Är det inte hett så säg

Här kommer första bilden. Än så länge allt väl...börjar bara se lite smått illamående ut. ;) Åh vad jag har saknat att göra sånt här Anton. ;) Men nästa gång får du ha en mindre äcklig idé!! Haha.


Image and video hosting by TinyPic

I could be brown
I could be blue
I could be violet like sky
I could be hurtful
I could be purple
I could be anything you like

Gotta be green
Gotta be mean
Gotta be everything more

Allt för konsten ;)

Idag skulle Anton fota mig. Åh herregyd säger jag bara, vilken makaber smak karln har fått! Vänta bara tills ni ser korten så får ni se vad jag menar.

Anton blandade till en jättegosig låtsasspya som jag skulle använda mig av. Snacka om att må illa hela eftermiddagen. =D Haha men det gör inget, det var så kul ändå. I den härliga spyan var yoghurt, mjölk, varma koppen, rivna morötter och kokos. Mmmmmmmm. Jag måste vara galen. I början smakade det inte så illa, men sedan när man såg det ligga där i toan efter varje gång jag spottat ut den då fick jag ju kväljningar 3000. Åhh hua minnen! GROSE!

Hoppas jag får bilderna snart, ska bli spännande att se resultatet. Carro glam-spyr...yeaah. ;) Otroligt hett, right!?


En endaste vecka kvar...

...Av min tonårstid. Alltså egentligen, whatever? Jag ska inte ha någon 20-årsångest. Tänk så mycket häftigt som kommer hända det här decenniet. Jag ser fram emot det! Jag ser fram emot att börja plugga, ha ett eget ställe att bo på, lära mig saker, resa, möta nya människor, bestämma över mitt liv. Oooja, det här kommer bli toppen. =)

Girl put your records on
tell me your favourite song
you go ahead let your hair down
sapphire and faded jeans
I hope you get your dreams
just go ahead let your hair down

Det finns ingen annan låt som gör mig gladare idag. Och det verkar vara sommar på gång! Underbart.

Image and video hosting by TinyPic Peace. Fasen vad hett.

Jaha, vad händer i roliga Sundsvall då?

Igår tog jag och Joanna en runda på stan. Handlade ett äggult linne (ja så skulle jag beskriva färgen) och Joanna shoppade loss. Det blir inget av med att börja äta nyttigare bara för att jag kommit hem igen. Nej, nej det går inte. Syndade loss med en stoor morotskaka och kaffe. Jag har som ursäkt (varför jag nu ens ska behöva ha en sån) att jag gör pilates nån gång ibland sådär när jag orkar. Joanna var uppsvälld påpekade hon ett antal ggr och det var en bra anledning till att vi skulle vara hos Antons mamma istället för pappa. =D Trött och seg var jag, snäll storasyster som man är torkade jag golvet efter Jespers resultat av kräksjuka mitt i natten. Smart som jag är köpte jag en chokladkaka till honom för att vara snäll, men jag sa åt honom att spara den nån dag...

Sedan begav vi oss hem till Anton. Och Anton, du har smittat mig din jävel! Min hals är inte alls bra och jag skyller BARA på dig. Det värsta med att ha ont i halsen är inte att det är svårt att prata. Det är att det är svårt att sitta och tralla. Nu när jag äntligen får lyssna på min musik!

Vi såg Marie Antoinette igår också. Den var seg, men jag mindes hur vackert Versailles är.

Vackert!

Image and video hosting by TinyPic 

Vackrare?
Image and video hosting by TinyPic 

Vackrast? Oh yeah!

Image and video hosting by TinyPic

Farbror polis, ta dem!

Idag har jag gjort en polisanmälan för första gången i mitt liv. Man kan ju hoppas att det blir sista också. Troligtvis leder det inte till någonting, men det skulle kännas dumt att inte ens ha försökt. Familjen Törnberg kan inte få skaffa en ny au pair! Jag vill förhindra det på alla sätt jag kan. Och jag visste bara ett. Har fått träffa gamlingen Anton idag. 20 år är ju männskan, herregud man skymtar redan de gråa hårstråna. ;) Ja nu går det utför alltså.

Själv är man ju ung och fräsch i mer än en vecka till. Yes! På min 20-årsdag är jag dessutom tvungen att åka ner till Stockholm över dagen. Ska på audition för ett jobb jag vill ha i Italien. Det ni. =P Det är svårt att få det, men jag känner att jag måste prova. Man måste kunna perfekt engelska stod det, hjäälp. Undra vad man ska göra på auditionen egentligen? Jobbet är som antingen värdinna eller som ledare i såna här barnklubbar som finns på turistorter. Jag viiiill! Jag kan verkligen inte vara hemma någon längre stund. Får ingen ro i kroppen om jag inte får resa.

Åh jag älskar London.

Image and video hosting by TinyPic

Madame Tussauds

Ok jag vet att ni vill se. Jag kan ge er några godbitar då. Ni måste ju bara erkänna att den med Spiderman är bäst. =D Jag säger bara faasen vad tufft det var där!


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic

Honeys, I'm hooooome

Åh det känns så underligt! Jag går i trappor som inte är i heltäckningsmatta. Jag kan krama om Jesper när jag vill. Jag äter mammas mat och jag sover i min egen säng. Jag är hemma!!

Gårdagen var väldigt lång. Kl 04.00 började min resa och jag hade tur som hade en underbar vän med mig som hittade vägen mellan alla bussar. Min hjärna var inte det minsta klar vid den tiden kan jag säga. Hon gjorde till och med i ordning frukost medan jag fixade med min packning. Det var bara vi två och Londons partyfolk på bussarna den tiden. "Oooooh sorry can you stop!? My friend's just passed out!" hördes det från övervåningen i dubbeldäckaren. Kl 19.30 möttes jag av snöflingorna hemma i Sundsvall.

Idag träffade jag Joanna. Underbart! Allt kändes genast precis som vanligt och London var med ens avlägset. Det är så skumt alltihopa. Jag grinade som en galning på tunnelbanan när jag skulle säga hejdå till några av mina vänner. De skulle se Harry Potter naken och jag fick några timmar för mig själv på lördag eftermiddag/kväll. Så jag passade på med Madame Tussauds då. ;) Men på tunnelbanan dit tittade alla medlidsamt på mig och jag fick ett paket näsdukar av en främling. En annan kom fram och frågade om jag var ok. Jag kunde inte hjälpa det, det kändes hemskt och tomt. Så på de första bilderna på Madame Tussauds ser man nästan att jag nyss gråtit. =P

Jag ska bjuda er på ett smakprov mina vänner.

Image and video hosting by TinyPic

Hemma hos Annika

Yes nu sitter jag hemma hos Annika. Ni kanske marker att jag inte har ett svenskt tangentbord. Hon har varit saaa underbart snall! Imorse hade hon dukat fram frukost at mig och hon fixar allt hela tiden. Kanner mig for bortskamd. Vi hade kul igar kvall ocksa. Jag lar henne svenska och hon var riktigt duktig! Later sa kul nar tyskar pratar svenska. Hon har ett svenskt namn ju ocksa, for hennes foraldrar alskar sverige sa mkt. Idag ska jag jobba med Mattias fors siata gangen, buhu. Annu varre blir det imorrn da det blir sista gangen med Lukas!!! :(

Just to let you know...

Jag far bo hos mina vanner de har sista dagarna. Sa jag behover inte sta ut med psycho-bitchen! Det kanns helt underbart. De har stallt upp hela vagen och jag ar sa tacksam. Sa jag ar i ett nytt hus nu...pa sondag kommer jag hem. =) Sjukt att allt hande sa snabbt. Men jag ser det absolut inte som ett misslyckande. Jag har lart mig massor och haft superkul! Synd att lamna de underbara vannerna och de tva familjerna jag jobbar extra for. Och nej, sjalvklart betalar de inte biljetterna for varken dit- eller hemresan. Surprise! Vilka javla manniskor va. Ska bli sa skont att slippa dem!

Jag kommer hem!!! =D

Okej vet ni vad...det är inte värt det. De bröt ner den andra au pairen psykiskt. Jag tänker inte utsätta mig för den här familjen mer. Och mamman (bitchen) håller med om att det nog är bäst att jag åker hem. Fy fan vilken människa alltså. Och självklart betalar de inte biljetten varken för hitresan eller hemresan (som de lovat). "Men Carro, det måste du ju förstå! Du har ju misskött ditt jobb och varit enormt otrevlig!" Aaa samma sak med den förra au pairen. Psykstörda människa. Just nu spelar det ingen roll alls...bara jag får komma hem. Bokade nästan första bästa biljetten jag hittade.

Jag kommer på söndag! Hem till riktiga människor.

Jag älskar fritiden

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tjoho! Lördag var min enda lediga dag och jag njöt i fulla drag. Det är nästan sommarvärme här nu och vi hade så härligt! Vi gick längs Queen's walk (där Big Ben och London Eye är) och in på Tate Modern. Där kikade vi på lite Dali och Picasso, och fegade ur när vi skulle åka de jättestora rutchkanorna där. De går genom hela byggnaden och jag var busssjuk sedan innan, då jag suttit halvt bakåtvänd i en timme och pratat med de bakom. Sedan blev det bio (Efter bröllopet) och en massa fikande under dagen såklart. Vi börjar alltid dagen lika nyttigt, här på Donken. Det var ju kul att se en svensk-dansk film. Kändes coolt i London. Pia, en av tjejerna på bilderna är ju danska, så vi försöker förstå varandra utan engelska.

Ja nu har jag lagt upp lite mer bilder också. Jag kom nyss hem från veckans räddning, lilla bebisen Lukas. Han är underbar och verkligen supersnäll. När man kommer hem hit får man bara ont i magen igen tyvärr. =/ Men i lördags hade jag hur som helst världens "woow, jag är tamejfan i London-känsla". Och jag gled runt i mina nyinförskaffade H&m/Audrey Hepburn-solisar. En skillnad mot för andra dagar då jag går i mjukisbyxor och helt ofixad.

1. Gänget framför London Eye. Judith, Pia, Laura, jag och Mareike.
2. Vi börjar med en nyttig frukost. Laura, Mareike och Pia.
3. Judith och Annika på bussen mot Waterloo.
4. Lukas min lilla älskling!
5. Mattias och hunden Millie. Hunden är verkligen hur lydig som helst. Vi är inne på biblioteket här och Millie fick följa med in till och med.

Chocken

Jag är för ställd för att ens skriva ner det som hänt. Jag har mailat några personer, men det får vara allt just nu. Jag orkar inte skriva ner det en gång till. Shit jag är verkligen chockad. Jag kommer nog hem snarare än väntat!

London-bilder

Här kommer lite bilder från helgen. Kolla in vädret alltså! Ahhhhhhhh. Igår var det däremot skitväder. =P

1. Detta är Barnes där jag bor. Ponden (eller dammen då) är i mitten av alltihop, en bra mötesplats.
2. Portobello Market i Nothing Hill.
3. En ekorre i St. James park. Snyggt fångat va? Det finns en massa ekorrar här.
4. Chinatown. Jag gillar den delen, det är mysigt att gå där.
5. Buckingham Palace.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Rullar fram

Haha jag kommer säkert vara supertjock när jag ska hem! Jag fikar en massa och äter en massa. Och alltid när man ska ge sig ut på utflykt över dagen eller liknande slinker man in på Tesco och väljer och vrakar bland deras alla godsaker. Chokladmuffins är favoriten.

Det blev Nothing Hill i helgen och det var fiint där. En massa vita hus, men marknaden var nästan en besvikelse. Fanns inget roligt att handla där. Annars har jag shoppat loss ska ni veta. ;)

Det går så bra med de nya småttingarna jag passar. De gillar mig och jag har numera 2 nyfunna kärlekar. Lukas och Mattias, mina pluttar. De är såå fina och glada! Var på bio också i Wimbledon, såg Freedom writers med Hilary Swank. Rätt bra, kändes kanske lite orealistisk och en aning klyschig, men den bör ses av yngre tror jag. När jag och min kompis gick och pratade om hur onyttiga vi var hörde vi en enorm bautarap från en gubbe bredvid. "You should have had some beef!" sa han. Ehhh!? Vi skrattade bara, det var så kul.

Det är verkligen nya Wisteria Lane här! Det är så kul att höra mammorna prata. Idag var jag hemma hos Lukas och jag stod och pratade med hans mamma och en annan svensk mamma som bor granne. Bara att lyssna på dem är underhållande. De med sina hårt jobbande män. Fast vårat hus är finare än alla de jag varit in i hittills. Jag hörde att Barnes och Richmond var de allra dyraste områdena. Och vet ni vad? Jag är nästan säker på att jag såg Natascha Bedingfield idag. Inte allt för coolt men...Hade ju kunnat vara Jude Law istället. Det finns en känd studio här där många kändisar spelar in skivor. Så egentligen borde man ha stor chans att få se nån. Hon gick in där iaf i röd klänning och höga klackar. I detta Londonväder! Det måste bara ha varit en kändis...

Jag var också i fina Green park i helgen och spanade efter Jude. Jag har hört att han ska bo där. Han var då minsann inte på plats där när jag kom! Vilken stil av honom...hmmm, taskigt. Parken var skitfin, låg alldeles bredvid Buckinham Palace. Det var en sån där dag då allt kändes på topp! Solen sken och allt var perfekt. Jag hade London Eye i ena ögonvrån och Big Ben i andra och solen bara sken över parken...aah! Annars vet ni ju att allt inte är som det ska här. Jag vill inte bli utnyttjad. Måste våga säga ifrån.

SAKNAR ER!!!

Jag är kär!

Vad mycket bloggande det blev idag. Jag har nyss varit och träffat min vän Mareike och hennes lilla bebis som hon tar hand om. Hugh heter han och han älskade mig. =D Han log hela tiden och ville hela tiden titta. Jag är sååå kär! Han var världens sötaste lilla bebbe. Kunde inte bestämma hans ögonfärg, men de var så fina. Lillen gjorde mig glad i eländet just nu...Åh min nya pojkvän då. Bara sisådär 20 år yngre nästan. Äh vad gör det!

Dags för London-bilder

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

1. Mitt rum. 2. Min säng. 3. Köket. 4. Jag och tyskarna i vårt vardagsrum

Jag bor i ett O.C-hus

Japp, huset den här familjen bor i är riktigt snyggt. Snart kommer jag få spendera ytterligare en vecka ensam i huset och veckan efter måste jag åka till familjens lantställe i Sverige. (Längtar inte). Det enda som känns kul är att få kolla på nyhetsmorgon igen - vilken lyx. Och få andas in den svenska luften. Jag uppskattade till och med reklampauserna när jag var tillbaka i Sverige igen sist. Annars är det såå dött där.

Gissa vad familjen Törnberg ska göra då? De ska åka runt i Italien en vecka. Gissa vem som inte får följa med? JAG. GISSA VEM SOM ÄR ARG!? Speciellt när de skrev i ansökan att man fick följa med på deras resor. Jag såg mailadressen till deras förra au-pair på msn-listan, så jag mailade henne. Och hon hade en hel del saker att säga som skrämde mig! Mamman har också gjort om mitt schema så jag tjänar 40 pund mindre i veckan, utan att fråga mig. Tack! Jag har pratat med mina kompisar här och berättat allt som pågår. De tycker jag ska byta familj. För att klara mig ekonomiskt här ska jag börja passa lilla 3-åriga Mattias några timmar på onsdagar. Och en liten bebis som tillhör en annan familj på torsdagar. Mattias passade jag igår, han var så söt och go!

Tur att London är så nice! Fritiden är så bäst. Undra om det blir en tur till Nothing Hill i helgen? Jag saknar er så därhemma, det känns fortfarande konstigt. Som tur är känner jag i alla fall att jag kan ha kul här också. Men jag räknar ändå ner tiden jag har kvar här. Och det kan ju inte vara ett bra tecken. Men så gör jag ofta, tror alltid att gräset är grönare på andra sidan...Och jag vill inte hem och jobba på äldreboende igen. Då är det här bättre tills vidare.