då jag förhoppningsvis kan flytta till en annan stad. Kontsigt nog tror jag alltid att gräset ska vara grönare på andra sidan. Men jag är verkligen optimistisk inför framtiden nu. Och ofta är gräset grönare. Det är i alla fall bra att få komma iväg och se det andra gräset lite då och då, om så bara för en vecka åtminstone. Jag uppskattar det jag har, men jag är hemmablind och nyfiken på något nytt.

En sista minuten någon?





Skittävling...

Återigen, varför ser jag skiten varje år!? Jag måste nog bojkotta ESC helt framöver Det är ändå bara en tävling där man röstar på sina grannländer och där man tjänar på att ha flera. Ska vi ha nån chans att vinna måste vi väl skicka landets fjantigaste artist (förslag Nick Schröder kanske) och komma med en låt som går "Lalallalalalal hej, lallallala hej" i någon upprepande melodi ungefär. Skittävling! Östländerna fattar verkligen inte vad bra musik är. Det är ju pinsamt. Jag blir lika irriterad varje år av att se omröstningen. Joanna svär om möjligt mer. ;) The Ark är kanske hur bra som helst och så vinner nån flata från Serbien. Ingen av oss minns hur låten gick ens!

Jaja, sällskapet var det inget fel på. =)

Image and video hosting by TinyPic Jag tror seriöst på Nick. Han skulle ju kunna göra en snigelshow med Helmut, Vera och Mango. Kan ju gå hur långt som helst, tragiskt nog!

Photoshoot: Superhero/superzero

Här är lite foton från den roliga dagen då jag hade skummaste outfiten. =D



Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

300

Ja då har man slösat bort lite tid på att se den filmen då. Det är inte min typ av film alls, men jag försökte tycka om den och ge den en chans. Det gick inte. Seriöst, en massa manliga män med magrutor (mycket m-ord där) som springer runt och slåss. Det gick ju åt helvete i alla fall. Så går det när man ska springa och kaxa i små kalsonger. Han den där Xerxes var ju inte lite gay heller.

Image and video hosting by TinyPic

Love today

Nä nu alltså. Det är tydligen en massa personer från Skvadern (både lärare och elever) som kommenterat mitt inlägg "Rart med barn, NOT". Det konstiga är att alla kommer från samma IP-adress. Skulle jag inte veta bättre skulle jag nästan tro att det är som Linus har skrivit under falskt namnt och alltså försökt lura mig. Men sånt gör väl ändå inte kompisar?

Imorgon ska vi se ESC. Jag ska bara heja på Sverige, jag kommer ju från Sverige. (Möjligtvis att jag kanske härstammat från Holland annars). Och jag är nationalistisk då. De andra får vara hur bra som helst, Sverige ska ändå vinna. Fast Sverige är ju bra och Ola är het, och inte bög som jag trodde.

Igår gjorde jag bort mig på jobbet igen. Jag satsar på att hålla mig till att bara vara pisam en gång om dagen högst . Det får räcka som mål... Det skulle möjligtvis underlätta om jag insåg följande: 1. Man bör inte prata högt om någon som kan befinna sig i rummet eller komma in när som helst. (Typ chefen). 2. Man bör inte med (på skämt) ilsken röst säga åt sin kompis att han inte får ta dricka när han inte jobbar och råka titta på en kund. (Kunden kan visst missförså...eeehm oj). 3. Man bör inte göra en ful grimas åt sin kompis när en viss person står mitt i vägen (typ chefen).

Ja gott folk, undra hur länge man klarar sig kvar på Subway då? ;)




Mmm mums

Är det bara jag eller är inte keso helt sjukt kul att tugga på? Det är nog mitt nya nöje. Mmm och testa olika smaker, det är ju sååå gott.
Image and video hosting by TinyPic

Superhero..superzero?

Gårdagen var himla rolig. Jag fick ju göra en av de allra roligaste sakerna som finns, posa. ;) Anton tog kort och jag var utklädd till en superhero. Med skum outfit! Hihi ja ni får nog se nån bild om ni är snälla. Det var skitkul i alla fall. Jag fick till och med klättra i träd och fastna i grenar. Grannarna körde förbi två gånger, det måste ju ha sett skitkul ut med nån trädklättrande och utklädd skummis.

Sedan kom Joanna och vi såg flera D.H-avsnitt. Niice.

Man hade den töntiga reklamfilmen i huvudet hela tiden. "What kind of superhero are you?" "More like superzero".



Rart med barn (NOT)

Åhh min dator funkar igen! Efter att ha köpt ett nytt nätaggregat på min nr 1 ofavoritaffär Clas Ohlsson funkar den! Jag är alldeles för glad att mina bilder är räddade för att vara sur över att ha lagt ut så mycket pengar på skiten. Det var ju bara ett halvår sedan jag köpte ett likadant...

Jesper satt och gjorde läxan förut. Han hade svenska ord och skulle skriva en mening om varje. Mamma berättade att han skrivit en mening om mig. Åhh tänkte jag vad har min gullunge nu skrivit för sött!? Gissa vad det var då? "Min storasyster har stor stjärt!" Tack för den din skit. Jag ska börja med knip-och-släpp-övningar á la Susanne Lanefelt. Jag läste att det skulle vara jättebra för en putig stjärt.

3 maj-löften

Jag har kommit fram till följande:

1. Jag ska ge mig själv godisförbud. (Idag har jag därför vräkt i mig all choklad jag fick från Tallin)
2. Mer motion i mitt liv. Jag dansade faktiskt bort lite av godiset i och med att MTV stod på.
3. Anna Skipper ger mig dåligt samvete. Jag ska se mer på "Du är vad du äter".
4. Jag kan ju faktiskt inte ge mig själv kakförbud. Jag jobbar ju på Subway! Kanske ska jag lova att inte äta kakor annat än på jobbet? Hmm det får vi allt se.
5. Jag ska börja använda den där Pilates-DVD:n som ligger och samlar damm nånstans. Den som jag och mamma vid jul lovade att börja träna till varje dag. Vi klarade det i 2 dagar.
6. Jag ska promenera istället för att ta bilen. Like I've ever had a choice. Tack mamma, faktiskt.

Sommarfit, jag börjar nu. Tror jag. Om det går. Kanske. Vi får se...Mest för att bli pigg skulle det vara bra. För jag har ju trots allt en bit kvar tills jag får vara med i "Du är vad du äter." (Anna Skipper kommer lätt dö i förtid ändå bara för att, tror ni inte?)

Vem behöver nyårslöften när man kan göra 3 maj-löften?? Funkar minst lika bra.


Han sjunger om mig

Woow alltså. Mika sjunger om mig i sin låt "Love today". Jag är hedrad! För det spelar ju ingen roll vad texten handlar om alltså, jag bara älskar att höra mitt namn sjungas av Mika. Undra om det är om mig ändå? Jag förstår liksom inte om han hittat på något om mig eller om det verkligen är den här bilden folk har av mig. Hrmmm. Har jag så dålig klädsmak också? Attans. Fast visst vissa delar är ju sanna. Ge mig en krona så får jad dig att le. Det är ju inte så farligt, tänk vad vissa kan vilja ha för pengar liksom...De där sista meningarna förstår jag inte, heh.

Carolina sits on ninety five 
Give her a dollar and she'll make you smile
Hook her, book her, nook her
Walk away

Girl dresses like a kid for fun
Licks her lips like there's something other
She tries to tell you life has just begun
But you know she's getting something other
Than the love from her mother




Image and video hosting by TinyPic

Ledig dag

Första dagen på länge jag inte jobbar nu, skönt. För det känns som att huvudet är drabbat av en baksmälla/migrän-huvudvärk som beror på Subway. Jag kan seriöst inte somna utan att jag hör röster; "inga jalapenos eller oliver på min!" "Jag ska bara ha gurka och sallad." Har jag jobbat över 4 timmar får jag alltid den huvudvärken. Jag drömmer till och med om det! Borde inte det nästan räknas som övertid?? Jag vill ha mer betalt...Ska nog försöka hitta nåt annat jobb, om jag nu orkar.

Förresten har min dator kraschat eller nåt. Den går bara helt plötsligt inte att starta. Jag är oorolig. Mina bilder får inte försvinna, då offrar jag hellre någons liv. Idag kommer mamma och Harry hem från Tallin. Hur kul som helst ju att alla spritaffärer är stänga där på grund av upploppen, just när de är där. Haha.