Gävle & Getattack

Yes, nu är jag hemma igen. Har varit två dagar i Gävle och sovit där en natt. Mamma med sina idéer, nu skulle hon till att boka rum i nåt tågvagnshotell. Det var verkligen udda, men rätt mysigt ändå. Man bodde alltså ombyggda tågvagnar. Vi var mest i Gävle för Jespers skull, han ville ju gå på djurpark. Och då passade ju Furuvik bra. Av alla exotiska djur så var nog getterna de roligaste, haha. =P När Jesper skulle gå ur permobilen sin och klappa dem blev de himlans intresserade av den och hoppade upp i den. En stod och försökte slita och stånga bort dynan. Kul var det! Fast aporna var mina favoriter, såå söta. De är verkligen som människor. ;) Efter en massa tid på djurparken fick jag se det stora shoppingcentrumet. Men det var nog mest deprimerande.


Åh det bästa med Gävle var nog att jag fick prova två nya glassorter. En geisha-strut och en smartis-strut. De var kanon båda två. Jag har då inte sett dessa sorter här! Dåligt... God mat åt vi också, kyckling fajitas bland annat. Jaja, nu ska jag gå.


Crazy/Beautiful

Hade sån tur att jag råkade slå på fyran just när filmen Crazy/Beautiful började. Åh jag tycker så mycket om den! Kirsten Dunst är en grym skådespelerska och Jay Hernandez är bara för het. ;) Hade glömt hur bra den var, för det var så länge sen jag såg den. Trots att det är en slags kärleksfilm känns den ändå inte klyschig. Fast hade det varit det verkliga livet kanske det inte hade slutat som i filmen. Men vem vet. Tycker bara att den är så underbar.


Image and video hosting by TinyPic

Åhh minnesvärd kväll!

Gårdagen var verkligen lyckad! Först stack jag och Joanna en sväng till Marmen, där vi mötte Anna och hennes nya kille. Fast de var ju segast i världen på att ta sig dit, så vi hann skvallra själva en bra stund. ;) Efter en lång simtur och lite kortspel var jag och Joanna tvugna att åka hem och fixa i ordning lite saker.

Efter det begav vi oss hem till Therese, till hennes asfräscha lägenhet i Nacksta. Hon bodde såå fint och tjejen har känsla för inredning alltså. Där grillade vi och det var himla gott. Sedan bestod kvällen mest av skratt! =D Åhh det var så kul och minnesvärt. Tack Joanna för att du var så smart att ta med dig kameran! Jag ska börja tänka på det jag med, kameran ska alltid med vart jag än går. Man vet ju aldrig vad som kan hända, eller hur? Haha, innan jag och Joanna tog bussen till Nacksta så hann vi med en sväng på stan. Och vem ser vi inte till Joannas stora glädje? ;) Han befann sig på killavdelningen så situationen blev lite knivig. Men jag låtsades i alla fall att jag skulle shoppa killkläder och gick runt och sa "Tror du inte han skulle passa i det här då?" På det sättet blev inte våra avsikter så genomskinliga!

Kvällen blev i alla fall hur lyckad som helst. Therese var precis som på den gamla goda tiden. När man hörde hennes skratt och alla hennes roliga svordomar var det precis som det brukade vara då. Så kul! Den kvällen måste göras om. Här är några av Joannas bilder som Therese skickade nyss.

Image and video hosting by TinyPic Joanna hade en skitfin tröja hon! =)Image and video hosting by TinyPic  Mörda??Image and video hosting by TinyPicHur ser jag ut??? =D

En dag vid beachen + en giant

Det är så härligt! Hösten kom inte riktigt än ändå. Alla de senaste dagarna har det varit fint väder, men det var bara idag det blev tid för stranden. Inget bad dock, riktigt så fint väder var det inte. Jag var sugen på glass redan när vi kom dit, men vi kände oss tvugna att vänta. Efter några timmar fick jag äntligen glass och då skulle jag ha en stor en också! En giant, mmmm så gott! Hade aldrig testat den förut. Det var en stor bägare med chokladglass, med nåt gott kladd i mitten. Man borde verkligen testa nya glassar varje gång, istället för att bara ta samma gamla vanliga. Pust, det är varmt! Orkar nog inte sitta här så länge. Nu har my bitch Vicky åkt, inte coolt. Du är rolig du. ;P Jao, vad ska man göra nu då? Blev nyss en promenad också...så nu är jag faktiskt rätt trött. Ska gå och äta melon, bye.

Håhå halva inne nu!

JAA! Idag har jag världens fetaste smile på läpparna. Jag klarade teoriprovet idag vilket jag aldrig hade trott! =D Åh jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt. Trodde att jag hade läst på för lite, men mina kunskaper räckte till gott och väl. 60/65. När jag kom dit satt ett gäng andra nervösa stackare där och pinades under väntetiden. Sedan fick man gå in i själva salen, där det satt en "övervvakare" som såg så sträng ut att jag genast ville vända. När första frågan visades på skärmen ångrade jag att jag gått dit. Jag satt och velade mellan alternativen och blev under tiden ännu mer osäker på min kunskap. Det rörde ihop sig i huvudet och jag hann tänka "ahapp, det var det, nu måste jag säga till dem hemma att jag misslyckades." Men sedan kom en del frågor som jag var helt säker på och bara genom logiskt tänkande kunde jag lista ut rätt svar på de andra. När det kom upp ett "Godkänd" på skärmen visste jag inte vad jag skulle tro. Jag var till och med tvungen att fråga om det var sant. ;)

Hehe när jag gick därifrån med ett flin uppe vid öronen mötte jag en pappa med ett barn. Diskret som ungar är hörde jag när de hade gått förbi mig: "Sååg du vad glad hon såg ut pappa? Tänkte du på det?" Klart jag är glad, men jag hade varit gladare om det var körprovet jag hade klarat. När den dagen kommer då jag ska ha uppkörning ska vi inte tala om hur nervös jag kommer vara. Jag kommer inte vara kontaktbar.....hua, längtar inte!!

Jag chattade med Nick ;)

Haha fan vad jag är bra. Det var väl ca 10000 ungjäklar som gick in och chattade med Nick Schröder efter sommarlovsmorgon idag..och så JAG! =D Och det tog huuur lång tid som helst innan någon av mina frågor kom med, men jag fick svar. ;) Alla ungar frågade dumma saker om programet, men jag ville verkligen veta om han gillade rödbetor.

Fråga:Hej Nick! Gillar du rödbetor?Carro
Svar:Inte jättemycket, men det är gott till mos.Nic


Också cooolt!

Vilket slut det blev på Flyg 29 saknas då! =( Fortsättning följer...stor besvikelse.

Tänk vad tiden går fort

Image and video hosting by TinyPic , en busig liten tuffing i solbrillor



Image and video hosting by TinyPic NU, så förväntansfull
 (Bilden blev konstig, för den höll på att krångla sig)


Åhåå tiden går så fort så jag bara vill GRIINA. Men det kan jag inte just nu för jag är på bra humör, tack vare Joanna. =D Hon var så rolig när vi var ut, för hon tror att det finns ett land som heter Arabien! =D Jag hoppas inte det gör det nu bara för det...men jag är nästan säker på att det inte gör det så ;)

Shit vad liten man var på den första bilden..en liten skitunge med My little Pony-nattlinne. Nu är man vuxen och snart pensionär. Snart död...;P Okej jag kanske ska lugna mig lite nu. Men jag vill veta vad jag ska göra!! Vad ska jag göra med mitt liv? Tack och lov att jag redan nu känner att jag både upplevt, åstadkommit och sett en hel del, det tar bort en hel del ångest. Men fortfarande, det är inte i närheten av allt jag vill göra och se! Jag blir så rastlös och jag kan inte vänta.


Hetingarnas HETING!

Åhåå jag skulle kika på imdb en snabbis och GISSA vem som fyller år idag? Världens hetaste heting, enligt mig. Det hade jag ingen aning om, men tur att man inte missade det då. ;) Undra vad han får för presenter? Undra vad bitchen Scarlett ger honom? =P


Image and video hosting by TinyPic

Jag måste råna en bank

Bahhh!!! Har nyss kollat igenom nya H&M-katalogen, där alla fiiina höstkläder finns. Vad ska jag ta mig till? Jag vill ju ha ALLT nästan. =D Fan alltså, jag har 2 alternativ som jag ser det. Antingen råna en bank, vilket kan bli lite svårt. Annars får jag sälja mig på gatan...det är lite..ehm..desperat. Men vad är jag då?Annars kan jag ju låta bli att köpa något, men det klarar jag knappast. Jag måste ju till exempel ha en jacka...man kan ju inte frysa på vintern. =) Igår hade jag ett långt samtal med Johanna och hon är lika på som jag att göra något till hösten. We're gonna make it. ;) För allvarligt, vad ska man göra här i tråkiga Sundsvall? Det är inget alternativ. Känns inte som att hon kommer dra sig ur faktiskt, så det är ju bra.

Vad är det jag alltid sagt förresten? Har Aftonbladet REDAN kommit på att Calle-Phille och Orlando är grymt lika? Seegisar. ;)

Image and video hosting by TinyPic

Inte bara jag som är barnslig! ;D

Efter en skrattfyllt promenad med Joanna idag fick jag reda på något roligt. Det är nämligen inte bara jag som slaviskt följer sommarlovsmorgon på svt, med ful-roliga Nick Schröder. Både jag och Joanna älskar "Flyg 29 saknas!" Ni vet, i slutet brukar det ju vara en serie för de äldre barnen, på engelska. =P Den här gången handlar det om en grupp ungdomar som varit med om en flygolycka och blivit fast på en ö. Det är såå likt Lost. =P Kan inte hjälpa det men jag tycker det är grymt bra. ;) Roligast var nog när Joanna berättade vilka andra barnprogram hon var fast i. Haha Franklin!..Den där sköldpaddan. Vi kom också på att det går en hel del bra program på kunskapskanalen. Tittar man på något där blir man ofta fast. Sedan funderade vi på varför man inte kan se något utbildningsprogram ensam. För så är det för oss. Man blir uttråkad snabbt då. Men om någon annan sitter med och kollar då kan det plötsligt bli hur intressant som helst. Hur kan det vara så?? Många funderingar...



Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Kanske fulast!                                                                     Kanske bäst!

Hemsön i mitt hjäärta

Nu har jag kommit hem från stugan, men jag skulle nog gärna stannat ett par dar till. Det är SÅÅ fint där, älskar stället. För dem som inte vet vad Hemsön är för en ö så kan jag berätta att den ligger utanför Härnösand. Där vår stuga ligger har det varit ett gammalt fiskeläge och det är en jättemysig vik med en massa sjöbodar och klippor. Ser ut som i Skärgården ungefär. Tyvärr var det ju inte jättebra väder, men alltför dåligt var det inte heller. Det blev flera långpromenader och när det inte var väder för sånt så satt vi inne i stugan och åt räckmackor och andra godsaker och en dag åkte vi in och spanade lite i Härnösand. Jag kunde inte låta blii att köpa 2 par örhängen och en väska. Men det var rea, så inga problem. Nu har jag 80 par! =D Nu måste jag snart kila också. Ska se Matildas teater. Faan jag såg skyltar nu om Nadias och Linus teater sitta kvar, men den har man ju missat vid det här laget. =(

Där satt snyggingen vid ån

Jajjamen, idag gav vi oss ut med båten. Det var lite väl blåsigt, men härligt iaf. I liiike the sea. Efter att vi åkt en lång tur och fikat mm så bestämde vi oss för att ta en sväng ut på Selångersån. Och vem sitter där om inte "Lee" med två kompisar. Och han leeer. ;) Åh! Fast han är inte så het när han har blont hår, som dessutom börjar bli rätt långt. Som brunett var han ju ashet. Men det där leendet alltså. Jag kunde inte annat än fånle jag med, hihi. ;)

Image and video hosting by TinyPicIdag ska jag hissa starka människor. Människor som varit med om hemska saker och som inte gnäller. Istället för att klaga skriver de en bok om sina upplevelser för att hjälpa andra. Ex Magdalena Graaf. cred åt kvinnan.
 
Image and video hosting by TinyPicBackslick ska jag dissa. Jag kommer helt enkelt inte på så många negativa saker just nu, så det får bli något oviktigt. =P Men jag blir galen på Matilda som tjatar om hur hett det är. Ehm, det är så obeskrivligt inte-hett!!

Stranden + hissning, dissning

Jaa vad ovanligt att det skulle bli stranden. Idag var det med familjen och vi kom iväg rätt sent mot för annars. Har egentligen inget att berätta, så jag tror jag ska hissa och dissa lite.

Image and video hosting by TinyPicAstrid Lindgren! Enligt mig är alla hennes verk näst intill magiska. Jag zappat en hel del när det inte finns något kul att kolla på på TV:n och när man kommer till en kanal som visar något Astrid gjort blir man alltid fast! Man märker det efter ett tag och det är lite skrämmande hur fast man blir. Att det fortfarande är roligt att kolla på liksom. Mamma berättade att när jag var liten dög inga tecknade program, Astrid skulle det vara!

En hissning till måste jag få plats för,och det blir den irländska dialekten! Såg ett program där Colin Farrell blev intervjuad och god damnit vad sexigt karln pratar. Åhh jag måste nästan åka till Irland till hösten och ragga. Se filmen Bondock Saints för att höra (och se) sexiga irländare.

Image and video hosting by TinyPic Något som är stabilt är min vardag. Det händer inget exeptionellt kul och heller inget alltför tråkigt. Stranddagarna är lite enformiga, men med rätt sällskap blir det ju kul. Jag önskar bara att det kunde hända något speciellt, som bryter mönstret.

Image and video hosting by TinyPicOvissheten om framtiden. Hjääälp vad ska jag göra till hösten?

Beachbabe every day ;)

Håhå så varmt det är! Eftersom inte jag har något vettigt alls för mig på dagarna så brukar det bli stranden. Igår blev det Rännö med Joanna, Jesper och mami kom dit också. Det är såå underbart och det enda negativa jag kan komma på är de jäkla insekterna som vill vara hos mig jämt. Idag åkte jag till Hudik, tro på fan att de glada Hudiksvalls-borna hade en skitfin strand. Och det var inte ens kallt i vattnet, trots att det är hav. Det hemska var att en åttaårig pojke drunknat igår på den stranden fick vi reda på. Fy fan alltså. Sånt borde bara inte få hända. Hur som helst hade vi en himla trevlig dag och den avslutades med en god tacotallrik. Nu ska jag ut och åka båt!


Måste visa mina superbra spanarglasögon. De var användbara idag kan jag säga...Jag ser allt, men ni ser inte att jag ser..så att säga. Åhh sommar!




Image and video hosting by TinyPic

Gratis Gatufest

Igår var det invigning av Sundsvalls Gatufest. Kvällen var gratis, så det var ett bra tillfälle för oss fattilappar att passa på. Det var en hel del artister där ändå, kanske inga av kvalité men. Det var ju Rix Fm som tagit dit gänget, vad kan man vänta sig? Marie Serneholt var väl kvällens skämt kanske. Kan människan aldrig göra annat än sjunga playback? Aja, det var hur som helst en trevlig kväll. Det är ju alltid kul att träffa människor. Speciellt de från klassen som man saknat. Innan det var dags att bege sig till Joannas jobb gick jag runt en sväng på stan. Jag blev verkligen positivt överraskad av hur mycket jag INTE ville köpa. Alla reagrejer var skitfula, hiimla bra för mig. Jag ska förresten sno Sofie Fahrmans (aftonbladets modeskribent) symboler för saker jag tycker är bra, stabilt eller anus. Hon skriver bara om modesaker, men jag ska skriva om lite allt möjligt.


Image and video hosting by TinyPicGlass! Att unna sig glassar ofta på sommaren är väl ett måste ändå. Helst ska nya provas på och jag har redan hunnit med flera nyheter. Jag kan verkligen inte bestämma vilken jag tycker bäst om. Solero och olika Magnum är väl de man tar oftast. Men på torget har de god kulglass!
 
Image and video hosting by TinyPic Shakiras - Hips don't lie. Den börjar bli lite uttjatad nu, men när man hör den blir man ändå lika danssugen. Ett plus för videon också, bruden dansar ju såå coolt.

Image and video hosting by TinyPicGetingjäveln som attackerade mig igår. Den kunde inte välja något annat ställe än busshållplatsen som var full med folk heller. Där stod jag och viftade som en galning, kämpade som en tok mot det envisa äcklet. Jag måste ha sett himla ful ut.

Återigen stranden

Jajjamen, det är så mina dagar ser ut. Stranden, promenader och glass. Kan det bli bättre? Visst, jag är fattig men jag har ju så kul ändå. Idag simmade vi fleera gånger till och med. Det var absolut nödvändigt i den extrema hettan! Nu ska jag käka sallad till middag. Åh appropå det, igår kom mami och Harry hem från fjällen. De hade fångat fisk som var sååå god, röding och öring tror jag det var. Några bitar såna på en hårdbrömacka med salt och vitpeppar, mmm. Så gott! Det var allt för idag. Pust det går inte att sitta här mer än en kvart eller så...för varmt!

Grillkväll minus grillning

Pust, jag har nyss varit ute och promenerat i värmen, så nu sitter man här rätt död. Klockan är inte ens 12 och jag har redan hunnit med det. Jag vaknar tidigt jag, för solen lyser ju in i mitt rum. Aja, det blev en trevlig kväll igår hos Larsson i alla fall. Vi struntade i att grilla, för det blev ju så dåligt väder. Men några gjorde det och då satt vi och kollade på film en stund. Och tro på fan att det hemskaste av det hemska ska inträffa! Det är MIcke och Molle på tv!!! Anna vägrar att byta så jag går ner. Men jag vill ju sitta med dem så jag går upp igen och sätter mig åt ett håll så jag inte ser + att jag håller för öronen. Så får jag sitta ett bra tag och så måste jag tugga snabbt på tuggummit för att inte höra tv:n ändå! Men så händer det ändå! Jag råkar ta bort händerna och sluta tugga snabbt bara i några sekunder. Och vilken replik kommer inte? Joo..."Vi ska ju vara vänner för alltid.." DÅ är det kört. Jag förstår verkligen inte, men självklart börjar tårarna spruta. Anna och Joanna, de elakingarna, de skrattar bara, inte snällt! Killen som satt där uppe med oss, Ville, var iaf snäll och förstående. Mer än vad man kan säga om er, bitchar.

Det går i alla fall över efter ett tag och vi får syn på något MYCKET bättre på tv:n. Gael Garciá Bernal! Det var den där filmen Anton tipsade om, men vi såg bara en stund. Och där var det en Gael i typ genomskinliga kalsonger, hoho vi klagade inte. Sedan såg vi en bit på Alfie, bara för Judes skull. Vid den tidpunkten ungefär hade de andra ätit klart och fler folk började droppa in. Så då var det dags för det roligaste på den kvällen. Vänner-spelet! Det var ju skitkul. Det var tjejerna mot killarna och självklart vann vi. Man fick en massa pinsamma frågor och så gällde det att försöka lista ut hur motståndarna tänkte. Efter det blev det kubb, men jag suuuuger som sagt på det! Vi vann ändå, vi hade en stjärna i laget. Det var så förjävla myggigt ute att vi gick in sen och kollade lite på CSI. Jag och Joanna gick till Larssons rum för att skvallra lite, och råkade skrämma Emelie. Hehe, ja det var en kul kväll som sagt. Roliga människor man aldrig träffat.