Pilates

Idag har jag tränat pilates! Det var väldigt härligt och det ska jag offra någon timme åt varje dag nu. Hmm hur det nu blir i London återstår ju att se. Jag måste ju ha dvd:n.

Suck bilderna från 360 är upplagda, not good-looking. =P

Så minns jag 2006!

Tänk att det snart är 2007, herregud. Jag har i alla fall en hel del minnen från året och jag tänkte lista det bästa med 2006.

Egypten - En oförglömlig resa som troligtvis är en av de absolut bästa jag gjort. En flummig Carola, en solande stringbög, pyramiderna, sfinxen, värmen, snorklingen, stränderna, solbrännan, de envisa människorna mm.

Rumänien - Jag kommer aldrig glömma "Shiiit vad har jag gett mig in på"-tanken när jag och Anna satt på det där hemska tåget som tog oss 40 mil mitt ut i ingenstans. Trots allt så klarade vi ju oss bra och kom hem med många erfarenheter.

Körkortet - Helt underbart!

Studenten - Jag ska aldrig mer i mitt liv räkna matte! =D

Vännerna - Jag kommer sakna er som tusan när jag ger mig av mot London. Friends forever. =)

Sommaren - Värmen! Det blev många långa stranddagar och jag kommer inte glömma sommarlovsmorgon med Nick Scröder och Flyg 29 saknas. Överlägset. ;) Eller hur Joanna?

Min expanderande garderob - Jag minns all shopping och allt jag gillar att äga. Och mina örhängen och halsband har en speciell plats i mitt hjärta, hihi.

Jobben - Kanske inte det bästa, men det har lärt mig saker. Jag har blivit mer härdad och stark efter att ha jobbat med gamlingarna. IKEA var rätt roligt det.

Mig själv - Jag har faktiskt lärt mig rätt mycket om mig själv, det jag vill i livet och hur jag vill ha saker. Jag kan också äntligen säga att jag börjat älska mina fräknar. Det hade jag då aldrig trott, men så är det. De är jag och de är coola.

Beskedet om London - Japp på måndag är det bara en vecka kvar tills jag åker som au-pair. Helt ofattbart. Roligt, skrämmande, spännande, sorgligt, härftigt...ja mycket! Jag har ju en tendens att åka iväg till länder just som oroligheterna börjar där. Så får det inte bli den här gången.


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Borat and John Tucker

Haha vad jag skrattade! Såg nyss Borat och den var ju jättekul. Trodde inte att det skulle vara min humor ens. Men den var riktigt rolig. Såg också John Tucker must die. Jag kan inte låta bli att gilla high school filmer. De funkar alltid.

Image and video hosting by TinyPic

Den skrattande grisen

De senaste dagarna har det hänt mycket. Julen har firats och jag tackar för mina presenter. Jag jobbade igår och orkade till och med en hel natt ute. Först var vi hemma hos söta Anna P med en massa folk jag inte orkar räkna upp. Sedan bar det av till krogen. Det blev 360 och jag hade inte varit i deras nya lokal förrän då. Jag måste ju säga att det var skitkul! Lyckad kväll. Träffade en massa roliga personer.  Ja vi blev med på kort också, haha. Jennie och jag hade så heta tights och hon frågade torris-fotografen om han ville ta kort på våra citat "välsvarvade stjärtar" men han sa att det inte var nån idé för sånt publicerar de inte. Skit i det då! Sååå kul att träffa Linus iaf. Lina och Amanda var också där. Och turkmaffain. =P

Idag har jag och Joanna varit på mellandasrean. Tusen tjejer med sina vapen handväskorna i högsta hugg. Blev snygga och bekväma underkläder och så ett par linnen. Vi hälsade på Anton på Subway och Kimmen på Vision. Jag gick och skrattade som en gris och Joanna övervägde om hon skulle lämna mig eller inte. =( Snäll hon är då! Här kommer man på ett nytt skratt att börja med och så kan hon inte ens vara lite uppmuntrande. ;)

Nu vill jag har nyårsafton! =)

Jul är ju...hmn..kul

Tänkte kika in en snabbis och kolla läget. Sedan blir det mer julfirande. Har försökt skicka och svara på sms, men det funkar ju inte verkar det som.

Hur sammanfattar man dagen hittills? ILLA, tyvärr. En gråtande mamma tack vare en helt sjukt skadad syrra som verkligen inte kan vara normal en sekund. Som citat "Haaaatar oss alla!". Oj något som var ömsesidigt kanske? Kaos som vanligt. Jag lääängtar så efter att få åka! Hoppas ni har en bra jul i alla fall. Nu har jag en massa bra filmer att se fram emot! Såg Superma returns igår till att börja med. Och fick träffa Anna, vilken tur! =)

Imorgon blir det en låång arbetsdag också...


In loooove

Baah! Jag och Joanna såg The Black Dahlia igår och det var verkligen svårt att hänga med av någon konstig anledning. Allt vi kunde koncentrera oss på var Josh. ;) Hur han såg ut i hängslen, i hatt, i bar överkropp, hans ass, i polisuniform...osv..osv. Så vi missade rätt mycket av dialogen. Jag klarar inte av att se karln. Filmen var inte så bra, den kändes skumt ihoptrasslad och långdragen. Men Joanna och jag var nöjda iaf!

Imorgon är det julafton! Nu har jag en massa saker att stå i...bye.


Image and video hosting by TinyPic The one and only. Sjukt vacker.

Favoritsysselsättning

Jajjamen det blev en lång arbetsdag idag. Konstigt att jag inte kan sova, det är därför jag fortfarande är uppe. Annars brukar jag ju somna bums när jag varit uppe innan sju.

Jag har en skitbra sysselsättning som jag brukar ägna mig åt när jag verkligen inte har något vettigt för mig. Nämligen springa runt och peta på mamma och säga att jag är ett förkylningsvirus som attackerar. (Ni vet reklamen). Oturligt nog är hon inte sen att göra som mannen i reklamen, alltså slåå till! Hjälp det gäller att vara snabb. Något säger mig att hon kommer känna en viss lättnad över att jag åker! Ojoj.

Undra om tomten har fått min önskelista? Undra om det blir jorden-runt-resan eller dejten med Wenthworth Miller? Jag kan knappt vänta. Jag har ju faktiskt ätit upp alla mina grönsaker. Det brukar väl tomtar tycka är en viktig sak? Jag har dessutom varit S-N-Ä-L-L.

Jag är snel och bjuder på en gammal julbild. 2 år sedan. Snacka om ful bild, haha. Tagen med Harrys dåliga kamera. Å nej! Gissa vad jag såg nu på bilden!? Mina fina örhängen som jag tyckte så mycket om. De som jag tappade! Buäääääh.

Image and video hosting by TinyPic

Black Dahlia

Åhh Harry har laddat hem den utan att han visste att det var en film som just nu står högt upp på min filmer-jag-vill-se-lista. Jag måste tyvärr vänta känner jag. Joanna vad säger du? Den måste väl ändå ses! En hel del andra filmer väntar också.

Jag börjar bli friskare. Är bara lite slemmig och ska jobba på torsdag. Har kört lite då och då nu och varje gång kommer Linda Sundblads låt Oh Father på radion. Så det kanske är min bil-låt liksom...

Linus förresten, du ska sluta vara så kaxig! =D Du vet att blogg är = makt va? Det betyder att jag kan hänga ut dig här om jag vill. Se det här som en varning. Ta en funderare över vilka ord du egentligen ska använda i diskussioner mot mig. Hoppas du kommer till insikt.

;)

Image and video hosting by TinyPic

Julmys!

Kring juletider ska man frossa. Vi fixade en stor del av julbaket igår, men de fina lussebullarna saknas på bilden. Muffinsarna är pepparkaksmuffins och vem kunde tro att kesella blandat med ädelost mm kunde vara en hit tillsammans med pepparkakor? Muuums.



Image and video hosting by TinyPic

Månadens bekymmer

Vart ska man fira nyår i år!!? Jag börjar få lite nyårspanik. Nyår måste firas - bara för att jag har snyggaste festblåsan som bara måste användas! Den har jag inte köpt för att den ska hänga och se fin ut i garderoben. Vet inte om jag är alltför sugen på att åka upp till Åre...hmm. Det verakde bli osäkert om det skulle bli något. Jag vet i alla fall att jag inte vill jobba. Jag vill ha min klänning och lockigt hår! Och KUUL.

Så...vart ska ni fira nyår folk?? Jag vill ju vara med mina sweethearts.

Alla julklappar fixade

Jag känner mig så duktig. Har fixat alla julklappar nu. En av Jespers presenter fick bli en massa godis. Hade nämligen inte mer fantasi. Jag plockade på mig en massa choklad och annat grejs och skulle gå och betala. Fick kväva ett skratt när tjejen i kassan gav mig en "Gyd-här-kommer-en-tjej-med-ätstörningar-blick". Visst det såg ut att vara för mycket för en person, men vaddååå. Ha fördomar du bara.

Varför kan det inte komma någon snö? Vill ha! Jag börjar känna mig bättre nu i alla fall. Det är halsen som är slemmig. Inte kul, nu kan jag inte tralla på jullåtar medan jag sitter här och slöar. Kanske efter att jag knarkat lite fler cactus-läkerol.

Har sett flera nya filmer nu också. Saw 3 såg jag igår och vad kan man säga? Om jag någonsin skulle få för mig att pyssla med avancerade tortyrmetoder, så har jag fått en del idéer. Nya James Bond har jag sett också. En Bond med mer känslor, ojoj. Miami Vice har jag nästan glömt vid det här laget...såg den för nån vecka sedan. Inte en film i min smak kanske då...Just ja, Ice Age 2 äger vi nu också. Den är ju...söt.

Hittills vet jag bara att det blir jobb på juldagen och den 28:e. Hoppas, hoppas att det inte blir nåt mer innan. =P

Julbord

Åh så mätt jag är. Själv får man betalt för att sitta och äta julbord. ;) Men det är jag värd efter att ha slitit med gamlingarna tidigare idag. Idag var det inte lätt. Imorgon ska jag också jobba och då är det gamlingarnas tur att käka. Sluta tidigare fick jag göra också. Fick till och med skjuts hem av Caroline! Lyx.

Efter att ha varit en total spara-på-allt-nörd har jag nu blivit omvänd och vill nästan slänga för mycket. Ska fortsätta rensa bland mina saker och inte behålla för mycket.

Bokat min Londonresa

Yes! Nu är resan bokad och klar. Den 8 januari kommer jag med största sannolikhet befinna mig på Arlanda flygplats. 16.15 kommer planet lyfta och ett fåtal timmar senare kommer jag landa på Heathrow. Det jag är sjukt nervös över är att familjen inte kommer möta mig. JAG ska vara ensam på den flygplats som kallats den stressigaste i världen. Det bra är att hon ska skicka en bil åt mig som ska hämta mig.

Men hur som helst, jag är så lättad över att det äntligen är bokat!

Nu ska jag åka och jobba på IKEA...leendet påskruvat.

Härligt, härligt

Jag ska få jobba på lördag igen, på IKEA. Härligt! Vi skulle ju inte få nå mer jobb där, men de ändrade sig. Ska även jobba långdag imorrn med gamlingarna. Önskar att det kunde vara som igår när jag jobbade, 5 timmar. Det var helt perfekt. 8, 5 h lång arbetsdag är inte det roligaste. Egentligen 9,5 om man räknar med lunchen. Nu har jag fått mitt nya visakort. Det är svart och orange-färgat, snyygt värre mot för det förra.

Visst känns det coolt när man får brev av banken som det står "förstör detta brev" på. Där man måste öppna en massa flikar och lista ut var koden står skriven. Och så ser man att den bara är synlig om man håller upp brevet i ljuset. Värsta spännande! Det känns som man har ett hemligt uppdrag och är jättecool lixom. ;) Skitkul, mer mystisk post önskas.

Åh jag gjorde dummaste grejen igår. Hihi, det är kul nu efteråt. Jag mådde illa och fasade att jag skulle få magsjuka. Och jag vet ju att vitpeppar ska vara bra, sägs det. Tyvärr hittade jag inga korn som man ska ta utan bara pulver. Så jag tog en sked och stoppade in. AAAAOOO!! skrek jag sekunden efter och rusade till kranen. Det hjälpte inte med vatten, fyyy faan vad illa det smakade. Och illamåendet försvann då inte! Smart nr 1. =)

She's got Bette Davis eyes.

Nya beauties

Jag fick inte baka några fler pepparkakor på ett tag för dumma mami. Själv tycker jag ju såklart att det är de vackraste skapelserna ever. Här var några som hann bakas innan the evil mum satte stopp för min konst. Tur att jag har Jesper som följer efter i mina fotspår. Han bidrog med några vackra kakor här.

Image and video hosting by TinyPic

1. Den bästa bokstaven C. Funderar på att göra en hel plåt med C:n (2 st)
2. Badanka med vårta.
3. Finare kanin än fjolårets.
4. Hästmänniska. Den har Jesper gjort. Vi hade en ascool, men Matilda mördade den. =( Det var en hästkropp med ett felvridet hästhuvud på. Ska återskapa den.
5. Hus med hjärta (Av Jesper).
6. Nervösa Tord. (Av Jesper).
7. Svampbob, ser ni väl!
8. Elak japan.

Vill baka mer!! Dumma mama.

Gingerbread beauty awards 2006

Åhh jag har bakat pepparkakor! Och jag är sjuuukt bra på det. Konstigt nog tycker inte mamma det. Och hon gav mig märkbart mindre deg i år mot för ifjol. Jag känner mig lite ledsen faktiskt. Jag ska baka imorrn när inte hon är hemma. Heeela degen ska jag rädda! Jag sa till mamma att hon inte förstod sig på konst.
Jag tänkte bjuda på några favoriter från ifjol, och så några heta som jag hittills bakat. Lugn, det kommer fler. Jag måste bara erövra degen först.

Så nu tycker jag att ni ska göra dessa vackra skaperlser en tjänst. Det är de faktiskt värda eftersom få av dem faktiskt är vid liv idag. Rösta vilken som ska vinna Gingerbread beauty awards 2006!!

Kandidater från fjolåret:
1. En wannabe som skulle bli Jesus. Det blev något annat.
2. Hund/kanin...vet ej.
3. ÖB-kaka. Till Vicky var den! Hade gjort en stor upplaga, mamma "tappade" plåten i golvet. =(
4. En glad liten gubbe.
5. Ett gäng fina gubbar.
6. Krymplingen. (Saknar ben).
7. Gänget som kommer direkt ur Kill Bill.
8. En morot.
9. Siamesiska tvillingar.
10. Hot man. En av mina personliga favoriter.
11. Skottskadad man.


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Och här är några från år 2006!

1. Hjärtskallarna. (De fyra snyggingarna längst till vänster).
2. Man med magsår.
3. Little svullo.
4. Man med uppköttad axel.
5. Gubbar som saknar vissa kroppsdelar (2 st).
6. Tuttfia. Tyvärr syns det inte att kakan har boobs. Från att ha varit bollar sjönk de ihop och blev platta hängisar. Även hennes fina hår blev rätt ugly.

Vote!!!

Myyys!

Jag bara älskar adventsljusstakar, stjärnor och allt vad som nu hängs upp. Jag blir världens mys-människa. Gamlingarna var inte alltför lätta att handskas med idag, men tack vare all mysbelysning blev jag lugn och grymt snäll. Varför kan man inte ha kvar allt sånt till februari? Minst.

Åh julmat, jag dreglar i tankarna.

Med ett leende på läpparna

Håhå vad man måste le hela dagarna. I alla fall om man jobbar på IKEA och ska vara trevlig mot 2678999 kunder om dagen. Det har jag sysselsatt mig med både igår och idag. Bra lön får jag för det också. Brolle Jr var där och handlade idag. Han såg fräsch ut och sikken liiten rumpa hann jag notera. Han handlade fyra feta kassar i alla fall.

Imorrn blir det gamlingarna. Undra om de har saknat mig? Jag är nästan övertygad om att de inte har det. De minns mig knappast vid de här laget. Och om någon nu gör det är det nog ställets surtant, och hon skulle knappast sakna mig.

Nu har jag sett en till ny Beckfilm. Och så blir det nog Miami Vice-filmen ikväll. Jag ser det Magnus fixar...=P Vilket betyder filmer som inte är i min smak alla gånger. Som actionfilmer.
Image and video hosting by TinyPic

I'm very HOT, he's not. =) I alla fall min nya tröja, like it a lot.

En sak avklarad

Idag har jag redan hunnit göra en nödvändig sak. Jag har varit till banken och skaffat ett VISA-kort. Och frågat en hel del om vad som gäller i England. Bra att få ett riktigt VISA istället för att ha ungdomsvarianten. Nu ska jag fortsätta kolla på flygresor. =) Jag måste nästan skriva en lista på saker jag måste göra innan jag åker. Det blir för mycket funderande på kvällarna som hindrar min sömn.

Ikväll blir det ut att äta. Vet inte riktigt vilka som ska med än men det blir nog lite folk i alla fall. Gaah jag vill inte missa Idol-finalen.

Åh kul att träffa Jenny och Kim igår.