Bimbojävel

Hon kliver på bussen först av alla och slår sig ner på ett tomt säte. Det är precis så hon vill ha det och hon ser till att ställa sin väska på det andra sätet för att markera att hon minsann inte vill sitta med någon okänd idiot. Vem vet, det kan ju i princip komma på vem som och inkräkta på hennes revir. Hade hon bara varit Paris Hilton hade hon kunnat åka taxi överallt och sluppit ägna en tanke åt närgångna äckel med dålig andedräkt och svettiga armhålor. Nåja, nu är hon inte Paris Hilton. Rik är hon inte, men hon ser i alla fall inte ut som en avdankad b-porrskådis som saknar mål och mening på jorden.


Först på bussen kommer en sån där läskig emo-kille. Åh jag har sån bra musiksmak och jag sitter inlåst på mitt rum och försöker förstå varför världen alltid missförstår mig. Skär du dig i handlederna också? tänker hon och ryser. Han är tätt följd av sin fula flickvän med knallrött färgat hår och storrutiga strumpbyxor. Usch en sån där estetjävel som säkert ägnar all sin tid åt att släppa ut minkar och protestera mot pälsförsäljning på stora varuhus. Patetiska missfoster. Nästa person på bussen är den där tjejen hon brukar heja flyktigt på ibland. En sån person som hon högst kan prata några betydelselösa meningar med, men inte sitta med en hel bussresa. Hon är ju dessutom en rikemansunge. Har säkert inte ett enda problem här i världen förutom om hon ska välja sin Chanel- eller Diorväska när hon går ut. Pappas lilla fina flicka. Det är ju så man spyr. Tror hon att hon är snygg eller? tänker hon äcklat och sjunker ner i sätet för att hon inte ska få syn på henne och sätta sig där.


När hon ser de fyra killarna som kommer efter henne drar hon efter andan. Tänk om någon av dem skulle få för sig att sätta sig med henne, vilken mardröm. Alla är invandrare och ska säkert av vid den invandrartäta delen av staden, där alla flyktingar bor. Hon är snabb med att sluta stirra. För lång ögonkontakt leder säkert till att någon av dem frågar om hon är till salu för ett visst antal kameler, eller så kanske de försöker prata med henne och våldtar henne när hon kommer ut. Inse kvinnans värde era efterblivna stenåldersmänniskor, tänker hon.


 En gammal gubbe kliver på i ruskigt långsam takt och stoppar upp nästan hela kön. Snälla nån, tänker hon irriterat. Varför åker du ens buss? Du kan väl ta en promenad istället, då du knappast lär ha några viktiga ärenden att göra längre, gamling. Småpojkarna efter honom suckar irriterat de med. De vill gå och sätta sig och åka iväg. Snabbt ska det gå så de kan ta sina moppar till hembränt-partyt sedan. För nåt annat kan de väl aldrig syssla med, minigangsters, tänker hon.

Den sista är så ful att hon måste rynka på ögonbrynen när han går förbi. Han stirrar ilsket tillbaka. Bimbojävel! säger han till sin kompis när han passerat, tillräckligt högt för att hon ska höra det. Nä nu jävlar, tänker hon. Hon blir på dåligt humör. Det där var en kommentar som tog hårt. Med ens känns plötsligt hela dagen förstörd. Är hon en bimbojävel bara för att hon råkar ha blont hår? Hon är ju född med det. Fattar inte den äckliga ungen det? Tänk att det ska finnas såna trångsynta idioter som bara har en massa falska förutfattade meningar om en, tänker hon ilsket medan en tår lösgör sig från nedre ögonfransraden. Det är ju förjävligt hur dumma folk är...


Image and video hosting by TinyPic

Kommentarer
Postat av: Joanna

Men Carro =)värsta "författaren" =) har du skrivit detta själv? mycket imponerad isåfall..mycket bra text också!

2007-04-27 @ 23:44:35
Postat av: Carro

Ja åfcourse ;) Tack tack. Hade tråkigt så då började jag skriva på nåt och så blev det den texten. kraam

2007-04-28 @ 15:17:10
Postat av: viktoria sohlin

carro = lodis. Jag skriver alltid blogg nu, du måste ju läsa den nångång, överge mig inte.

2007-04-28 @ 17:04:43
Postat av: Johanna

Hihi håller med Joanna :) Den texten var bra och tänkvärd, borde publiceras!

2007-04-28 @ 18:52:58
Postat av: Anonym

jnaja, jag ska skriva i stycken :D

2007-04-30 @ 15:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback