Bimbojävel

Hon kliver på bussen först av alla och slår sig ner på ett tomt säte. Det är precis så hon vill ha det och hon ser till att ställa sin väska på det andra sätet för att markera att hon minsann inte vill sitta med någon okänd idiot. Vem vet, det kan ju i princip komma på vem som och inkräkta på hennes revir. Hade hon bara varit Paris Hilton hade hon kunnat åka taxi överallt och sluppit ägna en tanke åt närgångna äckel med dålig andedräkt och svettiga armhålor. Nåja, nu är hon inte Paris Hilton. Rik är hon inte, men hon ser i alla fall inte ut som en avdankad b-porrskådis som saknar mål och mening på jorden.


Först på bussen kommer en sån där läskig emo-kille. Åh jag har sån bra musiksmak och jag sitter inlåst på mitt rum och försöker förstå varför världen alltid missförstår mig. Skär du dig i handlederna också? tänker hon och ryser. Han är tätt följd av sin fula flickvän med knallrött färgat hår och storrutiga strumpbyxor. Usch en sån där estetjävel som säkert ägnar all sin tid åt att släppa ut minkar och protestera mot pälsförsäljning på stora varuhus. Patetiska missfoster. Nästa person på bussen är den där tjejen hon brukar heja flyktigt på ibland. En sån person som hon högst kan prata några betydelselösa meningar med, men inte sitta med en hel bussresa. Hon är ju dessutom en rikemansunge. Har säkert inte ett enda problem här i världen förutom om hon ska välja sin Chanel- eller Diorväska när hon går ut. Pappas lilla fina flicka. Det är ju så man spyr. Tror hon att hon är snygg eller? tänker hon äcklat och sjunker ner i sätet för att hon inte ska få syn på henne och sätta sig där.


När hon ser de fyra killarna som kommer efter henne drar hon efter andan. Tänk om någon av dem skulle få för sig att sätta sig med henne, vilken mardröm. Alla är invandrare och ska säkert av vid den invandrartäta delen av staden, där alla flyktingar bor. Hon är snabb med att sluta stirra. För lång ögonkontakt leder säkert till att någon av dem frågar om hon är till salu för ett visst antal kameler, eller så kanske de försöker prata med henne och våldtar henne när hon kommer ut. Inse kvinnans värde era efterblivna stenåldersmänniskor, tänker hon.


 En gammal gubbe kliver på i ruskigt långsam takt och stoppar upp nästan hela kön. Snälla nån, tänker hon irriterat. Varför åker du ens buss? Du kan väl ta en promenad istället, då du knappast lär ha några viktiga ärenden att göra längre, gamling. Småpojkarna efter honom suckar irriterat de med. De vill gå och sätta sig och åka iväg. Snabbt ska det gå så de kan ta sina moppar till hembränt-partyt sedan. För nåt annat kan de väl aldrig syssla med, minigangsters, tänker hon.

Den sista är så ful att hon måste rynka på ögonbrynen när han går förbi. Han stirrar ilsket tillbaka. Bimbojävel! säger han till sin kompis när han passerat, tillräckligt högt för att hon ska höra det. Nä nu jävlar, tänker hon. Hon blir på dåligt humör. Det där var en kommentar som tog hårt. Med ens känns plötsligt hela dagen förstörd. Är hon en bimbojävel bara för att hon råkar ha blont hår? Hon är ju född med det. Fattar inte den äckliga ungen det? Tänk att det ska finnas såna trångsynta idioter som bara har en massa falska förutfattade meningar om en, tänker hon ilsket medan en tår lösgör sig från nedre ögonfransraden. Det är ju förjävligt hur dumma folk är...


Image and video hosting by TinyPic

Mer choklad åt folket

Tjabba. Jag har jobbat i värmen. Det var roligast efter jobbet när jag satt i solen en stund innan bussen skulle gå och en kille kommer fram och säger "Hej vill du ha en kexchoklad?" Och så ger han mig en. Det var alltså inte en sån där utdelare utan han hade en åt sig själv också. Jag tackade medan jag funderade på vad han kunde ha preparerat den med. Sedan kom jag på att det var omöjligt eftersom den var inne i papperet. Så slut och sugen som jag var käkade jag med glädje upp den och jag började varken spy eller svimmade. Mer sånt! Tänk om alla prostituerade kunde erbjuda choklad istället...eller, va. Vad förvånade folk skulle bli. Och antagligen lika glada, tror jag. De får ju visserligen inte betalt för det men...aja.

Jag unnade mig också en glass. Jag var värd en stor efter att ha jobbat. Nej kanske inte det förresten eftersom jag är SKITDÅLIG. Eller INTE så ät skit Anton.

Kände mig på snäll-humör också så jag köpte en majblomma...Vad gör man inte för världen? Svar: Mycket.

Image and video hosting by TinyPic

Partysällskap

Vi har utökat gänget med en medlem. Frågan är bara...hur kom han med i bilden?? Han ser väldigt glad ut över att få vara med i alla fall. Jag förstår honom.

Bra upplösning.com

Image and video hosting by TinyPic

Warning! A Big mama is in the picture.

Baltic fun

Tjoho. Jag och Big mami har nyss lagat supergod middag. Vi har upptäkt nåt konstigt som heter Bulgur, som man kan ha istället för ris (liknar coscos). Såklart skitnyttigt, men jäkla gott var det. Jag hör Anna Skippers röst eka i huvudet. Och när man tar en bulle hör man henne skrika och svära därinne. Not really.

Håller på att kolla upp Tallin. Jag har ju velat åka på kryssing hur länge som helst och till Tallin är det verkligen billigt. Så det kommer bli av, bara jag och Anton får med oss några av alla segmörtar. Kan ju bli hur kul som helst! Balt-party. ;D En given hit, eller? Eftersom det är så billigt kan vi ju ta alla 3 länderna, yää.

Ja det kan jag rekommendera

Nu har jag jobbat mitt första riktiga pass. Sjukt stressigt kring lunch, men det är bara bra att ha något att göra så man inte kollar på klockan hela tiden. Det kändes som att vara på IKEA igen. Alla är snälla där, inklusive jag förstås. ;) Anton kan ju diskuteras...

Mycket fint besök fick jag också. Till och med farmor var dit. Jag var tvungen att gå och köpa choklad efteråt för jag var så vek i hjärnan. Det var lite roligt att det inte ens fanns tid över för att vända på huvudet i 2 sekunder och kolla klockan, det gick helt enkelt inte. Så tiden gick snabbt idag. Jag var all over the place. =P





Angående Eurovision

Jag och Anton lyssnade igenom en hel del bidrag från årets Eurovision song contest igår. Mina öron blöööder kraftigt! Alltså vissa undrar man ju hur fan de kunde ha vunnit i sina hemländer. Transan från Ukraina hade kanske tidernas sämsta låt och eftersom de jag aldrig gissar på vinner, så förvånar det mig inte om han kommer bra till. Norden håller ju i alla fall en viss klass oftast, men öststaterna bland annat är ju helt sjukt, pinsamt dåliga. Tycker de själva att det där är värt att kallas musik ens!? 

Så samma fråga varje år...varför samlar vi ihop oss och ser det långtråkiga programmet år efter år? Det känns ju som att man måste, det är tradition. Egentligen vill man ju bara se Sverige sopa mattan med de andra. Nationalistkänslan är som störst. Vissa showar och kommer med nåt annorlunda, då blir det ju i alla fall roligt även om musiken suger. Annars somnar man ju till alla skittråkiga ballader som sjungs av nån halvdan sångare/sångerska och som bara innehåller orden "Love", "You", "Me" "Heart" eller "Forever".

Så vi kanske ska rösta på den kassa transan från Ukraina då som Anton tyckte. Allt nyskapande och kontroversiellt ska fram och allt traditionellt tråkigt ska bort, enligt mig i alla fall. Lordi visade att folket är less på allt trååååk.

Image and video hosting by TinyPic Han var så sjukt ful på Youtube när vi kollade, jag får ju mardrömmar! Jag som annars gillar transor. Näe, då föredrar jag After Dark...

Glassigt, glassigt

Jag fortsätter göra goda glassdrinkar on my own, men Anton du får gärna bli min glasslav om du vill och passa upp mig med dina specialare, vad sägs?

Igår var jag på min andra introduktionsdag på Subway. Det verkar ju mycket roligare än att torka bajs, så jag är nöjd. Det verkar vara många gulliga personer som jobbar där också, men jag har ju inte fått jobba med min älsklingsfjant än. Snyyyft. Kanske bara bra det än så länge när jag inte kan nåt. Annars är han väl så bitchig och ska säkert bossa runt. Haha näee inte Anton då...

Joanna då vart har du gått och gömt dig!? Isolerad från omvärlden din judas. =P










Becoming a Subba in a hot outfit

Jag är på väg att bli en subba nu. Jag ska på introduktionsdag nr 2 ikväll, rätt trevligt det. Subborna måste ha en speciell outfit också och jag fick en tröja som gick ner till knäna ungefär. Så jag ser verkligen het ut! Tur att man har ett litet förkläde som döljer det. Skärm ska man ha också. Viktigt, viktigt...

De har ju listor och papper för varenda liten grej, det verkar vara en massa att hålla reda på. Huvudet snurrade. Jag fick göra en macka på slutet också, snelt. Gladast blev jag ändå när chefen sa att han inte var nå bra på huvudräkning. Vi har så mycket gemeeeensamt.

Jag fick tokspringa till bussen och hann precis med den. Missade inget på Prison Break. ;) Dagen fullgjord.

Livet är hårt

Livet är verkligen hårt en dag som denna. Solsken, smootie och ett samtal från Subway. De 3 S:en, eller ja 4. Jag ska dit på introduktion ikväll, kul!

Den här var jag värd idag kände jag. Innehåller hallon, jordgubbar, mjölk, turkisk yoghurt och glass. Gissa om den var god!? Jag har faktiskt gjort något nödvändigt idag också, deklarerat. Det tog ju enormt lång tid, NOT (som Borat skulle ha sagt). Det finns ju vissa busar som inte kontrollerar siffrorna utan litar blint på det som står. Jag ringde ett samtal och sen var det klart. Enkelt och smärtfritt, så vill vi ha det.


Image and video hosting by TinyPic

Idag ska ansökningen till högskolan/universitetet vara inne. Själv har jag sökt beteendevetenskapliga programmet i Uppsala och i Västerås.

Sex on the lawn

Tjaaao. Helgen har varit rolig! Först Singstar mm med Anton i fredags och igår hade vi bastukväll hos hans pappa. En riktig hit skulle jag säga, om vi bara bortser från en och annan blodig incident och så. Linus och Anton försökte (just det försökte) supa mig under bordet såklart, hrrrmmm elakt ja! Confession times är alltid lika kul. ;) Och att vi är superskådisar och supersingers såklart.

Morgonen efter, eller snarare förmiddagen, blev det fetto-brunch. Fattiga riddare, stekt korv och pommes frites. Anton gjorde kanske väääärldens, kanske tidernas godaste milkshake/smootie också. Vaniljglass, apelsin, äpple, krusbär och lite fruktsoda. Åhhhh vi satt och stekte oss på gräsmattan med varsin sån i handen och hade ett "Det här är livet-moment". Sjukt gott. Den heter numera Sex on the lawn. En ny favvodrink. ;)

Summer is here

Åhh najsigt väder va? Jag har fått köra bil wohoo, varit i Birsta och ätit yoghurtglass. En liten myra som heter Anton försökte störa mig i mina härliga shoppingstankar. Han lyckades bara en stund, sedan blev han dissad. Jag vill inte till Åre nu, jag vill till Italien. ;) So bugger off!

Dags för grillad kyckling. Mat är livet.

Blood Diamond

Puuh, luft. Jag såg nyss Blood Diamond och jag måste ju bara ägna ett inlägg åt den. Den var såå bra! Troligtvis den bästa filmen jag sett i år. Tårarna ville fram redan i första scenen, det är ju fjolligt till och med för mig, men den var så hemsk. Min femman-kärlek Leo gör sin roll väldigt bra också. Se den, jag mår seriöst dåligt nu. =P Bra va?

Nu har man känslan, fan varför sitter jag bara här hemma och gör ingenting för världen.

Hotness, helg 1

Haha ja det här är från förrförra helgen. Måttligt snygga bilder eller vad säger ni? ;) Nu väntar jag bara på förra helgens bilder.

Till veckan blir man en subba då! Yes! Ska på introduktion på Subway - wooooho, yiiiihoo.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Åhh typiskt! Åh typiskt!

Guess what? Jag fick jobbet i Italien! Kunde det inte bara ha varit så lätt att jag inte kunde ha fått det. Så hade jag ju sluppit fatta något beslut. Men det känns rätt tufft att säga nej till 3 månader i Sardinien för en reseälskande själ som jag. Kan jag verkligen göra det?

Jag känner ju egentligen att jag inte vill åka ifrån alla igen. Och jag vill inte vara borta till den sista augusti. När börjar skolorna? Jag måste ta en seriös funderare.

Skit, skiiit, skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.

Call meeee

Varför ringer aldrig Subway? Det skulle ta 2-3 dagar, nu är det 6 dagar. Jag behöver och vill haaa ett jobb. Annars måste jag ju hålla på och ringa runt till en massa ställen, som att jag skulle orka det.

Igår såg jag filmen Ghostrider. Kan ju inte påstå att det var en film i min stil. Förstår varför den fick en 2:a om jag säger så. Men visst, det hände ju i alla fall saker i den så jag inte somnade. Efter det Prison break med citron & ingefära-te. Mmmmmm. Kanelsmaken är slut nu.

Jag är förresten seriöst gammal nu. Jag kan inte sova till längre än 9, där går gränsen. Oftast vaknar jag vid 8 och är någorlunda klarvaken. Spelar ingen större roll när jag går och lägger mig heller verkar det som. Pensionärsvarning!!

Nu ska jag gå och köpa ett frimärke. Ops, det är också pensionärsvarning. Hört talas om email kanske?

Här var man fortfarande ung och fräsch då!

Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic

Väntar med spänning

Tjoho, idag har jag klippt mig. Blev bara tråkig toppning som vanligt, jag skulle egentligen vilja testa nåt annorlunda.

Igår blev det film med Joanna och Anton. American Pie - Naked mile, den var ju rätt rolig. Det är den sortens film som känns bra att se en lördagskväll när man är halvtrött och vill skratta. Nu sitter jag och väntar på att de ska lägga upp bilder på helgens utgång, jag vill se om det finns några extremt fula på mig. =D Risken finns ju. Tveksamt om det kan slå studentfesten dock...

Can you read my mind?

Vild kväll/natt igår. Eller det  var ju alltså Joanna, Linus och Anton som var vilda. Själv var jag lugn och sansad. Kom ihåg att jag raderar kommentarer som jag inte gillar eller som möjligtvis skulle påstå något helt osant. ;) Kul hade vi iaf! Först "Så ska det låta" såklart med jäkla chill out-vin, haha. För man är ju faktiskt upptagen när man ska locka håret och har en chill out-box som väntar på en. Right, Anton? 

Efter det, bort till bartender-Joanna. Allsång i bilen in och sedan 360. Det var lycka att få höra Mika med Grace Kelly. Men det var på tok för lite Justin och Shakira inblandat igår. De bästa partylåtarna. Jag är även ett underbart smeknamn rikare. Big mama! Bara för att jag hade ett "Jag-är-gravid-linne" så magen såg lite väl stor ut, speciellt på fotona. Dumma Anton och Joanna.

Idag lyssnar jag på The Killers - Read my mind

Pratade ju med Anna i förrgår också. Hon har det bra i Åre, men vi saknar ju henne här hemma! Fast jag ser ju måttligt glad ut i hennes sällskap.

Image and video hosting by TinyPic

Åhh störtfloder!

Buhuuu vilken fjolla man är! Kan inte rå för dig. Jag såg nyss The Holiday och gamlingen i den var så söt att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. Vicky var lika fjollig! ;) Tänkte ju på att det är en gamling här i Matfors som gått vilse och ingen har hittat honom. Jag grinar ihjäl mig tror jag. =( Matilda tyckte att vi var supermesiga. Men det bjuder jag på.

Gynning & Berg

Åhh titta vilka som ska vara programledare för nya idol. Vilket toppenval måste jag ju säga. Gillar både Carolina Gynning och Carina Berg. Gillar Carolina ännu mer nu än förut efter att hon tagit bort sina sillisar. Det här blir bra TV. Grymma tjejer...


Image and video hosting by TinyPic

I'm sooo excited

Bra dag! Jag kom vandrandes i nya gallerian då jag ser ett stort ljussken och en änglakör som sjunger hallelujah. Gina Tricot har smyckesrea! Jag välkomnas in i himmelriket och väljer och vrakar bland allt glimmer. Vilken tur jag har, jag som verkligen behövde nya örhängen och halsband. ;)

Efter en smarrig cappucino drar jag mig vidare mot Subway, på arbetsintervju. Chefen verkade lite nervös och jag själv var cool as a cucumber. Jag hoppas det gick bra iaf, jag får veta om några dagar. Det var en trevlig pratstund på en halvtimme. Jag vill ha jobbet. Jag hade ett Scrubs-moment då jag såg mig själv stå på subwaydisken och sjunga "I'm sooo excited, and I just can't hide it!!" för chefen så han skulle förstå att jag ville bli en av Subborna.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Det värsta jag vet

Puh, nu har jag sovit ut. Det blev en lååång dag igår. Blev ju ca 10 timmar på den halvsega bussen, på min födelsedag å allt. Och jobbet, ja vad kan jag säga? De kändes väldigt oseriösa och de var jättesena. Pratade dålig engelska. Jag hade 2 timmar på mig där, sen skulle min buss gå tillbaka till Sundsvall. Så efter 2 timmars försening fick vi komma in. Och då kunde jag stanna i några minuter, sedan var jag tvungen att gå. Fick prata en kort stund med dem. Men jag såg ju på dem innan, de dansade och höll på, så jag antar att man skulle varit tvungen till det. Men jag är hyfsat less ändå. Tur att min biljett inte kostade mkt. Jag bara haaatar förseningar och försenade personer, det är så respektlöst och egoistiskt. Och av arbetsgivare! Näe även om jag skulle få jobbet, (de ska maila, men knappast) så tar jag det nog inte.

Nu till det bra!! Jag träffade min underbara tyska vän Laura i Stockholm! Jag hade mailat för länge sen och sagt att jag skulle vara i Stockholm över den dagen. Och hon hade inte lyckats svara, men hon hade sett det. Så hon och hennes tvillingsyrra kom och mötte mig! =D Sååå kul. Så vi hann med att fika på nåt mysigt fik. Det var det som gjorde dagen. Jag började även prata med en tjej från Dalarna när vi stod och väntade. Och då visade det sig att hon kände Sabina (en au-pair jag träffade i Barnes), båda från Dalarna. Världen är tydligen liten!

Image and video hosting by TinyPic

Laura är tjejen som står på andra sidan om vakten. Här står vi framför Houses of Parliament.

Because you're worth it

Linus ringde nyss och berättade att han fått körkort! GRATTIS!! Glada nyheter. Man blir alltid lika glad när någon tagit sig igenom den jäkla pärsen. =P Så bra jobbat. Sorry man hamnar på bild i min blogg om man gjort nåt bra...så det får du härda. ;)

Fick se den andra spy-bilden nu också. Uhuuu jag kan inte ens lägga upp den här. Det ser för äckligt ut. Jag mår illa. =P

Imorgon är det den stora dagen! Min 20-årsdag alltså. Och jag kommer vara i Stockholm över dagen. Kommer hem vid halv 10 på kvällen ungefär. Ikväll ska man på nåt grejs i Timrå också. Undra om det är vårshow? Ska iaf kolla på syrran och en massa andra små barn. Själv är man ju too cool for school numera.

Image and video hosting by TinyPic

I'm bringing sexy back...yeah

Igår var vi ut på krogen. Det var såå kul att få träffa Johanna, Lina och Amanda igen! =D Joanna var ju lite elak igår och försökte gasa ihjäl mig med hårspray, men jag överlevde. På bussen får jag helt plötsligt ett sms av vår käre Henke där det står "Jag är inte lite bog". What? skrattar vi. Det visade sig ju oturligt nog vara Jukkle som snott Henkes mobil, snacka om schyst. Jag svarade dock att jag älskar bogar och att jag kanske kunde hitta nån het stjärtgosse som jag kunde presentera honom för.

Allas vår gentleman och Adam Brody-lookalike Martinsson var också ute. Han visade oss schysta moves på dansgolvet, haha. Puss på handen fick man också, snacka om den typiska Allsta-pojken.

Sist men inte minst hittade jag min drömprins igår. Han var 27 (säg inget till mamma), rik och stilig och ville ta mig med på en weekend i Paris genast. Men jag sa nej, jag kunde ju inte bara åka iväg sådär. Lite skumt att bara fråga så då! Men nu kanske man blir housewife då. April, april eller nåt! ;) Kunde ju ha varit sant, men nej.

Bilder kommer, yeah. Och Joanna lovade mig att hon skulle börja blogga igen. Vi började till och med diskutera en Fet-het-lista del 2. Det ni!