Yr av shopping

Håhå vilken dag. Man blir så trött av att shoppa. Då måste Joanna vara tröttast i alla fall för hon gick hem med halva stan i sin väska. Undra hur mycket som åker tillbaka imorrn? Haha, du är rolig du Joanna.

Jag köpte snygga underkläder och mjukisbyxor. Det var bra investeringar! Men nödvändigt egentligen att köpa snygga underkläder när det ändå inte är nån som får se dem. ;) Men så blev det iaf. Och ett par nya mjukisar, woow! Utan världens hängstjärt på. =D Nice! När jag går i mina älskade svarta måste ju folk tro att ens arsle slutar vid knäna ungefär. Hum...

Shopping väntar

Hallåå. Igår blev det till att se en massa Desperate Housewives med Anton och Joanna. Nu är vi ikapp USA, snacka om bra.

Idag blir det shopping med Anna och Joanna. Kanske behöver inhandla lite saker till resan. Undra bara vad? Jag funderar på det. Måste snacka med banken också.

Nu har jag sett nya Pirates och nya Beck. Jag brukar inte vara något fan av Beck, men den här filmen är förmodligen den mest spännande jag sett av dem. Så den var rätt bra. Hemsk eftersom den handlar om kvinnomisshandel. Huu jag ryser.

Har också nya Hey Baberiba-dvd:n. Självklart har jag kollat på alla avsnitt av familjen. Såå bäst.


Linus är ett geni

Harry Potter är ett patetiskt försök att få unga människor att drömma sig in i en fantasivärld som inte existerar. Potters oexistenstiella karaktärsdrag återspeglas i unga människor självmordstankar där de tror sig kunna flyga och hoppar därför ut genom ett fönster från höghus. Det är den horribla verkligheten.

Jag och Linus har en diskussion om Harry Potter på msn. Han kommer med såna intressanta infallsvinklar. Jag lyckas se det hela ur ett nytt perspektiv nu. Vi är två mkt intelligenta varelser som gillar att blanda in stora ord. ;)



Hahaha. =)


Why do all good things come to an end?

Nu har jag fått svar från familjen i London. De hade kollat upp mina referenser och de hade bara bra saker att säga om mig, som tur var. Yes, yes. Så det blir troligtvis kring den 8:e som jag åker.

Idag har jag i alla fall varit hos farmor och farfar. Fikat kaffe och snickersglass i vanlig ordning. Jag ska spara klippningen tills lite längre fram. Jag är ganska nyklippt så. De har fortfarande pappas gamla nallebjörn i soffan. =( Kört bil har jag också, inte ensam dock.  

Igår var jag och Anton hos lilla Joanna, som numera är stor 19-åring. =) Weei. Vi har tjuvkollat på flera nya avsnitt av Desperate Housewives och fler blir det imorrn. Vi kom in på en härlig diskussion om julmat, alla läängtar efter den. ;) Vi fettade i oss både tårta, mjuk pepparkaka och lussebullar. Mamma ska göra pepparkaksdeg och då ska jag få baka min uppsättning av snyggo-pepparkakor. Jag ÄGER på att baka.

Åh en bra sak! Mamma har köpt 3 nya dvd-filmer. Nya Pirates, nya Beck och Da vinci koden. Har sett The grudge 2 också. Den var ju hum..jättebra..eller hur var det nu? Magnus laddar hem lite filmer också, så det är braa.


Dagens musiktips, Nelly Furtados album Loose. Speciellt låten som jag har som rubrik på detta inlägg. Annars har jag lyssnat en del på Jem också. Låtar jag haft länge som glömts bort. I like her.


Äntligen!

ÄNTLIGEN har jag fått köra själv. Snacka om att det var på tiden. Inse att jag kan köra bil. Känns så bra! Växte nog flera centimeter. ;)

Det bästa av allt - jag lever. Och jag kunde ha radion på och sjunga hur högt jag ville. Det är en bra-ig känsla. =)

Sing-star äger

Igår blev det en sen kväll hos Torben. Med Sing star och roligt folk. Åh det är så roligt Sing-star, skulle vilja äga ett, men men. Vi spelade även Donky konga, där man skulle trumma i takt till musik. Också coolt. Mot slutet var det ett sånt värdelöst spel igång, så man skrattade bara för att man inte alls förstod hur skaparen av det spelet tänkt. Sjuuukt. Och just det, Mario party med, som jag inte är så bra på om man säger så. Sist men inte minst blev det Torbens glass där mitt i natten. Saffransglass med hallonsås, mmmm så gott. Efter det skulle seeeegjäklarna Anton och Jukkle ner på Subway, så då följde vi med. Anna körde oss hem. Ändå ska jag vakna tidigt, gäsp. 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Trevlig shoppingdag!

Jepp, kom nyss hem från en heldag på stan. Det blev jag, Anna, Linus och hans två kompisar som shoppade loss. Eller jag shoppade loss snarare. Köpte en heel del. Synd att Joanna inte var med, hon saknades. Men Joanna, så fort jag pratar med dig nu har du antagligen en hel del att berätta! =D

Träffade en massa gamla gobitar. ;P Bland annat Lina, en jobbarkompis från IKEA och så mjuukhand Johan, gulligaste vännen! + En massa andra, många skvadrar. Anton stod och såg söt ut på Subway. =P

Efter alla affärer blev det jag, Anna, Linus och Hansén som sjönk ner i sofforna på Chocolate House. Med en cookie och en kopp varm oboy som smakade lite vit choklad kändes det ju toppen.

Linus är obeskrivligt rolig! =D Det visste ni ju redan. Det var lite roligt när vi skulle gå över en gata och en stoor postlastbil kommer körandes i full fart emot oss. Gissa vem som kör?? BRUM. Det blir alltid så konstigt när jag ska titta på honom, oftast en sån lång ögonkontakt, åh. För att jag inte kan slita blicken... Och då kollar han tillbaka. Han måste ju undra varför jag glor. Illa. Fast jag är inte lika kåt på honom nu, han har ju rukkolan. Och hon är inte snygg. Men att han är snygg går tyvärr inte att förneka. =(

Jag gillar mina fiina kläder jag köpte. Jag unnade mig det jag kände för, och billigt blev det inte. =) Härligt!

London i januari

Ja nu är det så gott som bestämt. Det blir i januari jag åker, troligtvis någon gång i början. Först blev jag lite orolig för mamman i familjen ringde mig igår och sa att de ville ha dit mig om en vecka istället! Men att jag fick åka hem över jul ändå. Nu ändrade de sig på grund av alla resor som skulle bli. Känns bra det. Januari duger bra.

Jag vill att Johanna ska åka med! Så jag har ringt och tjatat om att hon ska söka fler jobb. ;) Hoppas det går bra. Skulle vara kul att ha nån med sig, även om man säkert träffar mycket folk där. Det är ju Barnes! Svenska skolan ligger där och det finns många au pairer i området. Niiice.

Jag kommer sakna alla ju! =( Usch, hatar farväl. Men än är det inte dags...så ingen oro än så länge. På nyår ska jag inte ta på mig nåt jobb! Jag har köpt ashetaste klänningen!



Åhhh glad!!!

Åhhhhh!! Au-pair-familjen har hört av sig igen! Mamman i familjen skrev: Tack för det trevliga samtalet sist.

Jag har ringt runt och intervjuat ett flertal kandidater men du känns som den som skulle passa oss bäst!.

Nu vill hon att mannen ska ringa mig i helgen och få chansen att prata med mig. Så om han också gillar mig är jag så gott som anställd. =D

SNÄLLA låt det inte bli några dumma problem nu. Jag vill åka!!


Det går bra nu!

Igår var en sån här dag då allt bara kändes så lyckat. Min dator fungerar igen för det första. Jag fick ringa datorbutiken och hade ett långt samtal med en trevlig skåning. Men nu är den som ny igen!

Den andra av de 2 familjerna jag skickat in au-pair-brev till ringde mig igår. Vi pratade i 23 minuter och hon sa att hon hade fastnat lite extra för mig. Fortfarande så var det en massa som ansökt och hon skulle ringa några till. Hon skulle höra av sig igen nästa vecka (lär ju ska ta längre tid, seeegisar) och meddela om jag fått jobbet eller inte. Får jag jobbet så åker jag till London i januari. Synd att det inte var tidigare, men det kan nog vara bra ändå. Så får man fira jul här hemma.

Och om jag inte får jobbet, har jag en plan för det med. =)
När allt är så här på topp, då kanske det är läge att diskutera körkortet med mamma? Då klarar jag nog av motgången bättre. Eller? =P

Svälj inte fiapjäser!

Idag gick timmarna snabbt på jobbet. Vi fikade en massa och de som varit med ett tag berättade roliga hisorier om alla tokiga gamlingar de tagit hand om. Så kul.

Min favvo-gamling har dött! =( Den tant jag var så mycket hos och som var helt klar i huvudet vid 97 års ålder. Känns inte alls kul. Hon var verkligen sötast och trevligast. Vila i frid. Det innebär alltså att jag idag för första gången sett en död människa. Jag gick in till henne och tittade på henne där hon låg på sitt rum. Lilla tanten...=(

De skulle spela fia med knuff idag med och det höll på att sluta illa. En tant åt upp tärningen! Eller, vi lyckades få ut den ur hennes mun innan hon svalde den. Som tur var.

Cleaning out my closet

Nu så här när jag har några lediga dagar passar jag på att storrensa. För snart har jag inte tid, jobbar fredag-måndag den här veckan också. Jag började med mina skrivbordslådor igår och herregud! Ingen människa kan äga så mycket skit som jag. Det blev stora högar på golvet av allt jag samlat på mig.

Hittade dagböcker också och jag kunde ju inte låta bli att läsa. Jag har en del såna och jag slängde faktiskt 2 st. Och jag ångrar mig inte.

Jag hittade ett roligt brev som jag och Helen hade skickat till nån kille. Det stod: "Hej, vill du vara ihop med Helen? Du kan svara ja, nej eller kanske. Om du svarar nej vill vi veta varför, hälsningar Helen...men mest Carro!" Hahaha va? Vadå mest jag? =P

När jag jobbar på IKEA i helgen ska jag passa på att köpa en massa förvaringssaker, typ mappar och lådor. Nu ska det bli ordning och reda...Ni ska se den enorma hög jag redan slängt. Och än är jag bara på skrivbordet. 4 lådor och ett skpå med 2 hyllor.



Detta roade vi oss med ifjol!

Nu var det ett år sedan. Tänk så mycket vi fick se! Det enda som var lite tokigt var att jag missade att det var november och trodde att det skulle vara varmare än det var. Det var liite småkallt sådär.

1. Jag vid tornet. 2. Jag och Johanna vid Versailles. 3. Shopping vid Galeries Lafayette. 4. Klart jag provade att äta sniglar. 5. Inuti Versailles, amazing. 6. Statyn Nike. 7. Tavla på Picassomuséet. 8. Notre dame. 9. Pyramiden vid Louvren. 10. Sacre Couer. 11. Snygg konstheting! Han satt på Louvren och målade. Damn vilken dålig kvalité. Men jag var självutbildad paparazzi redan då. ;) 12. Triumfbågen. 13. Hey sister go sister...jag och Johanna vid Moulin Rouge. 14. Venus de Milo, på Louvren. 15. Versailles. 16. Versailles.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Bilderna hamnar jättekonstigt jag vet...men det går inte att fixa nå bra.

Igår var vi busfrön

Hihi så kul man kan ha när snön kommer. Igår var det ju underbart väder, spenderade större delen av dagen utomhus. Jag, Joanna och Anna tokade på (gissa vems idé det var) med våra pulkor, madrasser, tefat och min supersnabba snowracer. Det roligaste var såklart att åka alla tre på madrassen. Ojoj så snöig man blev, men det var det värt. Joanna tog kort, så bra.

Idag fyller mami år, vilket betyder tårta.