da Vinci koden

Jajjamen, gårdagen var bara bra. Åkte aldrig hem på eftermiddagen så det blev för ovanlighetens skull en lång dag i skolan. Men det var kul, jag hade ju roliga personer i rummet. Vi satt bl a och läste en sjukt kul intervju. Och fyllde i mina vänner-böcker åt mentorerna. Efter det begav sig jag, Johan och Johanna hem till Johan. Hans nya lägenhet var mysig, vi stannade till för att äta lite innan bion. Vi höll på att komma försent, men det gick bara bra. Vi hann till och med se lite reklam. Filmen var inte så dålig som kritikerna säger ändå. En trea kanske jag skulle ge den. Det blir ju extra coolt när jag varit där i Louvren. Det är ju skumt att se en film när man redan vet alla detaljer, eftersom man läst boken. Men de fick med det mesta från boken ändå känns det som, en bra sammanfattning av den. Hur svårt är det inte förresten att matcha upp med en film till den boken? Efter bion blev det att vänta lääänge på bussen. Tur man hade Johanna med sig som också bor mitt ute i ingenstans. Hennes buss gick bara lite före min. Det var inget öppet så vi fick sitta inne på Navet, huhu. Det stank där, eller vad säger du? Och fyllot verkade ju som en himla trevlig karl. Ehm.

Uppdatering: MVG i samhälle C! Glädje och åter glädje. Fick det i a-kursen men inte i b-kursen...fult.

Glädjande besked!

Åh jag känner mig så glad just nu. Förutom att jag måste skriva ett arbete i psykologin är allt perfekt. Visserligen är det sista arbetet i hela gymnasiet, så vad gör det? Dagen har bara varit bra än iaf. Fick mvg i Idrott och Hälsa B. Hahaa jag! Vilket skämt. Men det var såå bra i alla fall. Sedan fortsatte det med glada besked. Kulturarna ska på bio ikväll och se da Vinci koden och då kunde inte Jonathan följa med, så då ska jag få hans biljett. Jättesnällt och jättebra! Vill ju se den även om den fått dåligt. Så då kan jag spendera kvällen med mina gullungar Johanna, Kim, Johan, Jenny, Amanda och co. Jippieee!

Foton och Fylle-Anton

Har idag både promenerat och blivit fotad. Det var ju så himla fint väder så jag och Fylle-Anton beslutade oss för att ta en promenix. Han råkade ha kameran med sig så då blev det lite impuls-posing där. Här är en av bilderna, lite reklam för H&M sådär. Borde ta och räkna ut hur mkt av det jag äger som kommer från denna underbara butik egentligen. Bilden under är på vår älskade Fylle-nisse Anton. Shit vilken brat-min du fick till där! Haha den är så bra. Alltså du ser ut att höra hemma på Stureplan.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Det som alla har väntat på

Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ni måste ju erkänna att jag är LITE bra som papparazzi iaf? Synd att det blir så dålig kvalité för den på Carola är verkligen en bra bild annars. Och den sista bilden drog jag i lite konstigt tror jag för stjärten ser inte ut som den gör annars, här ser den rätt konstig ut...het sjärt annars.

Mätt och belåten

Jajjamen, har nyss delat en middag för 3 på Kina, gud så mätt man blir. Åh jag undrar vad bästaste Johan gör i Athen just nu? Han kanske sitter på någon mysig restaurang i kvällssolen. Lyckliga han som får vara där just nu. Mjukhand! Hann på H&M och köpa en tröja med. Har länge spanat in den, en vit O.C-tröja som jag kallar den sortens blusar. Ska nog ha den på mösspåtagningen. Det finns ingen sån kvar varken i stan eller i Birsta, men sån tur som jag har ser jag att det finns en kvar på provdockan. Så jag ber en ta ner den åt mig och det visar sig ju vara alldeles rätt storlek och allt. Yää. Innan alla tog slut fanns det bara 40 och 42 kvar, mouha men jag fick en.

Igår blev det film med mina honungspuffar Joanna och Anton-fjanton, American Pie band camp.

Dagens fundering: Undra hur många procent av alla svenskar som har stjärthakor? Ola i Idol har i alla fall det.

En lyckad kväll

Gårdagens grillfest hos Erik och Emelie var kanon. Bra att de tog initiativ till att fixa en, för det orkade ingen annan. Det var en massa trevliga människor där, både kända och okända. Och vädret kan man inte heller klaga på. Haha, jag och Joanna råkade gå ända till Skönsmon när vi skulle till Östermalm. Förvirrade fick vi ringa snälla Erik som kom och hämtade oss. Det var ju bara sådär 2 km fel, men annars så. Vi hoppade studsmatta också, det var kul men man mådde lite illa. När vi gick dit kom jag och Joanna att tänka på hur mycket vi kommer sakna allt och alla efter studenten. Fan vad sorgligt! Vi kommer ju till och med sakna Antons segheter som "Nämen jag måste duscha först" när vi ska göra saker. Hua det är en massa folk jag inte vill vara utan. Tänk att inte få höra alla Linus skämt i skolan tex. Vi skaffar ett kollektiv och lever som i filmen Tillsammans helt enkelt. Bäst för alla. Det känns inte verkligt än att vi faktiskt kommer kastas ut till olika ställen, kanske hur långt bort från varandra som helst. 3 år gick skrämmande snabbt. Buhuu jag är så sentimental! Jag vägrar flytta ifrån alla, jag ska tjura på som fan för att det inte ska bli så.

Oj vad det regnar idag. Fast så länge jag är inomhus gör det inget, mysfaktor.

Å just ja! Carl-Philip fyller år idag! Grattis prinsen.

Är du singel?

Åh det här var också en bra dag. Ska snart springa och läsa min nya Cosmopolitan som bara vääntar på mig i soffan. Sista numret i min prenumeration dock. Började se Clockwork orange förut, som jag lånat av Lajnus, men mamma sa att jag fick vänta med och se den tills Jesper sov. Hehe när jag började kolla förstod jag varför. Hade ju fotografering idag med! Det fick fint det, alla var schnyggingar. Fotografen frågade om jag var singel...ieeuh. Fast han skämtade nog bara, han var en lustig prick. Hmm sen har det inte hänt så mkt mer. Väntade på skolan ända till 2 för att samhällen skulle börja då, men den var inställd och Magnus hade inte sagt nåt! Så där slösade man flera timmar, hade kunnat åkt hem 11 annars. Men vi spelade biljard och jag lyckades med värsta skottet. Så jag vann. Fast inte andra gången. Såg förresten Anton och Linneas PA-film och den var jättebra. Haha knäppisar.

Det var bara det som fattades

Njuter för fullt dessa härliga sommardagar. Trodde det var svårt att förstöra mitt bra humör. När man är på skolan är man alltid omringad av en massa härliga människor, eller på fritiden över huvud taget. Men så fort man kommer hem och möts av världens hemskaste människa Matilda, då önskar man att man övernattat på skolan. Alltså seriöst, vad är det hon lider av? Det blir liksom inte bättre med åren heller, trodde hon skulle mogna på sig en aning, men icke. Det blir bara värre och värre. Aja nog om henne, hon förstör alltid ens dagar. Hon är nog en del av allt magont. Blir inte många månader kvar med henne så, lyyycka!

Efter imorrn kan man pusta ut lite...ska ha ett seminarie om byråkrati. Eh? Måste läsa. PA-redovisning på onsdag men det känns lugnt. Annars tänker jag bara njuta av solen och tänka på vilka underbara människor jag faktiskt har omkring mig. Som är värda att lägga ner energin på istället för nån fjortis.
Shit snart kommer man få ångest av att behöva lämna alla. Men inte nödvändigtvis, inte om vi ger oss av tillsammans.

Åhåå meddelande till herr Wahlgren!

Gud återfall! Om du ser det här Linus Wahlgren, kan inte du typ dumpa din fru då och ställa dig på Arlanda när jag är där och ropa i högtalaren att JAG är den enda du vill ha!? Såg ju Hundtricket igår hos Joanna och då kom jag återigen på hur snygg karln är! Blev ju kär i honom efter Grease-musikalen som det inte går att förklara hur underbar den var. Buhu, och när man fick se honom i bar överkropp kände jag för att slå någon. Men jag kunde ju inte direkt slå Joanna. Så jag geeenomleeed både en duschscen och en annan där han inte hade mycket kläder på sig. Hur kunde du bli så het?

Annars var gårdagen så härlig. Jag, Anna och Joanna gick och köpte glass när den värsta hetten hade lagt sig. Jag åt nån skum cheesecake-glass som smakade yoghurt mest. Tidigare satt jag ute i solen och drack milkshake, och promenera hann jag också med. Idag har jag ont i magen, som jag har fått allt oftare nu på senare tid, ajaj. Inget plugg i helgen inte.

Image and video hosting by TinyPic Just det ja!! Det är ju 1 månad kvar till studenten nu.

Freud var en skum man!

Tjaa. Tar en paus från mitt psykologipluggande, vilket jag kanske inte förtjänar eftersom jag inte direkt kan påstå att jag ansträngt mig med det, men nu gör jag det iaf! Ledig idag då, naaaajs. Jag, Joanna och Anton har sett Flightplan och den var rätt spännande. Hahha vad kul det var med allt bråk. Jag kommer garanterat leva länge så mycket som jag skrattar. Det nya inneordet är förresten "spräcka". Det uppstod i och med ett missförstånd mig och Anton emellan. Han sa att han skulle bräcka mig men jag trodde ju då att han sa spräcka.Vad fan säger karln!!?, tänkte jag chockat men jag är ju van vid alla skumma uttalanden den varelsen gör så jag brydde mig inte alltför mycket. Men några sekunder senare var jag ändå tvungen att fråga vad fasen han hade sagt.

Lista på folk att spräcka:

1. Anton
2. Gunilla, Hot-lips
3. Snygg-Lars
4. BRUM
5. Idioten som blåste mig och Anna på taxin i Rumänien (spräckas ggr 2!!)

Å nu kom jag på vad jag mer skulle berätta. Såg en rolig dokumentär igår, eller ja..den var lite skrattframkallande tyvärr, fast det var ju synd om barnen. Den hette "Ungdomar med Tourettes". Alltså den där sjukdomen tjejen på filmen Not another teen movie lider av. När man kan säga vad som helst, när som helst. En tjej gick och skrek "neeeger" så fort hon såg en mörkhyad. Stackarna vad dom blängde på henne! Någon skrek "booomb!" varje gång på flygplatsen. Hehhe ja man kunde inte låta bli att skratta. De åkte på ett läger också där alla hade Tourettes, shit alltså. Där kan det ju aldrig ha varit tyst. Tänk om jag varit där...undra vad jag hade skrikit? Kanske "Heeet chocklad!" Eller "Spräck slyn-Anton!!".

That was it for today.

Nej. Just det! Åkte ju fyrhjuling med min älskade bror idag med. Grym han är. Han fick köra med mig haha sen fick jag köra själv. Det är ju hans leksak så.