Födelsedagsfest

Har simmat idag, det var häärligt värre. Nu ska jag äta vitlöksdränkt mat innan jag ska iväg på Anna Perssons födelsedagsfest. NICE. Näe men det ska bli kul i alla fall. Har fått köra idag med och jag blir bättre. Kanske inte hinner bli tillräckligt bra tills på torsdag men skitsamma. Jag tänker prova!

Nu ska jag väl fixa i ordning mig lite...bye!

Stars are blind

Tjoho. Igår var jag TRÖTT kan man säga. Det kanske Anton märkte. Klev ju upp himla tidigt för halkbanan och på eftermiddagen/kvällen åkte jag till Anton. Först promenerade vi en bra bit. Sedan spelade och sjöng vi lite, självklart the one and only song Stars are blind. Haha. Vi är ju för bra...

Sedan såg vi film. The lake house och jag hade nog uppskattat den mer om jag inte varit halvt sovande. Men den var ju bra ändå. Förvirrande för en trött hjärna. Shit vad trött jag var där i slutet. Och när jag skulle gå hem kände jag mig full. När jag kom ut i nattmörkret stapplade jag ner för backen och höll mig nätt och jämt på fötterna. Synd att inte Joanna kom också. Det är alltid mycket roligare när man har sällskap att gå med hem än när man ska gå heeelt eeensaaam i mööörkret! BUHU.


Undra vad det blir ikväll då. Nåt verkar vara på G i alla fall.


Halkbanejäkel =P

Kom nyss hem från halkbanan. Den gick bra, men inte från början. =P De hade bytt plats på varvmätaren och hastighetsmätaren så jag kollade på varvmätaren och kom upp i en alldeles för snabb hastighet. Haha det var lite kul...fast inte när jag snurrade runt sedan. Huuuu, men det gick ju bra. Älgen Helge lever. Blev ganska långdraget för det var så många varv man skulle göra. Så jag kan ju inte säga att jag tyckte det var jättekul precis. Men det är bra att ha den gjord, jag förstår varför man är tvungen att göra den.


Har sett filmen Tjenare kungen nu också. Haha suck. Den var rolig iaf. Får en att tänka på hur långt man är villig att gå och vad man är beredd att göra för att komma dit man vill. Tål att tänkas på! Hur mycket ska man smöra här i livet?




Klassisar på stan

Det gick rätt bra att köra igår. Fast en sak var lite rolig...först lyckades jag göra en perfekt sväng i en rondell och han berömde mig. Sedan när vi kom till nästa gjorde jag helt fel. "Hum ja det här var ju inte alls lika bra"... Jag fick lära mig om hur man skulle köra i de olika körfälten och läsa pilarna rätt. Huhu jag är så förvirrad.

Först träffade jag Johan Mjukhand på stan, åh så roligt! Synd att jag inte hann stanna så länge och prata med honom, jag var på väg till körlektionen. Hela klassen måste ju sakna Johan, gulligaste människan.
Sedan efter körlektionen hade jag också lite tid över på stan, då träffade jag Jenny och Amanda. Roligt. =) Träffade även på chefen...Gick också förbi Twilfit och Subway för att se om jag skulle få en skymt av Joanna eller Anton, men nope. De jobbade antagligen inte igår.

Idag ska jag också köra. Åhh tyypiskt!

Sångstund

Hade en rätt så trevlig dag på jobbet igår, om man inte räknar med all disk. Jag fick sitta ute i solen och sjunga med tre gamlingar. Åh så kul! Jag är deras idol nu, yää. ;)

Idag ska jag in och köra, det är alltid gruvsamt. HJÄLP säger jag bara förresten! De har lagt upp ett program åt mig och vill att jag ska köra upp den 5 okt!!!! Det är ju hur snart som helst. Räknar verkligen inte med att klara det, men jag tänkte testa ändå. Fan jag orkar inte vänta längre. =P Dumt men...Halkbanan är på torsdag, great.

Åh jag bara älskar när de klockrena svaren man vill ge kommer på en gång istället för långt efteråt. Lyckades ge ett sånt bra svar. ;) Right Anton?

Så GE UPP nu snälla.


Off to the oldies

Pust. Har nyss varit i stan och haft dubbel körlektion. Körläraren var sen så då blev jag lite orolig, men han kom så småningom. Det gick väl bra, jag är ju kanske ingen stjärna om man säger så. Nu ska jag snart till mina oldies för en låång dags arbete. Slutar 21.30 idag...en fredag kväll! Det är liiivet det. ;) Ska ju även jobba söndag morgon så det här kommer ju bli en extremt trevlig helg. Trevligt blir det nog...bara med fel personer. Hade ju gärna umgåtts med mina sötnosar istället för med gamlingarna och personalen. Men så är det...

Åhh en annan låt som är mäktig att lyssna på när man sitter på bussen eller promenerar är Kate Bushs  Wuthering heights. Man känner inte igen den först när man hör den men sedan blir det ett "ahaaa-just-ja-den-här"-moment. Så bra!

Just ja, träffade Helen en dag med när jag hade en timmes rast från jobbet. Mitt på Matfors. Så ovanligt att se henne här. Hon är bra trevlig hon. Blir aldrig några stela kallpratssamtal med henne, trots att vi nästan aldrig träffas.

Trivsel

Nu har jag slutat jobba för idag. Blev hemskickad lite tidigare, brukar bli så på kvällarna. Måste ju säga att jag trivs väldigt bra. Personalen är kanon och gamlingarna är ju sockersöta. Och det går bra.


Var med Fjanton darling igår och såg film. Först en bra som hette Me you and everyone we know och sedan en skiiitfilm som kanske bekant heter Silent Hill! Snacka om skit! Anton den dummern skulle skrämmas också. Så nu ogillas han! ;) Den första var bra för den handlade om en hel del roligt skumma människor, och sånt är ju alltid kul. Fick även se Desperate Housewifes, woho!


En DÅLIG sak har dykt upp. Jag måste jobba på söndag. 06.45 börjar jag och det innebär att jag inte kan följa med på kräftfesten. =( Hade faktiskt velat det. De flesta som skulle dit är ju ändå roliga. ;) Kaanske inte alla *host*.


Trolldeg på jobbet!

Kom nyss hem från jobbet. Idag gick tiden rätt fort ändå och det var ju bra. Jag, några ur personalen och några gamlingar lekte med trolldeg! =D Det var KUL. Jag gjorde troll och gamlingarna tyckte de var såå fina. ;)

Igår blev det först promenad med Anton och sedan kilade vi hem till honom och Joanna kom efter ett tag. Vi sjöng Stars are blind och en massa annat roligt (Anton spelade gitarr). Sedan såg vi på Prison Break, yeah yeah. Kunde inte stanna så länge eftersom jag skulle upp tidigt idag. Imorrn ska jag jobba kväll. Men vi ska göra nåt ikväll med va? Väntar på att Joanna ska komma hem från the job.


Jag älskar att lyssna på Babyshambles låt Fuck forever när jag är ute och går. Åhåå så bra. Pete Doherty må vara skabb nr 1, men den låten äger.


Shit Maj-Britt...

Jag är lite chockad måste jag ju säga! Ny regering och ny statsminister...inte varje dag det händer. Vad händer nu då? Det var min första tanke. Det ska bli spännande, verkligen. Konstigt känns det ju, men det behöver ju inte nödvändigtvis betyda dåligt.

HAHA

Måste citera Linus, han är ju FÖR rolig.

"Anton ser ut som en ung Clabbe när han sätter på Joanna!"
"Är det Idol fuck-audition?"

Hahahhahaa.
Jag kan inte ens kolla på bilderna utan att skratta högt. De är bara för bra.

Porr-bilder från igår kväll HAHA =D

Igår var vi verkligen såå porriga! Det hela började med middag hemma hos Joanna. Hon hade lagat mat och allt. Det var jag, Theresé, Sofia, Joanna och sedan kom Anton. Sofia skulle hem rätt tidigt och någonstans efter det slog det slint. =D Det var säkert Antons fel, det brukar det ju vara! Här kan ni själva se vad vi hade för oss igår kväll! HAHA =D Theresé var verkligen bra som porr-regissör. (Lägg märke till hennes min på bild nr 6 också!) Först var det rätt ehm..normala bilder med våra favorit-poser...men sedan spårade det ur. =D Lägg speciellt märke till bild nr 7. Jag skrattar seriöst högt åt den! Era jäkla kåtbarn!! Efter de heta stunderna slappnade vi av med filmen Lucky number Slevin...åhå Josh!



Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Det var här det slutade. Ni kanske ser på Anton att det var han som bangade ur först. Han orkade helt enkelt inte med mer här!

Idag har jag röstat! Wohoo.

Dumma amerikaner

Tralala..nu ska jag snart åka till stan och köra. Såg nyss på Jay Leno där Scarlett Johansson var gäst. SUCK, hon var inte alls rolig. Än en gång fick man sin uppfattning av amerikaner bekräftad, de vet ingenting om omvärlden. USA är världscentrumet, det runt omkring behöver man inte ha någon koll på. Scarlett babblade på om hur besviken hon blivit när de skulle spela in filmen The Black Dahlia och de ändrat inspelningsplats från Rom till Bulgarien. "Åh det var fruktansvärt, jag hade sett fram emot att få spela in i Rom. Och så säger de att vi ska spela in i Bulgarien!" Hon pratade om landet som att det var nåt sunkigt krigshärjat land eller liknande. Och sedan visade hon prov på intelligens. "Det visade sig att det var okej där ändå. Jag skulle ju aldrig ha tänkt tanken att åka dit annars, det är ju inget turistmål eller så. Men folket var så trevligt där". Och hon visste inte om man kunde äta maten där, så hon åt en massa gurka! Och tonfiskmackor, det vågade hon sig på...

Inget turistmål, näe...inte alls. Bara ett av Europas största, men annars så. HJÄLP! =P

Förvirrad men med koll

Igår skulle jag och Joanna sätta oss och försöka få någon ordning på vår framtid. Vi skulle alltså bläddra i diverse högskole- och universitetskataloger. Såklart har de beteendevetar-programet här i Sundsvall, ordnat och strukturerat in i minsta detalj. Men vill man plugga här? Heeeelst absolut inte. I Uppsala där man vill plugga där var det jätteknäppt. Man skulle pussla ihop sina kurser själv och det var för komplicerat. Vi måste kontakta någon...that's it. Vi funderade på om man kunde smita in hos syon på Västermalm kanske, ingen av oss har ju gått där och vi skulle nog inte bli igenkända. ;)


Johanna är i ROM!! Jag är sååå avis. Hoppas du har det bra där i alla fall. Spana åt mig med!


Det blev en promenad med Fjanton igår kväll med. Och jag har kommit på att valet är PÅ SÖNDAG! Inte om sisådär 2 veckor till som jag hade gissat på. Undra om det blir Maud ändå som får min röst? Jag är ju inte åt höger, men inte heller väster. Jag är som vanligt förvirrad.


Åh de ringde från Tuna strand idag! Jag ska gå en till inskolningsdag på torsdag. Yes, yes. Jag fick tacka nej åt imorrn som det var tänkt från början. Det kändes inte alls bra, men jag var rätt tvungen. Har dubbel körlektion och ska till tandläkaren och det är så svårt att få nya tider som passar bra. Så då blev torsdag mycket bättre, wihiee.


Yes! Jag bara älskar att läsa tidningar när jag ser artiklar där folk tänker precis som jag. Läste ett reportage i VR där det kunde ha varit jag som skrev den kvinnliga kändis-utelistan! YES. ;) //Carro med kollen. Hah. Nästan samma motiveringar, lite skrämmande.


Åhh minns ni detta??

Jag har hittat en skiva med sparade bilder på. Tyvärr är det mina äldre bilder från digitalkameran. Skulle önska att de nyare också fanns med för de är roligare =P Så det passar ju bra på en sån här uschlig dag att ladda upp lite glada bilder. ;)



Image and video hosting by TinyPic 



Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Höstmys och ny förebild

Jag älskar hösten! Trots kylan och blåsten just nu kan jag inte vänta tills löven får sina fina färger och jag kan strosa runt i mina nya jackor. ;) Och när man åker 42:an vägen hem från stan ser man hur himla fint det är här. Man är hemmablind, helt klart.


Igår var jag och Anton hos Joanna och såg Idol. Sedan såg vi filmen Adam och Eva. Björn Källman, hihi.


Jag läser en skitbra bok just nu, "Att hjälpa sig själv" heter den om jag minns rätt. Och det är författaren till Pojken som kallades Det-böckerna som har skrivit den. Dave Pelzer. Den handlar om hur han gick vidare efter att ha varit grovt misshandlad fysiskt och psykiskt genom hela barndomen. Och han ger en massa råd till människor i olika situationer. Jag har länge funderat på vem jag har som förebild här i världen och har aldrig kommit på någon. Jag menar, jag beundrar människor för vissa speciella egenskaper de har, men något helt paket har jag inte kunnat namnge. Nu vet jag en person, Dave Pelzer. Den sista boken i serien får en verkligen att tänka till och värdesätta det man har.


Åhh shoppat!!

Idag var jag uppe med tuppen, nästan i alla fall. Körlektion i gryningen. (Egentligen var det kvart i nio och det är inte speciellt tidigt ändå för en morgonmänniska). Jag fick köra med en tjej idag och det gick ju bra.

Men till det underbara...det jag gjorde efter att jag kört. Jag shoppade! Åh det var så länge sen så jag inte kunde låta bli att slösa lite hit och dit. Först skulle jag nöja mig med en höstjacka som jag hittat på h&m. Men det blev en scarf till den också. Efter det hade jag fått syn på vinterjackorna och jag köpte en grå. Fast det var väl lite mer åt en höst/vinterjacka..men jag ska ha den på vintern. Och när jag ändå var igång unnade jag mig den underbara randiga halsduken jag suktat efter på Åhlens. Sedan skulle jag till bussen, kanske var lika bra det. =P Men det kändes så himla härligt att få unna sig lite kläder...som jag dessutom absolut behöver.
Image and video hosting by TinyPic

Hotellnatt

Tjeena. Nu är jag hemkommen från Hassela. Blev bortskämd med god mat, hotellfrukost och en supervarm bubbelpool. Imorgon blir det en tidig dag. Har först körlektioner (2 st) sedan är det det här konstiga mötet vi ska på. =P Jag är SÅ nyfiken på vad det är för något!

De coolaste kvinnorna-lista

Jajjamen, nån rättvisa ska det vara. Efter alla kill-listor är det dags för en annan. Har lite tråkigt nu så jag ska göra en lista över de coolaste kändis-brudarna. Den blir inte i nån speciell ordning.

Uma Thurman - Of course! Hon är så självklar att jag måste börja med henne. Hon är så egen. Inget vanligt utseende heller där precis och hon kickar ass i Kill Bill. ;)
Kate Winslet - Hon ska också självklart vara med. Hon är ju kanske hur bra som helst.
De desperata hemmafruarna - I love you all. =P Snacka om bra skådisar. Eva Longoria kanske inte riktigt kan räknas in här. De anda är helt enkelt super, hon är bara medioker. Men ack så rolig karaktär ändå.
Rachel Bilson (OC) - Hon är cool! Till skillnad från Mischa så har hon attityd och personlighet. Riktigt sweet. En sån man skulle vilja ha in i kompiskretsen. =D
Nelly Furtado - Tjejen som kan göra sexiga musikviedor utan att ta av sig alla kläder. Det skulle Brittan aldrig klara ;P Minns fortfarande Nellys färgglada jeans från svunna tider..men nu är det en annan stil på G
Rachel Macadams - Hon är också skitbra. Speciellt i filmen Dagboken! Eller hon är helt enkelt alltid bra.
Carolina Kluft - Så äkta, så skönt sund. Verkar ha en sån bra inställning till allt.
Jennifer Aniston - Någon som har utstrålning. Brad din korkade idiot...Och vem kan motstå karktären Rachel?
Charlize Theron - Hennes val av roller gör henne så självklar på listan. Hon är såå TUFF. Asbra i Monster.
Jessica Alba - Hon verkar vara rolig och jordnära. Sånt uppskattas alltid.
Emma Andersson - Japp, tro det eller ej. Hon verkar vara hur trevlig som helst. Inga divalater där...
Carolina Gynning - Av de dokubrudar som placerats i bimbofacket är hon den som jag tycker skiljer sig. Natacsha, Olinda och Elita får inte vara med, men jag gillar Carolina helt enkelt. Trots att hon säger ordet lixom i varje mening. =P Lite cool är hon ju i varje fall...
Linda Skugge - Sättet hon skriver på alltså, Haha! Hon har ju så mycket krut i käften. =P
Lily Allen - Hon påminner ju verkligen om en kvinnlig Michael Skinner. Jag gillar hennes musik och stil.
Brittany Murphy - Hon är verkligen en bra skådespelerska. Hon varierar sina roller grymt bra. Hon kan se coolt skabbig ut =P Näe...jag tycker faktiskt inte att Courtney Love kan det Anton...=P
Kirsten Dunst - Samma som ovanstående. Talangfull. En kändis man inte riktigt kan låta bli att ogilla.

Jag har säkert glömt många viktiga. Speciellt mindre kända svenskor. Men jag valde att ta med lite mer kända den här gången. Här är några få som jag helt enkelt inte klarar av...eller bara ogillar. =P

Mischa Barton - Finns det någon tråkigare? Tycker hon helt saknar charm, utstrålning, utseende och bara helt enkelt verkar astråkig. Och utan sitt smink bli det föör mkt =P. Jag kan medge att hon ofta klär sig snyggt, men annars toppar hon listan på folk som verkligen inte hör hemma i Hollywood. Värdelös kan jag faktiskt kläcka ur mig...=P
Angelina Jolie - Tro det eller ej. Visst hon ska cred för sina hjälpinsatser i världen, men annars tycker jag att hon suger rätt hårt som skådespelerska och hon verkar bara helt skruvad. Inte på ett coolt sätt som jag kan tycka att andra lyckas med. Hon blir inge coolare i mina ögon för att hon är helt annorlunda. Uma lyckas, men tyvärr inte du.
Nathalie Portman - Kanske också lite chockerande. Förut tyckte jag hon var rätt cool, men att vägra fota sig med små fans om hon inte är helt sminkad är bara såååå ocoolt. Hennes motivering är att hon inte vill att världen ska se bilder av hur hon ser ut egentligen. Usch för sånt där...Ett plus ska hon dock ha för att hon utbildat sig och allt.
Marie Serneholt - Med den enkla förklaringen, ser man ut som en dålig Barbie-kopia som dessutom inte kan sjunga utan playback så hör man inte hemma i stjärnglansen.


Kom ihåg att det här endast är mina åsikter. Ni får tycka preciiis vad ni vill. Även om jag har rätt ;P



Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic De grymmaste.

Porn star photo shoot =D

Åhh jag måste visa de 2 första bilderna som Anton fotade. Alltså jag som avdankad porrstjärna som gör vardagssysslor. Så kul! Det gick inte att förstora så mycket (då blev det shitty kvalité) men gå in på www.freakyhedgehog.deviantart.com så ser de bättre ut. 

 
Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic