Mitt liv i London!

Hohoo! Äntligen dags för en uppdatering. Jag lever liivet i världens för tillfället dyraste stad, heh. Luften är så skitig och jag har varit sjuk. Känner mig ständigt lite förkyld. Men annars är det BRA!  ;) Maten måste seriöst vara det bästa.

Mitt rum är ett mysigt loft med fönster i taket, högst upp i huset. Tror det är 6 trappor eller nåt..värsta work outen varje gång man ska upp. Nackdelen är att man hör planen hela tiden. Och tåg.

Barnes är iaf mysigt. Det är lite gamla stan-känsla blandat med irländskt. Husen är snygga och skitdyra. Det ligger många fik här och ostaffärer och småbutiker. Vill man ha riktig shopping är det innerstan som gäller. Har gjort det fattigaste fyndet i hela historien! 12 par örhängen för en dryg 20:a. Haha måste slå Anna.

Har stått på Picadilly circus och sjungit picadilly circus, hihi. Och sett alla kända saker typ. Älskar London för människorna. Här finns alla nationaliteter. Går ju i skolan nu också. Man fick göra ett prov för att se vilken nivå man ligger på. Jag fick advanced, hjälp. Det är skitsvårt men man lär sig massor. Umgås mest med mina tyska kompisar, men även med många svenskar. Londonkillarna är faktiskt sååå heta Joanna, inte alls vad jag trodde!

igår var jag på Harrods och hade bara råd med en brownie..hahhaa. Mer uppdateringar kommer....

Shiiit helt sjukt

Oh my god vad sjukt det känns. Jag har gosat med Jesper för sista gången på länge. Min lilla älskling! Igår hängde han praktiskt taget om halsen på mig halva dan. Jag vill inte åka ifrån min lilla bror. Om en dryg timme ska vi hämta upp Anton och Joanna och åka iväg till tågstationen. Det känns sååå sjuuuukt. Jag är så nervös! Känns nästan som jag ska köra upp igen. ;)


Image and video hosting by TinyPic

Lägger upp en bild så jag har nåt att titta på over there. Älskade Jesper!!

Saker att sakna

Nu har vi tagit den sista promenaden på ett bra tag, antar jag. Jag, Joanna och Anton. Fyyyyyy. =( Inse att jag kommer sakna allt från Joannas karlrapar till hennes bitchiga uttalanden, Antons kommentar "Men jag ska bara duscha först" och hans himla seeeeeghet. =D ALLT som är speciellt med er. Det här är nog bara början på saknaden också. Det riktiga allvaret kommer börja när jag inser att jag är helt ensam i London. Det är nog då jag skulle ge allt för att höra orden "Men fyyy! Värsta primitiva apmänniskan!" eller "Men jag lovar, det är en smurf som skrattar i Justin Timberlakes My love, hör du inte det?" Att vara en judas är inte det lättaste.

Åhhhhhhh!


Image and video hosting by TinyPic

So is it goodbye?

Alltså jag tror fortfarande inte på att jag ska iväg. Det känns inte som att jag kommer bo i London helt utan mina sötnosar. Igår åt vi avskedsmiddag på Biteline. Det blev lyckat! Vi fick värsta VIP-rummet för oss själva och det låg lappar på borden "Carolina B, VIP." Kändes ju lyxigt. ;) Kanske lite onödigt med fyra bord och soffor, vi rymdes faktiskt vid två när vi flyttade ihop oss. Men ska det va så ska det. Det var många som inte kunde komma, och det var ju synd. Anna var det ju ganska omöjligt för, hon är ju i Åre. Och Linus har sin föreställning. Larsson är i lumpen osv...

Hur som helst blev det jag, Joanna, Anton, Jennie, Johan, Kim, Sicci, Anna Persson, Björn, Henke, Johanna och Lina. Fler än jag bokat för, men det gjorde inget. Sedan tillkom Sofia också under kvällen.

Vi skulle beställa small-varianten av pizzorna eftersom många redan ätit något innan. Kl var faktiskt över 9 eftersom vi skulle ut sedan. Men de gjorde fel så vi fick medium i alla fall, men för samma pris som small. Snacka om att vara helt mätt efter det. Jag hade dessutom varit till mormor innan och hon göder en, milt sagt.

Efter det blev det utgång och det var kul. Alla följde inte med, men det var kul att de var med på middagen hur som helst. Här är några bilder på snyggingarna av all snyggings.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Åh min hals kanske inte är den bästa just nu. Sjöng ju Singstar med Anton i förrgår och gårdagen gjorde inte saken bättre. =p Men så ska det va!

Sad

Det ser så skumt ut i mitt rum. Nästan allt är ihoppackat och det är så kallt i det. I mitten står 4 stora lådor som ska bäras ut. Men jag har mycket kvar än.

Känner mig verkligen ledsen nu, jag vill inte lämna alla bara sådär. Hatar avsked. Jag ska i alla fall försöka tänka på den positiva biten, jag ska ju trots allt uppleva London. Men ändå...jag har hållt mig kvar vid samma människor under en lång tid och det är jobbigt att inte vara kvar hos dem. På fredag ska vi ha något avskedsgrejs och jag gruvar mig. Riktigt riktigt tråkigt att Linus har föreställning med sin revy just då, det suger. Hade varit så kul att träffa honom en sista gång.

Det hade varit lättare om man varit en person som hela tiden fått nya ytliga vänner och då glömt bort de andra, men det är ju långt ifrån jag. =P Tur att msn finns säger jag, hur hade det annars gått?

Daaaamnit jag är så sentimental! Så här känns det....=P


Image and video hosting by TinyPic

Nyår på en grushög

Hihi ja kvällen blev kanske inte riktigt som vi föreställt oss. Men det är ju då det är som roligast. Först höll allt på att krångla och bussarna skulle inte gå stod det. Så då skulle det inte gå att ta sig ut till Alnö där vi tänkt vara. Jag åt först middag hemma med gästerna, sedan gick jag bort till Joanna där Jennie också var. Där sjöng vi Paris-låtar och hade roligt.

Image and video hosting by TinyPic



Vi tog 22.20-bussen in till stan och gick in på krogen och vände. Snacka om dött och det hade varit tragiskt om vi slutat kvällen där. Så kom vi på den smarta idén att kolla om Alnö-bussarna gick ändå och det gjorde de! Lycka! På bussen träffade jag Linda och co, verkligen kul. Det var ett tag sen. Vi tog oss iaf till Alnö och skulle få en vägbeskrivning om vart vi skulle. Vem var det egentligen som var så värdelös på att förklara vägen?? Nån Joanna pratade med i mobilen i alla fall. Vi hade egentligen gått rätt och ringde upp igen och förklarade vart vi var. "Neej men då har ni gått fel, ni ska gå..bla bla"... Det hade vi ju inte! Vi var egentligen alldeles nedanför huset, men tog då världens omväg istället.

Anton och Erika skulle ut och leta efter oss, men de hade ju inte så stor koll de heller. Vi hann mötas innan 12-slaget som tur var, men vi hann inte fram till festen i tid. Så vi hoppade upp på en stor grushög och hängde med i grannskapets nedräkning. "5, 4,3,2,1..noll..Gott nytt åååår!" tjöt vi. Joanna hade sabbat skumpakorken så den gick inte att få upp, haha. Så där stod vi högt upp på alnö på en grushög, med bästa utsikten och såg på fyrverkerierna.


Sedan hittade vi fram till festen till slut. Snacka om lyxkåk vi hamnade i. En herrgård. Ja det var ett speciellt nyår och vi träffade en del roliga människor. Lekte "Jag har aldrig-leken". Hihi. Gott nytt år då! Jag måste visa bild på min klänning också. Like it.


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic