Min lilla förebild

Idag blev jag riktigt imponerad kan jag säga. Jag satt i soffan och bläddrade lite i den åh-så-tråkiga teoriboken för körkortet. Så kommer min lilla Jesper "Vill du ha hjälp?" "Haha ja" sa jag och förväntade mig inte dirket att han kunde nåt. Så bläddrar vi lite i den och jag ser nåt jag inte alls fattar. "Vakuumservo, vad fan är det!?" undrar jag förvirrat. Då börjar ungen berätta och kommer sen in på hur trumbromsarna fungerar och vad som är fördelen med bakhjulsdrivna bilar. Jag sitter helt mållös ungefär. Han är ju 9 år!!Snacka om att känna sig dum! När jag var nio var jag upptagen med att kräva alla killar till min Barbie, medan Anna fick han med ett ben. Sedan testar jag om han kan kontrolllamporna på instrumentbrädan. Visst, inga problem. Han vet mycket väl vilken ex oljelampan är och berättar att man ska stänga av motorn så fort den lyser. Shiit, unge. Barn är verkligen smarta och så observanta. Jag är helt klart grymt imponerad. Harry måste ha lärt honom en massa som jag helt enkelt aldrig har intresserat mig för.

Har hunnit med att promenera och åka fyrhjuling idag med. Jesper och Harry körde en varsin och jag och mamma gick. Men eftersom mamma nödvändigtvis måste välja den jobbigaste vägen, nämligen till masterna, så blev det åka efter ett tag. Fika gjorde vi med, myysigt. Skogen är väl ändå underbar, man blir så avslappnad. Men när det kom en svärm med 290078 myggor i som tänkte döda mig blev det inte en lugn stund.


Hörde att lärarmiddagen inte var så lyckad igår. De flesta hade gått vid 10-11. Åh jag blir nästan lite glad. Jag var övertygad om att jag skulle få fetångra det, men tydligen inte. Smart att belata 400 spänn och bara vara där några timmar. Lärarna hade tydligen inte alls varit så fulla, förutom några och inga stripperier. Jag har förövrigt sett teatern Alladin nu, den var ju jättebra.

Kommentarer
Postat av: Anton

Jag tyckte lärarmiddagen var skitkul faktiskt!
Typ hela klassen var där och Kibe var klappad. Haha

2006-06-03 @ 16:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback