MIN MAKE-OVER =D

Håhå nu har jag haft roligt. Har kollat in lite olika frisyrer på mig själv. Vilken blev bäst? Bortse från taskig kvalité. Lite roligt var att en blev Bree-style och en påminner lite om J-Lo. Hoppas ni kan se alla 11! Det ska fungera.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Jag blåser bort

Nu är jag tröött. Det tär faktiskt på krafterna att få gamlingarna nöjda. Hua, vissa saker vill man verkligen bara grina åt. När det gäller sånt där är jag alldeles för empatisk för mitt eget bästa.


Var med Anton igår iaf, så befriande! Hemma SUCKS big time. Harry och mamma vill man undvika att ens prata med till varje pris, jag saknar ord för att ens förklara. Matilda behöver inte heller förklaras annat än med världens sjukaste människa ungefär. Hur mycket man än försöker går det inte att tycka om henne. Tragiskt men sant, tyvärr. Vi åt god glass som vi blandat med turk-yoghurt, det blev ju skitgott så. Det ska jag börja med. Det gav oss energin att leka superstar-wannabes, så kul. "Någonting är glapp, Roy säljer japp...man ska ha huuusvagn". Eller "Något går i kras, Roy säljer gas". Bra rimmat. Haha så bra text i den. (För att inte tala om Ronny och Ragge. ) Har jag inte rätt? Hihoo det var skönt att äntligen få skratta.

Stars are blind är som vanligt en självklarhet.

Shit vad det blåser ute nu, trodde jag skulle flyyyga all världens väg, men hemma är jag.


Äntligen

Imorrn ska jag få jobba! Åh så bra. Och på fredag och söndag med. Det är ju inte så bra dagar kanske, blir ju inga helgnöjen precis, men skitsamma. Jag längtar så efter att få jobba ändå.


Idag har jag fått lära mig laga chili con carne, inte svårt. Potatissoppan igår var ingen konst heller. Nu när jag snart är mästare. kan tvätta också. Woho äntligen har jag orkat bry mig om att lära mig det. Men de ungarna lär ju knappast äta såna nyttiga grejer som jag lär mig, de vill väl säkert bara ha fish & chips.


Idag har jag trallat på en massa mysmusik. Johnny Cash bland annat. Och jag älskar Marit Bergmans låt No party. Åh så härlig. Och videon, den är ju skitbra, med valrossen.


Jag har inget mer att skriva tror jag. Går bara och väntar och väntar...fast det är rätt skönt att vara ensam hemma på dagarna. Man kan göra vaaaad man viiill. Typ tokdansa till mtv och sjunga hööögt. Såå underbart. 


Matlagning

Åh, jag har kommit på att jag gillar att laga mat. Måste vara från pappa, han som var näst intill mästerkock i mina ögon. Nu ska jag i alla fall laga mat så ofta jag kan, måste lära mig ordentligt. Mamma har ju varit på hälsohem en helg och nu har vi startat nån nyttighetsperiod hemma.

Idag lagade jag fiskgratäng med räkor. Blev riktigt bra, mamma lärde mig. Det var faktsikt skitlätt, men ändå så gott. Var bara att hä lite räkost och turkist yoghurt mm på fisken och ställa in i ugnen. Sedan gjorde jag sallad med sojabönor som jag rostade i olivolja. Mmmmm. Och morötter såklart, min drog.

Jag har vant mig vid mitt mörka hår nu, I like it! Nu får det inte börja blekna eller så bara, det är ju faktiskt bara intensivtoning.




Walk the line

Nuuru Linus har jag sett den, så nog med tjat om den nu. Den var bra, mest för att Reese och Joaquin är så bra skådisar. Reese passar väldigt bra i mörkt hår förresten, fattar inte att hon vill vara blond istället. Mysig musik också.

Har sett Crash också, som också var bra. Hinner inte kommentera den nu...ska fika! Bye.

Har syndat

Tjohoo, Snäckan åkte ut! YES! Igår syndade jag också. Köpte 4 par örhängen. Det var ju så längesen nu...men det var faktiskt 4 par för hundra. =) Blev lite annat också...ojoj syyynd.

Idag var det Skavderdagen och det var kul. Så kul att träffa alla roliga! Roligt att Linus kom ändå, han som inte skulle. Samma roliga Linus. ;P Och självklart var han tvungen att utbrista "Brrruuuuuum" när vi gick förbi Brum. Så kul. =)

Nu ska jag iväg till Joanna. Hörs.

Going brunett

Tjaa. Fick ett infall igår och gjorde en mörk intensivtoning. Blev mörkare än jag trodde! Skulle klippa mig hos farmor så då impulshandlade jag en sådan innan. Vilket tjaaat om att jag inte skulle ändra färgen och bla bla bla. Visst jag gillar min naturliga hårfärg, men hur tråkigt är det inte att aldrig förändra det jäkla håret? Så nu är jag inte koppar-kastanj-kanel-med spår utav furu-färgad längre. Ohh oww. Korthårig känner jag mig också för den delen. Spännande.

Ikväll är det Desperate Housewifes och imorrn får jag äntligen jobba! På torsdag ska jag vaccinera mig. Alltså ta den andra sprutan för gulsot, tog ju en innan jag åkte till Rumänien i våras. Så att det räcker i 20 år liksom, istället för 1 år om man bara tar 1 spruta.

Funderade mycket på en sak Bree sa. Det lät så sant! "Motsatsen till kärlek är inte hat, det är likgiltighet. Om du hatar någon så bryr du dig fortfarande." Just precis.

Sundsvalls nattliv..nej tack.

Hur ska jag förklara kvällen? Jag tror att rätt ord blir lam. Först var vi på Emelies fest, polisen kom för att några idioter bråkade som inte fick komma in. Larsson höll på att råka illa ut där då idioterna gav sig på honom. =( Tur att det gick bra. Vi hade iaf en rolig turnering.

Efter det drog vi ner på krogen. Först Svenssons och sedan Coppers. Båda SÖG! Alltid hemmafester från och med nu, jag måste ju säga det, för att citera Jukkle (haha) krogen suger! Vi skulle in på kårhuset till sist också men då var man måttligt less, så jag och Joanna skippade det. Anna och Jansson gick in de. Det var verkligen fel tid på månaden att gå ut iaf, stan var ju halvt död.

Varje gång jag varit på krogen kommer tanken upp om att jag fan aldrig kommer hitta nån vettig kille. Inte för att jag läängtar efter att ha ett förhållande (är alltför förhållanderädd) men utbudet sucks. =P Var är alla söta, smarta, icke-sluskiga, normala killar? Kan svaret möjligen vara INTE PÅ KROGEN? Baah.

Upphottad version

Anton fick mixtra och trolla lite, så här kommer en ännu hetare version. Älskar posen!

Image and video hosting by TinyPic

Här gick det hett till! Haha

Åh vad roligt! Anna var hit med en skiva med bilder. Mest var det från Rumänien, men hon hade även lagt till lite bilder som vi knäppte i ettan. Hon jag och Anton. Jag var bara tvungen att lägga upp den här! HET pose va!!? Eller vad säger du Anton? Haha. Vi knäppte många roliga kort den gången. =P Synd att det ska bli sån pissig kvalité här.


Image and video hosting by TinyPic

Heta 50-tal!

Såg som sagt musikalen "I hetaste laget" igår i stan. Ni vet från filmen med Marilyn Monroe. Åhhh jag blir alltid alldeles till mig när jag sett bra musikaler. För BRA det var den! I love, I love, I looove musikaler. Åh, nu minns jag hur kär jag var efter att ha sett Grease. =P Det var värre än nu.

Skådisarna var jättebra i alla fall, fick se prov på mycket bra improvisationer när ljudet krånglade till lite. Joanna!! Gissa vem som var meeed? KEBA. Ska beskriva exakt hur het han var i en baddräkt i manlig 50-tals-modell sedan. Man såg en hel del! Haha. Det var nog han de döpt föreställningen efter. ;)  Men hur som helst var han nästan hetare i maffia-outfit. Min gamla danslärare som vi hade på Skvadern var med också. Men annars var det Anna Norberg och Andrés Estetche (hur nu det stavas) som var bäst. Fast bäst av alla var en kille jag inte vet namnet på. Braaa skådis.

Kläderna var hur HETA som helst! Åhhh älskaaaa. Man skulle ha varit ung på den tiden.

Image and video hosting by TinyPic

JAG KLARADE DET!!!! =D

Jag klarade uppkörningen!! Åh jag är så glad. Fast egentligen har jag inte fattat det än, känner mig precis som vanligt. Hua vad nervös jag var i morse, trodde jag skulle kräkas. Att jag alltid ska vara så jäklans nervös och alltid tro att jag kommer misslyckas. Måste seriöst försöka ändra det beteendet. Oftast när jag väl är i den svåra situationen (prov, uppkörning what so ever) så tillåter jag mig inte att misslyckas. Jag blir så koncenterad. Så ofta lyckas jag ju faktiskt. Kan heller aldrig säga att jag är bra på något. Inte coolt!

Fick i alla fall en trevlig typ från Vägverket som jag fick köra upp med, Klasse. Och körläraren min satt med i baksätet, det kändes tryggast så. Fick köra omkring lite i stan och sedan motorvägen mot Haparanda och sedan i Birsta. Shit tänkte jag, inte motorvägen, det är det jag övat minst på. Men det gick skitbra som tur var. Backningen blev på rak väg, PUST! Och parkeringarna gick bra (på Stadium även). När han sa att jag klarat det visste jag inte vad jag skulle tro. Fattar det fortfarande inte. Antar att det kommer kännas på riktigt när jag sätter mig själv i bilen första gången!

Nu ska vi fira ikväll säger mami. Ska först se "I hetaste laget" eller vad den heter och sedan blir det säkert god middag. ;) Mormor skulle visst komma idag med.

Har bara en sak till att säga, YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!

Ninas resa

God morgon. Värst vad jag ska vara morgonpigg. Det är typ ingen inne på msn vid den här tiden, men jag kan inte sova när alla de andra i familjen har gått upp, stökat klart och åkt iväg.

Såg Ninas resa igår. Mamma har ett sånt här bra prova på-erbjudande då hon får hyra så mycket film hon vill i 2 månader. Woho! Synd att det mesta är barnfilmer till Jesper. Ninas resa var obehaglig i alla fall. Som alla filmer som skildrar andra världskriget och förintelsen är. Usch man mår så dåligt av att se. Den filmen är ju sann också. Trots hemskheterna kunde jag inte låta bli att lägga märke till hur mycket snygga kläder Nina hade genom filmen. Hmmm. =P

Hade körlektion igår också. Det gick rätt så bra. Roligt att träffa Joanna och gå en sväng på stan med henne. Hittade två tröjor som jag köpte. Kan som vanligt inte låta bli. En vit omlottströja och en grå tunnare kofta. Var i alla fall relativt billigt. =) Gick förbi Subway och spanade, men ingen Anton.

Usch våra vindruvor smakar lök! Dumma lökarna har legat alldeles intill och pestat på de små druvorna.

Appropå ingenting blev jag värsta sugen på photo shoot. Aaaaaanton? Vad säger du? Är det inte dags snaart? ;) Så kul.

Söta små bilder

Det gick rätt bra att köra idag. Jag såg Anton komma gående och var rädd att han skulle missa mig så jag tutade och svängde samtidigt. Woho, I'm learning. Det var askul när jag skulle göra säkerhetskontrollen av bilen med. Jag skulle testa tutan och råkar ta i av full kraft. Framför bilen står en tjej som håller på att flyga till en annan planet, hon vart skiträdd. Haha det var dagens skratt! Nu kan jag fickparkera också. Om jag bara kommer ihåg alla miljoner småsaker man ska tänka på. Stor chans...=P


Åhå keson med chilismak är slut, den var good. Nu knarkar jag russin och vaniljte med Hemsö-honung, åh så gott! Kanske inte samtidigt men. Och så knarkar jag mammas nyttighetsbröd som hon hade med sig hem från hälsomässan, så gott!

Kan de ringa snart från Tuna strand eller!!? Jag vill jobba!
Här kommer lite bilder från lördagen.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Djävulen Maryl Streep

God morgon! Ska in och köra idag, hua...men man överlever. Igår var jag och Anton ute och promenerade, sedan gick vi hem till han och var såklart tvugna att sjunga Stars are blind. Såg lite Family guy och sedan fick jag se Djävulen bär prada utan att ens ha tjatat lite! WOW. =) Den var sådär, lite smårolig och mysig film ungefär. Ingen man kommer lägga på minnet någon längre tid. Maryl Streep var bitch nr 1!!

Ikväll är det Prison break, vilken tröst.

Krogvakter

Det var en trevlig kväll igår. Efter att vi varit hos Anna Persson så tog jag, Anna och Joanna en sväng ner på stan. Gick in på Svenssons där det var smockat. Och där var nog den första snälla vakten i världshistorien. Jag brukar hata vakter oftast, de måste vara de slynigaste människorna ever. Så det var ju nåt nytt.

Efter en pratstund med några geeks där gick vi vidare och träffade på en något full Kimpa. Hihi. Det regnade och var kallt så vi hade ingen riktig lust att vara kvar, så då drog vi hem. Jag har tagit lite bilder, så jag kanske lägger upp några.