3 månader

Jag har nu bott här i prick 3 månader. Helt sjukt ju! Och visst känns det bra mycket bättre än mina första dagar här, hua. Idag är till och med köket fint. Städerskan har varit här med sitt medel som luktar spya. Aja, det skiner hur som helst i korridoren.

Nu då? Ska jag måsta plugga nu?... Njaaaaaa-eeeee.

image213

Spendin' all my money on me

Idag har jag köpt en vinterjacka. Hurra för det! Det var ju något absolut nödvändigt. Jag vill inte avlida nu när den Uppsalska istiden är här.

Just det, sen var det det här med julklappar. I'm on it. Jag har faktiskt köpt två bra än så länge. När jag var på Åhlens idag gick det förbi en konstig man och skrattade ett moggisskratt, som fick mig och en annan tjej att börja fnissa. Då lät han ännu roligare. Lite sådär som jag kan få för mig att låta ibland när jag vill skämma ut någon (mest mig själv!), men han var nog bättre. Skulle ha stoppat honom och frågat om han ville bli min vän.

Snart Bonde söker fru med korridorisarna.

image212



Tvätt-samtal

Har tvättat, så skönt att ha det avklarat. Inte pluggat på hela dagen, som det var tänkt att jag skulle göra. Det slog mig att tentan är nästa onsdag, men jag är luuuuugn. Än så länge. Har däremot ätit sjukt mycket pepparkakor. Ätstörningar åt fel håll, ja! I tvättstugan började en lite nördig kille prata med mig.

Jag har lagt min mobil på golvet eftersom jag inte hade några fickor.
Han - Ooj, är det här din mobil?
Jag - Jaa, klev du på den? (Haha, varför sa jag så? Lät inte otrevlig iaf.)
Han - Nejdå, jag har en precis likadan. Trodde jag hade glömt min.
Jag - Jahaaa. Hehe.
Tystnad.
Han - Det låter minsann som att du kommer från Jämtland...(VA? Lät jag som en brunstig älghona kanske?!)
 
Sedan kom vi in på tvättmaskiner. Logiskt.

image211




Födelsedagsbarn

Idag fyller ingen mindre än JOANNA år. Grattis, grattis, grattis! Nu går det utför för dig också din gammnukka. Jag ska författa en dikt åt dig kära födelsedagsbarn/tant.

Hurra för min bästa Joanna,
Hade du önskat dig en stekpanna?
Inte det nej, men vad vill du ha?
Såklart en dikt från mig som är sjukligt bra,
Kanske skulle en rynkcréme vara nåt?
Nu när du lika många rynkor som oss andra 20-åringar har fått,
Nu säger vi hejdå till ungdomens vackra glans,
hoppas vi får plats på nåt ålderdomshem nånstans...GRATTIS!!!!



image210 Här får ni en bild på The snyggo!

I'll try

Anna ringde nyss, saknar henne. Helt sjukt att vi inte setts sedan i somras. Snart så ses vi allihopa!

Har pluggat lite idag och gjort välbehövliga pauser, OFTA. Gjorde någon färdigblandad soppa till lunch och när jag rör om i den ser jag att pastan är små bokstäver. Coolt! Så jag roar mig att fiska upp några i taget, för att se om några ord kan bildas. "Suup" var nog det enda. Annars var det alltför många pasta-x som förstörde. Ett par mackor med avocado till det så, super.

image209Feeeeett är heeeeett.


Nöjd!

Åh jag måste ha sett för bedrövlig ut idag när jag skulle ta mig ner på stan. Mina nyinförskaffade skor visade sig vara världens sämsta på att hålla mig i stadigt skick. (Snygga dock). Men med min slask-slirande bambi-stil hade jag till slut lyckats nå mitt slutmål: affärerna. Idag igen. Och tur var väl det! Kom hem med en del nya roliga grejer.

 En vanlig blå tröja, klänning, kjol och två diadem. Placerade dem snyggt märkte jag nu...ehm. Idag bidrog jag med hela 2 kr till Röda korset, haha skitbra det. Avrundade uppåt precis som igår. Om man gör det vid varje köp så.


Fika och shopping

Ah, vilken härlig dag. Fikat med mina Stockholms-favvisar satt inte fel. Först scones och sedan en chokladkaka med grädde på det. Efter det blev det shopping. Jag hittade ett par skor, vilket jag aldrig brukar göra. Så det känns ju toppen. Lika bra att göra av med pengarna första dagarna liksom. Hmmmn. Jättekul också att jag träffade två Sundsvallare. Cissi från fd klassen och Linn från parallellklassen. Känns alltid bra med folk från ens trakter.

Var verkligen jättegenerös och gav en hel krona till rädda barnen, haha. Men det var för att de på skoaffären frågade om jag ville avrunda till det jämna antalet uppåt och då skänka den kronan dit. Såklart, varför inte? Tänk om alla gjorde det liksom. Så jag hoppas de frågar alla samma sak. Verkligen skitbra tyckte jag.

image207

Fika

Nu ska jag snart iväg och fika med Ylva och Linnea. Niiice niiiice. Återkommer senare.

image206

Alltid uppskattat

Restaurangbesöket igår var väldigt trevligt. Älskar att äta god mat som man inte vet vad det är eller kan förklara för någon senare hur det såg ut. Det var många små afrikanska rätter och vi försökte äta med händerna så gott det gick. Efteråt blev det V-dala nation och lite vin. Vi såg våran föreläsare där!! Han tysken med kryckan. Jag blir alltid så förvånad när jag ser lärare utanför skolan. Finns de i verkliga livet också liksom? Jag trodde de var kvar i föreläsningssalarna på nätterna och det kan väl aldrig vara så att de har familjer? Konstig känsla.

Fick ett sms från Anton när han passerade Uppsala. Han sa att han vinkade för fullt. Frågan är om han bara sa så eller verkligen vinkade för fullt? Vad dum han måste ha sett ut i så fall. Vi håller förresten på att spåna på en fotoidé. Det kommer bli skitkul!

image205 Jag tänkte mig nåt sånt här kanske.

Och så rolig var föreläsningen

Jag börjar bli lite smått orolig att jag inte ska klara den här tentan. Det har gått bra hittills, men nu anstränger jag mig inte att lyssna. Alls! Det gör i och för sig ingen annan heller, haha. Kanske därför hälften i förra kursen inte klarade den här tentan? Böckerna ska vi inte tala om.

Jag har då aldrig i hela mitt liv lyssnat till en tråkigare föreläsare. Dessutom pausar hon jättelänge mellan varje ord hon säger. En algebraföreläsning i gymnasiet var inget mot för att lyssna på den här troligen depressiva kvinnan. Skulle ni vara med skulle ni troligtvis få se Ylva som tar sig en tupplur eller spelar tetris, Henke som spelar worms, jag som ritar kreativt i mitt block eller så spelar jag fyra i rad med Linnea. Hänga gubbe kom vi också in på.

Ikväll däremot blir det restaurangbesök!

  Jättefint ritat tycker jag själv.

Hotties in class

Vi har en föreläsare just nu som vi misstänker är präst egentligen. Eller ja, vi misstänker att hon endast närvarar vid begravningar, för hon har sjuuuuukt dyster röst. Går inte att lyssna på henne.

Vi gjorde vad vi kunde för att hålla humöret uppe. Visst är vi heta!?

image199 Ybersnygga Ylva
image200 Lovely Linnea
image201 Heta Henke
image202 Charmerande Carro

1 månad!

Om prick 1 månad kommer jag hem till mitt lilla Matfors. Det blir kanoners. Men mamma kommer säkert tvinga mig att plocka ur diskmaskinen 4556 gånger om dagen. Hon har dessutom sagt att jag inte får bo hemma utan måste ta in på hotell, efter att ha kallat henne BIG MAMA. Inte coolt.

Borde plugga en massa. Dock är det endast en av dessa bilder som visar verklighetens sanning, ni får själva leka gissningsleken. Vilken ordning har jag i min bokhög?

 


Frestelsen rakt framför mig

Nu har jag kommit hem från the seminarium. Nu är jag helt övertygad om att jag är på rätt utbildning. Det var nog för att jag åt så många bullar som jag blev så optimistisk och glad. Skålen stod ju alldeles framför just MIG, hallå! Jag var alltså tvungen. Mmmmmmmmm. Det var kul att träffa de andra beteendevetarna också!
image196

Seminarium

Idag ska jag på något seminarium för beteendevetare. Någon ska prata om beteendevetarens roll i arbetslivet. Mycket bra, eftersom jag inte vet något om det, haha. Jorå helt lost är jag inte, jag vet bara inte vart jag kommer hamna. Men jag är övertygad om att jag är på rätt utbildning i alla fall.

Imorse gjorde Dan ett roligt läte i köket. Jag sa att han pratar som Fredrik från Bonde söker fru. Då fick jag tillbaka "men du ser ju ut som honom!" Hahahha tack för den.

image195 Han menade då såklart att jag var skitsöt. Kolla bara.

Panik!

Guuuuud jag får seriöst panik på min granne. Han som jag bor vägg i vägg med och som spelar dånande musik alla kvällar och nätter. Är det inte musik så är det tv:n. Vad tänker han med?! Hur kan man vara så totalt EGO? Jag får ju nästan dåligt samvete om jag bara pratar i telefonen sent. Jag ska säga åt honom så fort jag ser honom, men grejen är ju att han aldrig kommer ut ur sitt rum. Och dit vågar jag mig inte...

Annars är mina korridorisar great. Men det här pallar jag seriöst inte.

image194 Och när man försöker ringa Anton, då svarar han inte! Buhuuuu.

Fett bra igen

Åh vad skönt. Har tågbiljetter bokade och klara nu för i jul. Hittade en för endast 95 spänn tillbaka till Uppsala från Sundsvall efter jullovet. YES! Jag som trodde jag skulle måsta ta buss eller nåt, eller kanske buda på Tradera. Inte ens några byten är det = Mycket bra för vilsna själar. Åh, trodde aldrig jag skulle komma undan så billigt. Längtar nu! Bara 1 månad kvar. Längtar till och med efter att åka tåg, det är ju kalaskul.

Längtar efter att få fota med Anton, få höra gitarrspel, flamsa runt och sjunga vår låt.

Längtar efter att få sitta hemma hos Joanna eller Anna och snacka på, se film, umgås!

Längtar efter tjejerna och killarna i fd klassen, party på nyår eller hur?

Och ja, min dumma familj, jag längtar även efter er.

image193 Visst längtar ni efter MIG också? Om ni tänker efter, tar en titt i mina djupa röda ögon och minns våra stunder tillsammans, erkänn då att ni känner en tomhet efter denna gröna varelse. Hoppas ni drömmer söta drömmar om mig nu.





Fett bra

Det som är så bra med universitet är att bara 50 % av delkurserna behöver vara VG för att man ska få VG på hela kursen. Jag har nu läst två delkurser av fyra och därmed är ju saken biff. Det blir Very godkänd. Det passar ju skiiiitbra just nu eftersom vi är inne på Metodik. Hur kul är det? Så bara jag får G på de två sista tentorna klarar jag mig. Och man får ju göra omtentor i en evighet om man inte skulle det.

...Det här är Carro B som signar ut, slut.

Usch jag gillar inte Mange Schmidt. Det är nog det där med hans nyinköpta bröst jag stör mig på + Hans sjukt oengagerade och dryga röst. Skulle nästan vilja ropa...typ...TÖNT! efter honom.

image192



Are you diggin on me?

VG på hemtentan, jaaabadabadoo! Så numera kostar det med råd från "beteendevetaren" mina vänner. Min kunskap börjar bli för stor nu. Snart vet jag allt om er. Beteendevetaren is watching you...

En annan bra sak, jag slipper fixa fika till kören nästa gång. Underbart. Vi ska skippa övningen och gå ut och äta på en afrikansk restaurang där man får äta med händerna. Coolt! Det får man ju aldrig göra annars.

image191

Jag = en skojig typ

Tjabalala. Vi har haft en diskussion i köket om att Bröderna Fluff äger. Fick värsta lusten att se de avsnitten nu. Undra om de finns på dvd? Mamma om du läser det här, du vet nu vad jag vill ha i julklapp *bliink bliink*.

Ikväll ska vi se Bonde söker Fru i köket, mys. En bra sak med att Linus flyttar från korridoren är att Dan övertar hans lägenhet. Alltså behöver inte Dan flytta, som han skulle varit tvungen till egentligen efter jul. Bra-igt värre! Inte för att det ska bli kul att L flyttar.

Nä, man kanske skulle dra ett skämt för att pigga upp alla där ute i mörkret.

Två kanelbullar var ute och vandrade i skogen. Plötsligt såg de en rosa elefant med blå snabel.

Då sa den ena kanelbullen:
- Titta, en rosa elefant med blå snabel!


...ehm, tjarå.

image190

Dålig stil

Imorse ringde en uppgiven Linnea. "Carro jag måste få beklaga mig!" Självklart fick hon det. Vi har ett grupparbete på G och har indelats i nya grupper. Alltså har inte jag kvar min gamla bra grupp, men tur att min nya funkar bra. Däremot Linneas grupp, den har resulterat i att bara en person finns kvar i den, nämligen Linnea. Folk hoppade av bara sådär. Den enda som var kvar hoppade av i sista minuten, så hon fick inte nån chans att joina en annan grupp. Verkligen dålig stil. Hur kul är det att göra ett arbete ensam? Så jag hoppas det löser sig nu.

Till en bra sak: jag har införskaffat en skrubbvante. Som peeling för kroppen alltså. Att jag inte tänkt på det innan, den är genialisk. Jättehärlig. Först blir hela kroppen illröd, hett värre, men sedan blir den baby-stjärts-mjuuk!

Och igår ringde Johanna. Saknar henne! Roligt var det att prata med henne i alla fall.

image189

Why oh why?

Varför ska the snyggo åka till ett land långt långt borta i ett år? Förklara varför. Inte coolt!

image188

Mörkt ute

Hemma från skolan nu och det är mörkt ute. Mysmys. Måste göra middag snart annars kommer jag äta upp all torkad frukt jag har istället. Fick ett sms från Thomas (han som styr på det gruppboende jag jobbar). Jag ska gå en kort utbildning den 4 december, så jag får delegering på medicin. Han är så himla schyst. Noga med att säga att självklart får jag skriva upp tid för det. Jag skulle vilja jobba nu, så skön stämning där.

Visst är det kul det där med att man verkligen kan gilla människor som man bara träffat under en kort tid? Speciellt utomlands brukar det hända. Man har pratat med någon i några dagar och sedan när man ska åka hem känner man bara NEJ NEJ NEJ, gud vad jag kommer sakna den här personen.

image187

Mys-Sverker

Den kurs jag läser just nu heter Metodik. Det är sånt där spännande grejs om kvalitativa och kvantitativa metoder. Mm jag vet vad ni tänker, precis min grej. Jag har många gånger funderat på vad jag gör där. Vi ska ha fyra olika lärare de här veckorna. Den första var en lite knepig fransk-tysk-österrikare-WHATEVER (som förövrigt sa whatever så fort han tyckte det passade in). Han drack också vatten ur en Listerine-flaska och balanserade på en krycka.

Vår andra lärare som vi har nu är en mysfarbror à la Sverker Olofsson. Jättegullig och bra. Han lyckas göra något roligt av något som är så tråkigt. Jag har köpt alla böcker också = FATTIG!

image186 Där hör Sverker inte hemma.


Frosseri

Det finns två tillfällen då man får frossa i godsaker hur mycket som helst (egentligen fler), men två speciella - när man är gravid och när man är sjuk. Jag är som känt bara det ena (JA SJUK!) så 300 g pepparkakor, en 200 g Marabou och ett gäng kokosbullar (som de så fult heter) rök på 2 dagar. Highfive! Tummen upp för att vara tjock inombords istället för utombords.

This is your Big mama speaking.

image185



Tröstäter

Här sitter jag och är sjuk och tung i huvudet. Buhuu. Sov i alla fall tungt i natt, efter en Idolkväll i korridoren som vanligt. Jag som skulle på körfest ikväll. Pallar nog inte. Så jag sitter och tröstäter pepparkakor i hopp om att det ska hjälpa. En liten glädjekänsla infinner sig i alla fall när jag tänker på hur sjukt bra jag är på att baka pepparkakor. Eller med andra ord, skapa konst!

image184

Men när mamma varje jul säger att jag är dålig på att skapa konst börjar jag nästan tvivla på mig själv. Ska inte föräldrar vara uppmuntrande? Hur mycket deras barn än suger? Aja, tur att jag ändå tycker att jag är bäst.

Tröttelitrött

Japp, då har man slutat jobba för idag då. 06.30-09.00, nödvändigt pass? Men allt gick bra. Det gick bra igår också. Visst, vissa saker kan vara jobbiga, men om man jämför med mina tidigare jobb är det här heaven. Jag lagade godaste köttfärssåsen igår som personalen tyckte var citat: världens godaste. Mouhaha. Såå skönt att laga mat på jobbet. Nu vet jag inte när jag ska jobba nästa pass.

Om några timmar är det dags för föreläsning då. Gissa vem som kommer sova gott ikväll?

image183

Toppen!

Ja, jag jobbade alltså min första dag igår. Fem timmar på ett boende för autistiska, ute i Jälla (1 mil härifrån). Det kunde seriöst inte ha gått bättre. Om man inte räknar med rusningstrafiken i stan (som jag inte alls räknat med) som gjorde mig fem minuter sen. Jag hatar att vara sen, får panik då och jättedåligt samvete. Så jag undviker alltid det. Enligt bussturlistan skulle jag vara framme hela 20 minuter innan jag började, men ack nej. Det gjorde som tur var ingenting.

Allt annat var helt toppen. Jag fick äta middag där (bara det hade räckt för att göra min dag. Gratis mat, hallå!) Jag fick träffa dem som bodde där, åka på charm och fika, se på TV och prata med personalen. De var verkligen hur trevliga som helst allihopa. Skumt att jag jobbade med 3 män. Inom vården, skitbra. Fick skjuts hem, så jag var hemma 10 minuter innan jag slutade. Hehe, ibland kan livet få vara lite lyxigt också.

Jag förstår ju att det kommer bli hårdare, men att ha fått en sån kanonstart var inte alls fel.

image182 En bit prinsesstårta och varm choklad satt helt rätt.


Ruinerad

Jaha, det var ju roligt. Var tvungen att köpa ett nytt busskort för 250 spänn! Stadsbussarna går inte ut till stället jag ska jobba på, så nu måste jag ta de som går till landsbygden. Stort blä för det.

Annars är jag fattigare än fattigast just nu. Pengarna bara flyyger iväg på nåt mystiskt sätt. Har fyra böcker att köpa också, sedan blir det vatten och bröd i 3 år. Näerå, så farligt är det inte. Min granne Dan funderade på om han skulle sluta äta, det är ju så dyrt. Men jag? NEJ, neej. Att sluta äta går bort. Är magen glad, blir människan glad. Var det Gustav Svensson som sa så? Sant i alla fall.

image181 Lunch idag, glam-nudelrätt eller fatti-nudlelrätt?

Det här med Stockholm...

Ja, det är knepigt det här med mitt förhållande till Stockholm. En slags hatkärlek. Idag var det garanterat mest kärlek! Jag blev helt paff...Inte en enda stockholmare var otrevlig, snäste eller ens trängde sig före. WOW. Imponerad. Var ju tvungen att prata med ganska många och de var trevliga och hjälpsamma. Jag som bara trodde det fanns två trevliga stockholmare i världen, (numera i Uppsala) Ylva och Linnea.

Konstigt är också att varje gång jag är i Stockholm blir jag Norrlandsälskare. Jag börjar sakna mina norrlänningar som mest. Jag blir ett med alla från Norrland och stockholmarna är "dom där andra". Jag tänker på skoterturer och skog. Tänker "Hah, det har ni inte här era dryga stockholmare!"  Ja skumt.

Blev lite shopping, mest småsaker. Lite Oliva-produkter bland annat. Pengarna gick så bra åt ändå, till mat fika och tunnelbajsbana. Roligast var ändå att de säger "Se upp för dörrarna, dörrarna stängs." Som i Se upp får dårarna.

image180

Dagstripp

Just ja! Jag har inte berättat att jag ska till Stockholm imorgon över dagen. Bokade biljetter lite sådär i sista minuten. Ska träffa min tyska vän Laura och hennes tvillingsyster Clemence, som gör ett kort stopp i hufvudstaden. Ska bli skitkul! Kanske shoppa lite och fika på nåt mysigt ställe. Först trodde jag inte det skulle bli av, men nu blir det alltså det.

Åh, snart läggs nya avsnitt av Andra Avenyn upp på webben. Är helt fast! Intriger, intriger...

image179

Ni stödjer väl...

Har drabbats av halsont och det är ju inte trevligt. Kom så plötsligt igår eftermiddag att jag nästan kan säga klockslaget, skumt. Så nu har jag varit på apoteket och köpt bafucin-tabletter. Verkar i alla fall hjälpa lite.

Passade också på att köpa ett rosa band. Viktigt att stödja! Fint designade av Lars Wallin i år.

image178

Fingrar i glasen

Det var verkligen en välarrangerad fest vi var på igår. Dekorationer överallt, generöst med tilltugg, fria jelly-shots och utklädda människor. Alla var inte utklädda, men många hade slagit på stort. Det fanns en hel drös med läskiga typer där, en var exempelvis utklädd till en omtenta. Hahha, nästan mer kreativ än jag. En läskig clown var där också, huuu.

Så det var trevligt. Ylvas lillasyster Sonja var med också. Det enda dåliga var musiken. Katastrof! Nästan bara 90-tals-låtar som osade mellanstadiedisco. Typ ATC - Around the world, ni vet och gamla E-type-låtar. Alla från olika Absolute music-skrivor. Brrr. Lika bra att visa lite tjusiga bilder istället.

       


1. Ylva i hot outfit.

2. Systrarna Nettelbladt.
3. Jag och Sonja.
4. Jag och Sonja igen, söt hon var.
5. Jellyshot, kanske ny favorit. Kolla vad snygga de gjort dem också.
6. Hu, scary. Hon i vitt anordnade festen.
7. I glasen kunde man bland annat hitta....FINGRAR! Vidrigt.
8. Ylvas pojkvän Döden, med någon annan dödspolare. Hon hade inte på sig sin svarta kåpa här bara.


Haha, men va??

Mamma och Harry, läser ni min blogg!?? Aja, enjoy.

Utklädd!

Men tjaaaa. Nu har jag klätt ut mig efter bästa och mest kreativa förmåga. Hittar man inget på stan får man ta vad man har. Kan ni inte gissa vad jag föreställer blir jag besviken! Ingen i köket kunde visserligen. Säämst.



Äh, lika bra att ge er svaret, ni tänker nog inte tillräckligt kreativt för att fatta. Ni ser väl att jag är ett grässtrå! Ett som sticker upp ur jorden (det syns inte på bilden men jag har svarta shorts). Örhängena ska föreställa 2 små daggdroppar som landat på grässtrået. I know - too creative for my own good.




This is halloween

Det är världens snöslask här i Uppsala. Tapper som jag är begav jag mig ändå ner mot stan, det tog bara dubbelt så lång tid att komma fram. Skulle handla lite på systemet var det tänkt, MEN så har de stängt! Jag och en alkis stannade till, suckade i samförstånd och gick sedan vidare. Alla andra ställen hade öppet, alla affärer, utom just systemet. Happ...

Titta vad jag fikade för några dagar sedan. Vet inte vad de heter, men i min var det var lager av ckoklad och nåt annat krämigt grejs. Hum? Syndigt gott. Den andra var någon valnötsgrej, som mamma åt.

image167

image168

Godaste maten på länge

Ja, nu är det inte många timmar kvar till Idol då. Har varit nere på restaurangen vi åt på när familjen var här, för Jesper glömde ett halsband där, så jag hämtade det. Kan förresten verkligen rekommendera den restaurangen, New India. Skitgod indisk buffé och jättetrevlig personal. Jag börjar nästan dregla när jag tänker tillbaka på maten. Första dagen hade mamma med sig tacolasagne hemifrån och jag fick det som blev över. Verkligen hur gott som helst.

Hur kan man annars sammanfatta de här dagarna då? 1. Snacka om dysfunktionell familj. Gick inte en sekund utan bråk, tjafs och sura miner. Tyvärr. Var bara att stänga av och inte vara delaktig. 2. Jättegod mat och jättegott fika. 3. Kanonbra att jag köpt så mycket nya saker. Känns nästan inte som att det är mitt rum jag sitter i. 4. Kändes inte kul när Jesper började grina när de skulle åka. Lillen. 5. Bra att man gör av med alla pengar precis när de kommit. kanske inte, men kul var det...

image166

The devil wears...?

Har varit en vända på stan och letat som en galning efter något att ha på mig imorrn, då det vankas fest. Var utplockat nästan överallt och de få saker som fanns kvar dög inte. Eller jag kanske ska anlända i en Jack Sparrow-dräkt i storlek 130!? Här ska alla såklart vara utklädda, (typiskt Uppsala känns det) men hur ska jag göra? Jag och Ylva funderade på glam-häxor igår. Man vill ju helst inte vara en ful häxa, så frågan är hur en snygg en ser ut? Fast jag vill ju vara djävul. Synd att såna saker också var slut och mina djävulshorn + eldgaffel är hemma. Blä.

Jag blev tjurig när jag inte hittade något i utklädningsväg. Så jag handlade annat roligt istället. En tröja på H&M, 2 par örhängen på JC och en cosmpolitan. Att köpa tidningar och en marabou chokladkaka börjar bli standard nu.  

Nu har familjen åkt hem också. Skriver mer om det senare.

 


Nya vinterskor och örhängen. Ville egentligen ha ett par neutrala svarta stövlar bara, men det blev ett par Mästerkatten i stövlar-boots. Kapten Krook, tyckte Ylva. Har haft himla svårt med att hitta skor, så nu slog jag äntligen till.  


Make over i mitt rum

Oj vad jag har handlat. När familjen är här med bilen måste man ju passa på. Handlade en massa saker på IKEA till rummet, ni kan ju se här själva. Känns så härligt att äntligen ha fått upp gardiner. Och snacka om att jag har tröttnat på den blå mattan - som jag haft huuur länge som helst. Har även handlat en massa mat och vinterskor, wohoo.

Här kommer lite bilder. Före och efter, hihi. Vad tycks?

 Före.

    Efter.

Som ni ser så går det mesta i svart, vitt och rött. En färgkombination jag älskar. Känns lite The White stripes. Min limegröna badrumsmatta fick inte komma med.