Nä nu drar vi till London

Vad säger du Joanna, är det inte dags att dra nu? Det är nog TEMPO jag saknar här. Alltså inte affären Tempo i Matfors, den kan jag leva utan. Men det händer inget värt att nämna i den här hålan! Man blir en slö människa och gör inte mycket vettigt precis. Ut och leva livet nu tack...på riktigt. Skulle vara så najs om vi kunde jobba och bo där efter vi slutat, i storstadspulsen. Och bo granne med Jude Law som Annelie gjorde! Tänk dig oss där Joanna. Skulle aldrig komma på tanken att börja plugga nu, det är seriöst vansinne. Även om man tror att man vet vad man vill nu är risken stor att man faktiskt inte alls gör det. Det räcker inte med att vara ganska säker. Jag SKA ha ett roligt liv.

Dagen började för övrigt bra med fiinfint väder och en promenad med Joanna till Matfors. Hon skulle hämta ut sitt paket med den skitsnygga tunikan. Nu kan det fina vädret gärna få vara för alltid. Undra vad vi ska hitta på ikväll? Verkar bli film hos Joanna.

Det kanske är papparazzifotograf jag ska bli?

Måste ladda över bilderna till den här datorn från resan. Shit vilken smygare jag är! Inte många som kan ta kort på stjärtar på nära håll helt obemärkta, med blixt dessutom.
Anton förresten din knäppe fan - du är inte snygg! Som Katta sa i din dröm. Det är så roligt att använda det. Men du var inte så snäll med mig du heller i min dröm; "Lär dig tycka om dig själv för fan." Haha vad ska det betyda? Fast jag är iaf inte jugoslav som du.


Igår skulle jag och Henke säga hur less vi var på varann. Alltså på skoj som vi brukar. Jag sa "Alltså fy fan vad jag är less på dig, vet du det?!" Han sa "Men jag lovar att jag är mer less på dig!" Jag: "Men jag är ju för fan inte rödhårig som du i alla fall!!" ..................Lång tystnad... och konstig blick från Henke..."Öh....jo det är du?" Haha han blev lite ställd där. Men jag har ju koppar-kastanje-kanel-med spår utav furu-färg! Inte vanligt rött inte.


Ajsing vad det regnar ute! Idag trodde Kim och Linus att jag var dum på riktigt. Vi pratade om varför man firade valborgsmässoafton. "Var det då Jesus brändes?" gissade jag.

Min Egyptenresa

Måste börja med att säga att jag SAKNAT er såååå! Blev så glad av att träffa alla viktiga underbara människor idag. Kände på mig att Joanna skulle befinna sig på H&M och det gjorde hon. Shit de har gjort så fint där! Kan de inte börja göra fula kläder istället för att skona min plånbok..eller? Men iaf..jag har ju varit i EGYPTEN! Det var ju den resan jag skulle berätta om. Alla trodde typ att man blivit bombad, men här är jag med båda benen i behåll, samt armarna och allt annat grejs. Det första som händer på Arlanda är förresten att vi möter Carola och pratar en hel del med henne. Kul, men hon lät så skum. Drogad typ och väck, men det var ändå kul! Hon frågade på vart vi skulle och om man kunde bada där och så. Eh ja..man kan bada i Egypten Carola.


Vilken häftig resa det var! Vi började med att först åka bil ner till Sthlm och ta in på Arlandaby...hotell bredvid flygplatsen. I bilen kände jag mig rätt ledsen, vet inte vad jag tänkte på riktigt..men så börjar Matilda helt plötsligt sjunga på låten "När man är bästisar..." från Micke och Molle, filmen som totalt rivit sönder mitt hjärta. Vet inte vad jag associerar den till, men nåt är det. Det är lixom en jäkla barnfilm. Iaf så började jag tokgrina i bilen, haha. Jesper höll om mig och var så himla gullig! Matilda bara "Men ge dig för fan Carro" och Jesper sa argt "Nu låter du hon va!" och höll om mig ännu mer. Han är så vuxen min bror, världens underbaraste 9-åring. Morgonen efter bar det iväg med flyget till Hurghada. Vi landade i 30-gradig värme och kom fram till vårt hotell vid halv 3 på eftermiddagen kanske. Fint hotell, verkligen! Stor pool och nära till stranden. Men städningen var ganska dålig och det var en bit att åka till stan. Men till stan kom vi första kvällen och jag köpte en väska. Shiiiiit vad jobbiga alla var där! Gud man kunde ju inte ens titta på någon utan att de ville gifta sig med en för ett antal kameler. Alla skulle fråga vad man hette, sedan var det bara pang på, då var man halvt förlovad....Sa man sitt namn var man fast och var tvungen att prata med de jävulskt påflugna killarna i en evighet, kolla i en affär kunde ta hur lång tid som helst. Alla ville också tvinga in en i just deras affär, snacka om konkurrens om kunderna där nere. Turkiet gånger tio!


Andra dagen gick större delen av förmiddagen bort på något informationsmöte på ett annat hotell för en massa turister. Där bokade vi våra två underbara utflykter, en snorklingtur med båt och en Kairoresa. Efter det blev det stranden. Dagen efter tror jag bara vi hängde vid poolen. Jag blir så rastlös av sånt...skulle aldrig kunna åka på en semester och endast sola och bada, jag vill uppleva saker! Snorklingsutflykten var UNDERBAR! När jag skulle sova den natten kändes det som om jag fortfarande simmade där nere, så skumt. Vi såg alla möjliga fiskar, i alla färger. Bland annat en närmare 3 m lång muräna alldeles under oss. Vilken respekt man fick för havet. Fiskarna lät en simma där ifred och man lät dem vara. Inga hajar såg vi, men jag var rätt nyfiken på dem. Det är ju världens näst saltaste hav Röda havet så därför hade fiskarna jättestarka färger. Åh det var så coolt! Så himla häftiga korallrev! Det var ju inte få fiskar heller, de var överallt. Den dagen åt vi på en grekisk restaurang (Joanna ni slår dem så) och jag vet inte om det var anledningen till att jag dagen efter fick ligga ensam på hotellrummet hela dagen i en kraftig magsjuka, eller om det berodde på att jag svalt så mycket saltvatten. Jag hade så fruktansvärt ont.


Den kvällen gick vi iaf och la oss tidigt, men jag kunde ju inte sova då, hade ju vilat hela dagen. Men det gjorde inte så mkt, kl 02.00 kom ju bussen för att ta oss till Kairo. (Världens 3:e största stad, kaaaos!) Det tog 7 timmar och Jesper sov mot min axel och skallades, så jag kunde inte sova nåt. Inte på vägen hem heller, men det var lugnt värt det!! Såg pyramiderna i Giza, spinxen (som såg tärd ut, den har ju ett par år på nacken nu), Egyptiska muséet och ett papyrusinstitut. Så häftigt att se det enda av världens 7 underverk som finns kvar! Vi var ner i en av pyramiderna med, rakt ner gick man i en skittrång svettig gång.
Så det har varit en häftig resa! Rekommenderar att åka dit, även om det är en grymt drygt att shoppa där. Men eftersom jag är envis ger jag mig inte så lätt mot de där snubbarna inte... det värsta på resan (näst efter magsjukan) var ju ändå när vi skulle hem! Då kom det en busslast full med skitkorkade ryssar! Fyyyyfan vad förbannad jag blev! Började käfta med en gubbe som höll på att mosa Jesper där han satt i rullstolen och hade ont i örat. GAAH! Finns inget som gör mig mer förbannad än de som är elaka mot handikappade, speciellt barn! De var ju helt otroliga, struntade helt om de svingade ryggsäcken i ansiktet på ungen. Då körde jag på dem med den. Så kul! Gubben blev asförbannad men som att inte Jesper var viktigare! Skadade människor... Till slut kom två underbara människor och sa åt en vakt att de måste släppa förbi oss, vi var ju långt efter de andra svenskarna. Det ordnade sig till slut. Vi träffade världens gulligaste familj iaf från Uppsala. Bebisen Matteo och hans två unga föräldrar, underbara. Det knäppaste jag gjorde var nog att ta papparazzibilder på en kille som solade i string! Matilda tyckte han var ashet men han var ju helt klart bög. Han gick som en anka! Bra kort blev det iaf hahha, jag är en grym papparazzifotograf måste jag säga! Jag lyckas alltid, fick en skitbra bild på Carola med.



Fan vad Matilda har varit jobbig hela resan, vissa gånger okej men det märks hur skadad hon är. Spottar en i håret och skriker att man är en störd jävla idiot om man stängt dörren till hotellrummet och nyckeln hon lagt inne låkar ligga kvar där. Shit man tror inte det är sant, vad gick så snett för mänskan?? Hon är hemsk mot alla, speciellt Jesper. Henne kommer jag aldrig åka nån mer stans med. Annars var allt TOPPEN!




 

Nu är det lov!

Så underbart med lov! Vissa behöver ju inte gå imorrn ;) Tog en sväng till Birsta idag och vilken orättvis syn möts jag av?? Jo, de har fått in alla bikinidelar som jag skulle behöva matcha mina rea-delar med. Fast jag insåg att eftersom jag nu köpt svart och vitt så kan det matcha till alla redan. Jag behöver inte vara helblommig och helrandig =D Så jag sparade mina slantar. Däremot blev det två par solbrillor. Men det hade jag rätt att köpa eftersom jag åker på tisdag! Eftersom mina vinterskor är äckliga och fortfarande fuktiga efter min och Antons promenad i ösregnet måste jag nu använda vårskor =D Våga vägra vintern! Det var nåt jag skulle säga tror jag...men har glömt det =P Nu ska jag snart spana på O.C..kanske. De har så snygga kläder i den serien, höhö.

Precis vad jag (inte) behövde. Jo lite.

Okej, jag ska börja med att säga att jag faktiskt redan vet om att jag är sjuukt onödig. Och en shopaholic indeed. Idag råkade jag gå in på H&M, hade ju kommit överens med mig själv om att det inte skulle bli så många besök för mig på liknande affärer! Jag känner tyvärr mig själv så pass bra att jag vet att det bara kan räcka med att gå in där, sedan är det kört. Då måste jag köpa, köpa, köpa. Vilken fruktansvärd tur att jag inte hade med mig kortet, då hade dagen slutat illa kan jag säga. Det första jag ser när jag kommer in är bikinihyllan. Och jag tänker; herregud jag som köpte så många omatchande delar på rean...Jag måste ju titta där och se om jag hittar några matchande till dem. Självklart gör jag det! Det slutade med att jag köpte tre överdelar. Tre måste vara mitt magiska nummer för det brukar oftast bli tre exakt likanda saker i olika färger (?) Jag kan trösta mig med att det var basfärger, svart, vit och en mörkgrön. Faktiskt så matchade ju alla de till tidigare inköp! Så det var ju perfekt. Jag lyckades med möda och alla krafter motstå att köpa de andra fina jag såg. Men nu var jag ju på G! Varför inte shoppa lite till...Så jag gick vidare till Vero Moda där jag hittade coolaste linnet. Var tvungen att köpa det. Hittade också ett trähalsband med stora kulor som matchade perfekt. Självklart köpte jag det. Sedan var mina pengar SLUT. Mina födelsedagspengar från farmor och farfar var nu förbrukade. Tur för mig att jag inte hade något ID med...så inga kortköp.


Jag lovar...det här var en lindrig shoppingdag. Ni som känner mig vet att jag inte är klok...men det ska man ju inte vara heller. Tyvärr vet jag också vad det beror på att jag gör så här. Måste jag nämna att jag har köpt över 60 par örhängen på ett par år?

En lördagskväll

Måste bara skriva lite, sedan ska jag bannemig börja med svenskauppgiften. Nu har jag inte så mycket val längre. Igår såg jag och Anton filmen Transamerica, med Felicity Huffman från Desperate Housewives och någon okänd heting som såg ut lite som Andreas Johnsson. Bra film! Jag förstår varför hon fick pris för den, hon är ju så bra. Min förkylning blir bättre, kanske hjälpte Antons häxkur. Fast jag tror det mer berodde på milkshaken.

Snorungen Carro

Åh vad jag nyser! Jag är så förkyld.

Kom nyss in, var tvungen att ta mig ut för att få lite luft. Blev inte en så lång promenad för näsan bara rinner. Såg förresten reklamen för Lucky number slevin med Josh Hartnett. Jag är galen i den mannen. Måste se den filmen även om han hittills inte haft allt för många bra filmer att komma med. Men nu är det ju kända namn som Bruce Willis, Lucy Liu och Morgan Freeman med. Det kanske slår rätt den här gången alltså.

Uppdatering.
Fick just reda på en jätterolig sak! Larsson ska till Hurghada exakt samma dag som jag, till samma ställe å allt. KUL. Orättvist att han har dykarcertifikat och inte jag. Vill ha! De har ju världens bästa dykarvatten just där. Men vaddå...jag har ju hela livet på mig. Jag återvänder nog nångång.

Kollade på imdb för att se om det var några kändisar som fyllde år på MIN dag..3 april. Och det var det..skaffa en egen dag, eller..jag är den yngsta av dem, så det var inte min först. Ajdå..det var faktiskt Marlon Brandos dag först...andra som fyller år då är Alec Baldwin (hua), Eddy Murphy, Doris Day, Jennie Garth och Amanda Bynes (suck). Många o-coola namn! Det ska ju bara vara coola på MIN dag!

Äntligen helg

Todiloo. Idag blev det till att sluta tidigt och det kan ju aldrig vara fel. Borde börja med svenskan nu, stor grej som ska in på onsdag, men den är så dryg att jag inte orkar. Lever i min lilla lyckovärld där jag bara kan tänka på Egypten och värme!

Nu är det äntligen helg, efter en ganska låång psykologilektion. Mamma och Harry har åkt till fjällen, så nu är det lugnt här. Ingen Matilda hemma heller än...underbart. Jesper kommer väl snart, min älskade sötpropp. Undra vad som händer i helgen då? Ikväll blir det nog lugna puckar, men imorrn hoppas jag på nåt kul. Herregud det är ju Hey Baberiba med mina idoler kungafamiljen ikväll! Så underbart bra. Så ska det låta är också bra! Faktiskt...så kul att sjunga med. Nu när inte Prison Break går länge (helvetesjävlaskitvarförskadetbörjatillhösten!!) är Desperate Housewifes veckans enda räddning.  Bree är min idol! Eller alla är så bra...men mest Bree för hon är så sjuk. Undra hur veckan skulle se ut om man inte fick sin tisdagsdos av hemmafruarna? Hua, sorglig tanke. Dumma Anton laddar alltid ner avsnitten den judasen, långt innan jag hunnit se på den vanliga hedliga Tv:n. Sluta upp med det din Matte-E-mupp!

Yes!!! =D

Åh jag är så glad att jag bara vill skriiika! Men det går inte, har för ont i halsen för det. Men jag skriker inombords. Anledningen?

JAG SKA TILL EGYPTEN!! Åhhh! Mamma bokade biljetter igår, så den 18:e april åker vi till Hurghada. Perfekt! Då hinner jag ha påsklov innan också! Och att missa 2 dar i skolan veckan efter lovet gör mig iiiingenting, känns faktiskt helt underbart. Synd bara att turistorterna inte alls ligger i närheten av pyramiderna. Det blir alltså min födelsedagspresent, och jag hade aldrig kunnat få något bättre än en resa. Jag är såå glad! Dock är jag väldigt oroad över hur det ska gå att resa med Matilda den här gången. Uscha, det gruvar jag mig för!

Dagen var för övrigt dryg. Förmiddagen var rätt kul, då gick jag och Anna igenom våra bilder vi tog på Rumänienresan. Efter det såg vi på Jennys och Amandas modevisning i aulan, bra tjejer. Lina hade gjort fika och det var ju inte heller helt fel. Det är för att jag är sjuk som dagen har känts tung. Samhällen på eftermiddagen var ju ingen hit, ligger inte alls bra till där. Det var härligt att komma hem idag i alla fall. La mig direkt i soffan, hade inte så mycket ork till något annat och råkar slå på 4:an precis i tid för svampbob! LYCKA.

Vilken snöig dag

Nämen tja! Kollar ut genom fönstret just nu. Ingen mer snö nu tack! Jag har vintervägrat och gått i vårjacka. Men det var bara dåligt för nu är jag halvt sjuk, hihi. Har sjukt mycket att göra, men njäe...det blir inte av likförbannat. Åh vi kanske kanske kanske ska åka utomlands! Hittar vi bara en bra och billig resa så...Har suttit och toksökt på Tunisien, Egypten och Mraocko. Det är de enda ställena som passar in på mammas krav. För Europa är ju inte vidare varmt nu direkt och de flesta andra ställena är för dyra. Vi har pratat om påsklovet men det verkar inte så ljust just nu, då får vi verkligen skynda på! Har hittat en bra resa till Tunisien, men då gick flyget från Göteborg...tyckte inte mamma lät bra. Får se hur det går. I sådana fall blir det min födelsedagspresent, fick ju ingen i måndags av mamma för hon ville vänta och se hur det blir med resorna. Hoppas!

I natt drömde jag att jag var på en paradisö i Västindien! Det var jättestora sköldpaddor där som simmade under oss, och helt plötsligt kom en upp till ytan och hade jättemkt skägg. What? Efter det dök Magnus Gezelius, min sammhällslärare upp och jag påpekade att den hade lika mycket skägg som han! "Hööhööhöö" skrattade han och sedan kom en massa fler lärare och började skratta med honom. Sjuk dröm ja...men det var inte kul att vakna upp och inse att jag inte alls var i Västindien, utan i Matfors....

Dessa söndagar!

Så var det det här med söndagar...Varför är de alltid så tråkiga? Söndagsångest. Tror det är förknippat med att man nästan alltid har en massa skoljobb att försöka ta itu med just på söndagar. Så även denna dag, men jag har inte börjat än. Var ju tvungen att se reprisen på Hey Baberiba...och åka en sväng med skotern. Vad ska jag hitta på härnäst så jag slipper? Jag gör nästan vad som helst för att slippa. Men till slut måste man ju. Det är den här perioden man borde kämpa, för nu är det inte långt kvar till studenten, till friheten!. Istället blir det tvärtom, det är nu man orkar absolut minst. Imorrn fyller jag år också. 19 år...Herregud, en gammnukka. Jag känner ingen större glädje över det direkt, vill inte bli äldre, 20 skulle i och för sig inte vara helt fel, 19 är ganska onödigt. Tror jag ska hoppa över morgondagen och fortsätta vara 18.

Så var det lördag!

Nämen tja...nu har jag börjat blogga som varenda annan jävel. Kunde lixom inte motstå. Eller är det för att det helt enkelt finns för mycket intressant att säga? NJA...

Igår var det studentfest i alla fall, på Oscar. Vad säger man om kvällen? Den var rätt lyckad, vi kom dit en aning för tidigt. Men efter ett tag kom alla hetingar och en del roliga personer. Vi väntade länge länge på att naturarna skulle komma...och till sist kom Anna och co, utan Anton. Och vad var anledningen? HAHA. Du måste sluta med det där. Vi lärde ju oss vår läxa, eller bara jag antagligen då. Hihi. Men det var en kul kväll i alla fall! Fast inte alltför kul när nån klant spillde ner mig med öl över linnet och kjolen, stank verkligen! Och Anton..sluta säg att han vill ha mig...Han vill nog inte alls det. Jag blir ju generad fattar-du-väl.


Nu ska jag gå och hitta på nåt bättre. Har hittills hunnit med att promenera med Vicky, my bitch.